Energeettinen kehoprosessi

Energeettinen kehoprosessi

Sisäiset voimavarat ja selkeys

Ajanpuun energeettinen kehoprosessi on kuin kaunis pyyntö hyvinvointisi kohentamiseen. Hoito voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa katsoa elämää. Energeettinen kehoprosessi palauttaa kehon ja mielen tasapainoa, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset sekä vahvistaa sisäisiä voimavaroja. 

Mitä energiahoidossa tapahtuu? 

Ajanpuun energiatapaaminen on ainutlaatuinen ja voimauttava hetki, jonka aikana avaamme kehon ja mielen jännityksiä, tunteita ja lukkoja. Tapaamisen aluksi käymme hoitavan keskustelun, jonka jälkeen voit vastaanottaa lempeän ja selkeyttävän energiahoidon. Hoidon aikana voimme tasapainottaa kehon energiakeskuksia (chakrat) sekä avata kehonvirtauksia päästä varpaisiin saakka (zone terapia). Energiahoidolla voidaan vahvistaa läsnäoloa, omaa voimaa sekä poistaa ulkopuolisia ja arvostelevia ajatuksia. Energiahoitoa voidaan suunnata myös paikkaan tai tapahtumaan, kuten kotiin, työpaikalle tai tulossa olevaan tapahtumaan. Energiahoidolla voidaan hoitaa koko perhettä ja myös kotieläimiä, jolloin voimauttavaa energiaa vapautuu laajemmin koko elinympäristöön. 

Ainutlaatuinen energiaprosessi

Ajanpuun hoito voidaan toteuttaa hoitohuoneella, jolloin voit vastaanottaa hoidon lämpimien vilttien alla rentoutuen. Hoitoon voidaan sisällyttää lempeä ja energiavirtoja avaava kosketushoito. Hoito voidaan toteuttaa myös etänä ja varaa silloin mahdollisimman rauhallinen tila hoidon vastaanottamiseen. Hoito sisältää alkukeskustelun, kehon ja mielen skannauksen sekä tilanteeseen soveltuvan energiaprosessin. 

Energiahoito tukee hyvinvointia monipuolisesti ja on

  • Helposti toteutettava rentoutushetki arjen keskellä
  • Kehon elvyttäjä
  • Mielen selkeyttäjä
  • Puhdistavaa ja palauttavaa
  • Tukea rentoutumisen ja hiljentymisen harjoitteluun
  • kesto 60-90 min ja hinta 85-125,- 

Haluatko latautua energeettisen kehoprosessin äärellä?

Ajanpuun energiahoito voidaan toteuttaa Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamisen kesto 60-90 min ja hinta 85-125,- euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

      Varaa aika