Energiahoito

Energiahoito

Ajanpuun energiahoito lisää hehkua elämään sisältäpäin. Elämän tuulet ja murheet saavat meidät pienentämään ja joskus jopa kadottamaan itsemme. Kuormittuneessa tilanteessa on vaikea kuulla toiveitaan saati tehdä päätöksiä. Saatamme jäädä jumiin tilanteeseen, jossa vaikeudet tuntuvat houkuttavan lisää vaikeuksia. Väsyneenä olemme alttiimpia negatiivisuudelle sekä ulkopuolisille energioille. Tällaisiin hetkiin voi saada tukea energiahoidosta ja Ajanpuun energiatapaamisessa voimmekin palauttaa kehon ja mielen tasapainon, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset (chakrat) ja vahvistaa aurasi loistoa.

Ajanpuun energiatapaaminen on ainutlaatuinen ja voimauttava hetki, jonka aikana avaamme kehon ja mielen lukkoja. Käymme ensin lyhyen keskustelun, jonka jälkeen saat vastaanottaa kehoa vahvistavan hoidon. Hoidon aikana energiakenttäsi ja kehosi tilaa skannataan intuitiivisesti sekä tietoisuustyökaluja käyttäen. Energiatapaamisessa energiakeskukset aktivoidaan ja ulkopuoliset energiat puhdistetaan sekä transformoidaan.

Ajanpuun energiatapaaminen on kehon ja mielen huoltoa. Energiavirran ollessa heikkoa, omat ja ulkopuoliset murheet jäävät helposti kiertämään kehoon. Heikko energia lähettää keholle signaaleja ja syntyy paljon vääriä hälytyksiä. Tasapainotettu ja vahvistunut energia osaa erotella omat ja muiden energiat nopeammin, se ei jää kiinni negatiivisuuteen, vaan pyrkii eteenpäin. Toimivat energiavirrat tuovat selkeyttä elämään ja lisäävat jaksamista. Hoitamalla kehosi energiavirtoja, voit lisätä elämääsi sisäistä hehkua.

Energiatapaaminen voidaan toteuttaa Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 75 min ja hinta 115 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Energiahoidon löydät myös verkkokaupasta.

Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

0