Energiahoito

Energiahoito

Energiahoitaminen on kuin raikas ja puhdistava tuulahdus kiireisen elämän ja kuormittuneen mielen ylle. Se voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa ja selkeämpää katsoa omaa elämää. Elämän paineet tai murheet kuljettavat meidät joskus hetkiin, joissa epävarmuus ja pelko tuntuu ottavan vallan. Väsyneenä ja kuormittuneena tilanteeseen ei meinaa löytyä ratkaisuja, vaan hetki voi tuntua lohduttomalta. Tällaisiin hetkiin voi saada tukea Ajanpuun energiahoidosta ja tapaamisessa voimmekin palauttaa kehon ja mielen tasapainon, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset (chakrat) ja vahvistaa sisäistä suojausta sekä loistoa.

Ajanpuun energiatapaaminen on ainutlaatuinen ja voimauttava hetki, jonka aikana avaamme kehon ja mielen lukkoja. Tapaamisen aluksi käymme hoitavan keskustelun, jonka aikana tunnistamme tähän hetkeen vaikuttavat asiat ja energiat. Voit valita 1-2 aihealuetta, joita hoidossa kevennämme ja transformoimme. Hoidon aikana skannaan energiakenttäsi ja kehosi tilaa intuitiivisesti sekä tietoisuustyökaluja käyttäen. Lisäksi puhdistan ja avaan energiakeskukset ja mahdolliset energiajumit. Hoidon aikana voin kertoa sinulle myös energian näyttämistä viesteistä. Hoito on hyvin lempeä ja sen tavoitteena on sinun hyvinvointisi lisääminen.

Ajanpuun energiahoito auttaa sinua hengähtämään ja pysähtymään hyvinvointisi äärelle. Se on myös kiinnostavaa ja uudenlaista kehon ja mielen huoltoa. Tasapainotettu mieli ja vahvistunut keho jaksaa paremmin arjessa. Mieli pysyy selkeämpänä, eikä hermostu pienistä. Virtaava keho taas lisää fyysistä jaksamista ja tukee kehon luontaista paranemista. Hoitamalla kehosi energiavirtoja, voit myös lisätä elämääsi sisäistä hehkua.

Energiatapaaminen voidaan toteuttaa Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 95 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Energiahoidon löydät myös verkkokaupasta. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Ajanpuu kouluttaa luontaishoitoja sekä energiahoitamista. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista tai @hyvinvointiakatemia_ajanpuu sivuja Facebookissa tai instagramissa seuraamalla. Tulossa mm. Aktivoi parantavat kädet koulutus keväällä 2023.

0