Joogahoidot

Joogahoidot

Ajanpuu on erikoistunut hermostoa palauttaviin ja kehon luontaista paranemista tukeviin kehoprosesseihin. Joogahoidot sopivat poistamaan ahdistusta, avaamaan keho- ja tunnelukkoja sekä lisäämään kehon energiavirtauksia ja luontaista liikkuvuutta.

Joogahoito kasvoille on mielen superrentouttaja, joka purkaa niskojen niskan ja pään jännityksiä. Hoidon aikana saat levätä hoitopedille lämpimien vilttien alla. Hoito tehdään niskan ja kasvojen alueelle. Hoidon aikana niskan ja kasvojen aku- ja vyöhykepisteitä hoidetaan lempeästi sekä hermostoa rauhoittavalla kosketustekniikalla. Hoito auttaa hellittämään yläkehon kireyksiä ja se voi auttaa niska- ja päänsärkyihin, hampaiden narskutteluun ja leukojen jännityksiin, migreeneihin, päätöksenteossa ja stressiä aiheuttavissa elämäntilanteissa. Voit valita 60-90 min hoitoajan ja hoitohinta 85-125,-. Ajanpuun hoidot sisältävät hoitavan keskustelun sekä hoitoja voidaan myös syventää aromaterapeuttisilla öljyillä tai kukkatipolla. Ajan voit varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi.

Koko kehon joogahoito on tehokas koko kehon elvyttäjä. Hoito on kehoa kuntouttavaa ja se tukee palautumista ja liikkuvuuden lisäämistä. Hoito tehdään lattiatasolla kevyesti venytellen. Jokaista liikettä tuetaan ja ohjataan sekä kehoasi hoidetaan kevyin paineluin ja venytyksiä syventämällä. Äänimaljat ovat mukana hoidossa ja niitä voidaan myös asettaa keholle tuomaan harjoitukseen lisää syvyyttä. Hoito on hyvin palauttavaa sekä sopii hyvin mielen tai kehon muutoksista palautumiseen (raskausajan hoito, loukkaantumiset, painonpudotus, uupumus- tai pelkotilat jne.). Voit valita 60-90 min hoitoajan ja hoitohinta 85-125,-. Ajanpuun hoidot sisältävät hoitavan keskustelun sekä hoitoja voidaan myös syventää aromaterapeuttisilla öljyillä tai kukkatipolla. Ajan voit varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi.

 Varaa aika

0