Kehon ja Mielen avaimet®

Kehon ja Mielen avaimet®

Oletko käynyt jonkin Accessin koulutuksen tai avannut tietoisuuttasi erilaisten työkalujen avulla? Oletko huomannut, että elämällä voisi olla vielä enemmän tarjolla? Jotakin parempaa, jonka voisi saada vielä helpommin? Jos näin on, olet juuri oikeassa paikassa.

Kehon ja Mielen avaimet® tapaaminen sopii kohtaan, jossa on aika avata mielen ja kehon tietoisuutta. Tapaamisen aikana käytämme Accessin työkaluja sekä tyhjennyslausetta korjaamaan ja muuttamaan, mitä tahansa elämässäsi. Lisäämällä tietoisuutta tilanteeseesi, kaikenlainen energia saadaan muutettua ja samalla voimme vahvistaa energiavirtoja sekä vetää energiaa muutoksen tueksi.  

Tapaaminen voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä Jyväskylässä. Etätapaamisiin voimme lisätä Accessin Symphony of possibilities – energiaa ja hoitohuoneella saat vastaanottaa tilannettasi tukevan kehoprosessin. Kehoprosesseja on saatavilla useita, kuten esimerkiksi immuniteetin vahvistamiseen, stressin poistoon, luovuuden lisäämiseen, solu- ja energiatason muutoksiin sekä kehoyhteyden eheyttämiseen.

Olen Access Consciousness Certified Fasilitator ja avannut tietoisuuttani kehosuhteen, kehoprosessien ja energiahoitamisen saralla. Eläinystävänä olen tutustunut myös eläinkommunikaatioon ja eläinten kehoprosesseihin. Näkymätön maailma on minulle myös luonnollinen osa elämää, koska olen syntynyt perheeseen, jossa on aina kuultu ja nähty kummia. Näistäkin asioista keskustelen kanssasi mielelläni. Olen kasvatustieteilijä ja toiminut 20 vuotta ohjausalalla ja kouluttajana, näistä viime vuodet esimiehenä. Lisäksi olen perehtynyt muihin kehoterapiatekniikoihin, joita voidaan tarvittaessa lisätä hoitoosi. Tapaamiset aikavarauksella osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamisen kesto n. 120 min ja hinta 180,-. Jos elämässäsi on muutoksen aika, viedään sitä yhdessä eteenpäin.

Kaikki tulee elämääni ilolla, helppoudella ja loistolla®

Access Consciousness® Access Bars® Access Facelift® Access Foundation® Access Certified Facilitator®

0