4 päivän Foundation koulutus

4 päivän Foundation koulutus

Access Foundation koulutus on nelipäiväinen ja intensiivinen tutkimusmatka siihen, mitä muita mahdollisuuksia sinulla on. Koulutus herättelee ja avaa tietoisuutta kohti elämää, jota et vielä ole uskaltanut valita. Tai kohti elämää, jonka et ehkä uskonut edes olevan mahdollista.

Access Foundation luo elämään uutta perustaa. Koulutuspäivien aikana tutustutaan laajalti Accessin työkalupakkiin ja puhutaan elämän rakenteista uudella tavalla. Mikä maailmassa onkaan totta ja kuinka paljon nykyisestä elämästämme on rakentunut luulojen tai muilta opittujen asioiden mukaisesti. Jo lapsesta asti opimme vähättelemään itseämme ja osaamistamme. Toisinaan jopa piilotamme erilaisuuttamme tai kykyjämme, jotta emme erottuisi. Accessin mukaan erilaisuus on lahja ja kohtaamamme haasteet sisältävät tietoisuutta, joka kannattaa ottaa käyttöön. Ilman työkaluja ja oivalluksia tämä saattaa olla aikaa vievää ja hankalaa ja siksi Foundation koulutus tekee tästä kaikesta helpompaa ja hauskempaa.

Access Foundation koulutus edellyttää, että olet käynyt Bars koulutuksen, koska koulutuspäivien aikana opit vielä neljä muuta kehoprosessia mm. immuniteetin vahvistamiseen, energioiden muuttamiseen, kehon parantamiseen sekä ulkoisten ja sisäisten arpien hoitamiseen. Näitä kehoprosesseja voit tehdä itsehoitona, perheelle tai asiakkaille heti koulutuksen käytyäsi.

Tähän päivään mennessä olen käynyt jo useita Foundation koulutuksia. Näistä kaikista ensimmäinen koulutukseni muutti eniten ja se suorastaan ravisutti ajatusmaailmaani. Viimeiset 20 vuotta olin elänyt elämääni kiireessä, suorittamalla ja kehoani laiminlyöden. Kun tähän kaikkeen tuli henkinen ja fyysinen stoppi, löysin itseni Foundation koulutuksesta. Koulutus oli hyvin erilainen aikaisempiin koulutuksiini verrattuna, vaan silti se muutti ajatuksiani sekä elämääni ainutlaatuisella tavalla. Pienen palan tarinastani, voit kuunnella Ajanpuun tubekanavalta.

Jos haluat muuttaa omaa tarinaasi ja elää täydempää elämää, niin ota yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi. Koulutus kestää 4 kokonaista päivää (voidaan jakaa useammalle päivälle) ja sisältää laajan työkalupakin mielen ja kehon hoitamiseen. Lisäksi pääset vastaanottamaan ja oppimaan neljä kehoprosessia, joiden avulla on helpompi päästä eteenpäin. Koulutuskalenterin löydät täältä. Järjestän koulutuksia myös sopimuksen mukaan, kun koossa on sopiva määrä osallistujia. Tervetuloa mukaan!

0