Energiahoito tallenteena

Energiahoito tallenteena

Energian lataus juuri sinulle sopivalla hetkellä

Ajanpuun energiahoitaminen on kuin raikas ja puhdistava tuulahdus kiireisen elämän ja kuormittuneen mielen ylle. Se voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa ja selkeämpää katsoa omaa elämää. Murheisiin, stressiin ja jumittuneisiin tilanteisiin on mahdollista saada tukea energiahoidosta, jossa voimme palauttaa kehon ja mielen tasapainoa, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset (chakrat) ja vahvistaa sisäistä suojausta sekä loistoa.

Miten saan oman tallenteeni energiahoidosta?

Energiahoidon ja äänitallenteen voit tilata verkkokaupasta ja maksun jälkeen saat vastausviestinä tiedon hoidon tarkemmasta aikataulusta. Tallenne on henkilökohtainen, joten vastausviestissä kysytään myös 1) henkilön nimen, jolle hoito on tulossa sekä 2) lyhyesti asia tai toive, jota toivot minun hoidossa huomioivan. Tallenteen kesto on n. 20 minuuttia ja hinta 45 euroa. Kun hoito on valmis, saat sen sähköpostiisi tai puhelimeen äänitiedostona ja voit kuunnella sen omassa rauhassa rentoutuen. Ajanpuun energiahoito auttaa sinua hengähtämään ja pysähtymään hyvinvointisi äärelle. Hoidon aikana voin kertoa sinulle myös energian mukanaan tuomista viesteistä. Hoito on hyvin lempeä ja sen tavoitteena on sinun hyvinvointisi lisääminen. Täältä pääset tilaamaan lempeän Energiahoidon tallenteena.

Kutsuuko energiahoito, johon yhdistyy hemmotteluhoitoa?

Energiatapaaminen voidaan toteuttaa myös Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Mikäli haluat varata pidemmän ajan, voit ottaa yhteyttä [email protected] tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 85 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Energiahoidon tallenteena tai Energiahoidon löydät myös verkkokaupasta. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Ajanpuu kouluttaa luontaishoitoja sekä energiahoitamista. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista tai @hyvinvointiakatemia_ajanpuu sivuja Facebookissa tai instagramissa seuraamalla.