Kehon ja mielen avaimet®

Kehon ja mielen avaimet®

Kehon ja mielen avaimet® on kokonaisvaltainen ja syvähoitava hoitohetki, jossa samalla tapaamisella hoidetaan mieltä ja hemmotellaan kehoa. Tapaamiseen sisältyy hoitava keskustelu, valittu kehoterapiahoito sekä tietoisuutta avaava rentoutushetki. 

Kehon ja mielen avaimet® on yhdistelmähoito, joka voi tukea hyvinvointiasi elämän eri tilanteissa. Tapaamiseen kannattaa tulla, kun haluaa saada selkeyttä elämäntilanteeseen tai esimerkiksi henkiseen kasvu- tai muutoskohtaan. Tapaaminen voi auttaa sinua mm. terveys-, työ- ja parisuhdeasioissa, pelkojen ja surujen käsittelyssä tai elämäntehtävän löytämisessä. Jokainen käynti on erilainen ja tapaamisella selkeytämme juuri niitä asoita, joiden on nyt mahdollista tulla hoidetuksi.

Tapaaminen sisältää mieltä avaavan ja hoitavan keskustelun, jonka avulla saamme selkeyttä, tietoisuutta ja uusia näkökulmia tilanteeseesi. Hoito on lempeää ja tapaamisessa on turvallista hoitaa ja avata kehosta ja mielestä esiintulevia asoita. Hoitava keskustelu purkaa pois mielessä pyöriviä asioita ja auttaa sinua löytämään juuri ne teemat, joiden eteenpäinvieminen auttaa sinua tässä hetkessä.

Hoitohetkeen sisältyy myös kehoa hoitava kehoprosessi, jonka aikana saat nauttia esimerkiksi aromaterapeuttisista tuoksuista ja kehoterapiasta. Tapaamiseen voidaan sisällyttää mm. kehoa korjaavaa Horstmann tekniikkaa, kiviterapiaa, koko kehon vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa. Hoito suunnitellaan hoitohetken alussa ja siinä huomioidaan tilanteesi ja toiveesi. Hoitohetki on voimauttava sekä palauttava ja se auttaa lataamaan kehon ja mielen akkuja. 

Hoidon kesto ja hinta

Hoitohetken kesto 120 min ja hinta yhdelle on 130,- (norm 150,-). Lisätietoja löydät myös verkkokaupastaAjan voit varata sähköpostilla osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamiset järjestetään hoitohuoneella Jyväskylässä. 

Varaa aika

Kehon ja mielen avaimet® pareille tai ystävyksille. Voit varata hoitohetken myös parisi kanssa, jolloin toteutamme sen rentouttavana pariterapiana. Rentouttava pariterapia sisältää yhteisen keskusteluhetken sekä rentoutusharjoituksen esimerkiksi äänimaljojen säestämänä. Yhteinen hoitohetki parin kanssa on hyvin hoitava ja auttaa löytämään yhteistä säveltä. Tapaamiseen voi tulla myös ystävän tai muun perheenjäsenen kanssa, jolloin hoitohetki suunnitellaan juuri teille sopivaksi. Pareille tai ystävyksillä hinta on 150,- (norm. 170,-)

0