Energiahoito

Energiahoito

Raikas tuulahdus kiireisen elämän ja mielen puhdistukseen

Ajanpuun energiatapaaminen on kuin kaunis pyyntö hyvinvointisi kohentamiseen. Hoito voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa katsoa elämää. Väsyneenä ja kuormittuneena voi olla vaikea löytää seuraavia askeleita ja hetki voi tuntua lohduttomalta. Tällaisiin hetkiin voi saada tukea Ajanpuun energiaboostauksesta, joka palauttaa kehon ja mielen tasapainoa, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset, vahvistaa omaa voimaa sekä loistoa.

Ajanpuun energiatapaaminen on ainutlaatuinen ja voimauttava hetki, jonka aikana avaamme kehon ja mielen jännityksiä, tunteita ja lukkoja. Tapaamisen aluksi käymme hoitavan keskustelun, jonka jälkeen voit vastaanottaa lempeän ja selkeyttävän energiahoidon.

Haluatko hengähtää ja voimautua energialatauksen äärellä?

Ajanpuun energiahoito voidaan toteuttaa Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 85 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Varaa aika

Uutta! Ajanpuun energiahoidon voit tilata itsellesi myös tallenteena. Hoito tilataan verkkokaupasta ja maksun jälkeen saat tallenteen sähköpostiisi. Tallenne on henkilökohtainen, joten ilmoitathan tilausta tehdessäsi 1) henkilön nimen, jolle hoito on tulossa sekä 2) lyhyesti asia tai toive, jota toivot minun hoidossa huomioivan. Saat vastausviestinä tiedon hoidon tarkemmasta aikataulusta. Tallenteen kesto on n. 20 minuuttia ja hinta 35 euroa. Täältä pääset tilaamaan lempeän Energiahoidon tallenteena.

Ajanpuu kouluttaa luontaishoitoja sekä energiahoitamista. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista tai @hyvinvointiakatemia_ajanpuu sivuja Facebookissa tai instagramissa seuraamalla.

0