Joogahoidot

Joogahoidot

Jooga healing terapia lisää joustavuutta kehoon ja mieleen

Ajanpuun joogaterapia on yksilöllistä hoitoa, joka tukee kehon luontaista liikkumista ja auttaa vapauttamaan kehoon kertyneitä tunne- ja jännitystiloja. Lempeä liikeharjoitus auttaa vähentämään ahdistusta, avaamaan keho- ja tunnelukkoja sekä lisäämään kehon energiavirtauksia. Joogahoito tukee kehon liikkuvuutta ja joustavuutta sekä tukee monipuolisesti kuntoutumisessa. Joogahoidon voit varata itsellesi tai parin kanssa toteutettavaksi. 

Joogaterapiaa niskalle- ja kasvoille on mielen superrentouttaja, joka purkaa niskojen niskan ja pään jännityksiä. Hoidon aikana teemme kevyitä venytyksiä erityisesti niskan- ja yläkehon alueelle sekä saat vastaanottaa joogahoidon, jossa niskaa, kasvoja ja leukoja venytetään ja avataan lempeästi. Hoidon aikana myös niskan ja kasvojen aku- ja vyöhykepisteitä painellaan hermostoa rauhoittavalla kosketustekniikalla, keholla voidaan soittaa sydänmaljaa ja taustalla äänimaljoja. Hoito auttaa hellittämään yläkehon kireyksiä ja voi auttaa niska- ja päänsärkyihin, hampaiden narskutteluun, leuan jännityksiin, migreeneihin, päätöksenteossa ja stressiä aiheuttavissa elämäntilanteissa. Voit valita 60-90 min hoitoajan ja hoitohinta yhdelle 85-125,- ja kahdelle 105-155,- Ajanpuun hoidot sisältävät hoitavan keskustelun sekä hoitoja voidaan myös syventää aromaterapeuttisilla öljyillä tai kukkatipolla. 

Joogaterapiaa koko keholle on tehokas kehon elvyttäjä. Hoito tehdään lattiatasolla kevyesti venytellen ja kehoa aktivoiden. Jokaista liikettä tuetaan sekä kehoasi hoidetaan kehon aku- ja vyöhykepisteitä painelemalla. Hoitoon sisältyy myös äänimaljahoitoa, jossa maljoja asetetaan keholle sekä soitetaan kehon ulkopuolella sointukylpynä. Hoito on hyvin palauttavaa sekä sopii hyvin myös mielen tai kehon kuntoutumiseen (kehon hyvinvointi, raskausajan hoito, loukkaantumiset, painonpudotus, uupumus- tai pelkotilat jne.). Voit valita 60-90 min hoitoajan ja hoitohinta yhdelle 85-125,- ja kahdelle 105-155,-. Ajanpuun hoidot sisältävät hoitavan keskustelun sekä hoitoja voidaan myös syventää aromaterapeuttisilla öljyillä tai kukkatipolla. 

Hoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina tilanteesi ja terveydentilasi huomioiden. Hoitoaikoja on saatavilla sopimuksen mukaan ja ajan voit varata klikkaamalla altaosoitteesta [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Voin myös suositella sinulle sopivaa hoitoa, jos et ole varma, mikä hoidoista tilanteeseesi soveltuu. Hoitohuone sijaitsee Jyväskylän Holstissa 

Varaa aika

Ajanpuu järjestää myös eriteemaisia Joogapajoja, joiden aikataulut näet täältä. Voit kysyä myös tarjousta haluamallesi ryhmälle [email protected]. Saatavilla myös äänimaljahoitoja, joissa maljojen hoitavaa värähtelyä voi vastaanottaa rauhassa hoitosängyllä rentoutuen. Lisätiedot äänimaljahoidosta ja sointukylvyistä

Ajanpuun joogahoidon voi maksaa Smartum ja Epassi sovelluksella.