Energiahoito tallenteena

Energiahoito tallenteena

Haluatko viettää hetken hoitavien energioiden ympäröimänä? Ajanpuun energiahoitaminen on kuin raikas ja puhdistava tuulahdus kiireisen elämän ja kuormittuneen mielen ylle. Se voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa ja selkeämpää katsoa omaa elämää. Elämän paineet tai murheet kuljettavat meidät joskus hetkiin, joissa epävarmuus ja pelko tuntuu ottavan vallan. Väsyneenä ja kuormittuneena tilanteeseen ei tunnu löytyvän ratkaisuja, vaan hetki voi tuntua lohduttomalta. Tällaisiin hetkiin voi saada tukea Ajanpuun energiahoidosta, jossa voimmekin palauttaa kehon ja mielen tasapainoa, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset (chakrat) ja vahvistaa sisäistä suojausta sekä loistoa.

Haluatko lisätä hyvää oloa, kun sinulle sopii? Ajanpuun energiahoidon voit tilata itsellesi myös äänitallenteena. Hoito tilataan verkkokaupasta ja maksun jälkeen saat vastausviestinä tiedon hoidon tarkemmasta aikataulusta. Tallenne on henkilökohtainen, joten vastausviestissä kysytään myös 1) henkilön nimen, jolle hoito on tulossa sekä 2) lyhyesti asia tai toive, jota toivot minun hoidossa huomioivan. Tallenteen kesto on n. 20 minuuttia ja hinta 35 euroa. Kun hoito on valmis, saat sen sähköpostiisi äänitiedostona ja voit kuunnella sen omassa rauhassa rentoutuen. Ajanpuun energiahoito auttaa sinua hengähtämään ja pysähtymään hyvinvointisi äärelle. Hoidon aikana voin kertoa sinulle myös energian näyttämistä viesteistä. Hoito on hyvin lempeä ja sen tavoitteena on sinun hyvinvointisi lisääminen. Täältä pääset tilaamaan lempeän Energiahoidon tallenteena.

Energiatapaaminen voidaan toteuttaa myös Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Mikäli haluat varata pidemmän ajan, voit ottaa yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 95 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Energiahoidon tallenteena tai Energiahoidon löydät myös verkkokaupasta. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Ajanpuu kouluttaa luontaishoitoja sekä energiahoitamista. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista tai @hyvinvointiakatemia_ajanpuu sivuja Facebookissa tai instagramissa seuraamalla. Tulossa mm. Aktivoi parantavat kädet koulutus keväällä 2023.

0