Access Facelift hoito ja koulutus

Access Facelift hoito ja koulutus

Access Facelift on hoito, jossa yläkehon alueita, kasvoja ja päätä kosketetaan ja painellaan kevyesti. Hoito tuo kehoon ja kasvoihin raikkautta sekä lisää elämään positiivista energiaa. Hoito soveltuu hyvin kiireisen elämän vastapainoksi ja poistaa ikääntymisen ja stressin vaikutuksia. Energeettisen kasvojenkohotuksen aikana mieli tyyntyy ja piristyy. Hoito avaa tietoisuutta ja tukee kehon paranemisprosesseja. Ihana hemmotteluhetki, joka vaikuttaa syvälle kehoon. Kosketus on kevyt ja hoitotekniikka yhdistää ihanasti energia- ja kosketushoidon. Hoidon aikana saattaa nousta pintaan lukkoja ja kireyksiä, jotka vapautuvat hoidon aikana.

Hoitohetki on hyvin meditatiivinen ja syvähoitava. Ajanpuun hoito sisältää voimauttavan keskustelun, jonka avulla asiat helpottavat ja muuttuvat nopeammin. Kokemuksen perusteella hoito on vapauttanut mielen kiristyksiä ja yläkehon alue (niska, kaula, leuka ja kasvot) on silminnähden rentoutunut. Hoidosta on saatu tukea myös tunnepuolen asioihin, itsensä löytämiseen, itsetunnon vahvistamiseen ja rauhoittumiseen. Hoidon kesto 1,5 h ja hinta 125-. Lapsille ja nuorille on oma hinnasto. Ajan voit varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260. Myös viestit ja whatsapp.

Access Energeettinen Facelift® koulutus, jos haluat tehdä energiahoitoja ystäville tai asiakkaille. Ajanpuu järjestää yhden päivän Facelift koulutuksia ja tulevat koulutukset näet täältä. Koulutuksissa saat lisätietoa Access Consciousnessin tietoisuutta lisäävistä työkaluista ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti. Koulutuksen käytyäsi olet lisensoitu antamaan hoitoja niin perheelle, ystäville kuin asiakkaillekin. Hoito soveltuu kotikäyttöön, hyvinvointialalle aikoville tai jo hyvinvointihoitoja tarjoaville hieronta- ja energiahoitajille. Koulutuspäivän määritelty hinta on Facelift koulutuksessa 480  euroa (sis.alv.) Saat koulutuksesta hyvät materiaalit (ohjekirjan, hoitokartan ja hoitolisenssin), jotta voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260. Ajanpuun koulutukset ovat rentoja ja käytännönläheisiä. Voit myös tiedustella tulevia koulutuksia, jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa.

0