Coaching ja työnohjaus

Coaching ja työnohjaus

Työelämä on parhaimmillaan elämää täydentävä palanen, joka tuo esiin taitoja ja osaamista, joiden ei vielä edes tiennyt olevan olemassa. Oman polun löytäminen voi olla mielenkiintoinen seikkailu, jossa yllättäin alkaakin näkyä itsestä parhaat puolet. Työelämän merkitys on jokaiselle henkilökohtainen, eikä ole olemassa yhtä ja oikeaa tapaa tehdä työtä. Työelämä on kuitenkin iso osa elämää ja siksi on tärkeää, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja työhön kuuluu myös iloa.  

Ajanpuulla on taskussaan hyvinvoinnin avaimia elämään ja työelämään, joiden avulla voit löytää avaimet ja työkalut, joiden avulla elämästä voi tulla taas kevyempää ja selkeämpää. Erikoisalaa ovat mm. uupumusasiat, ylivirittyminen, kehon stressioireet, terveydentilan muutokset sekä oman potentiaalin löytäminen. 

Saatavilla coachingia ja työnohjausta businekseen boostaamiseen, oman jaksamisen ja potentiaalin vahvistamiseen sekä johtajuuden kehittämiseen. Lisätietoja eri valmennuspoluista löydät linkkiä klikkaamalla, joten tervetuloa tekemään oivalluksia ja luomaan uudenlaista työelämää: 

Jokainen ohjaus suunnitellaan tilanteen mukaan, joten riittää, kun varaat ajan toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Ajanvarauslinkin löydät myös jokaisen valmennuksen omalta sivulta. 

0