Kuumakivihieronnan koulutus

Kuumakivihieronnan koulutus

Ajanpuu järjestää luontaishoitojen ja kuumakivihieronnan koulutusta. Tulevat koulutukset löydät täältä.

Tervetuloa rentoutumaan ja perehtymään tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, joka avaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Kuumakivihieronta-koulutus soveltuu hoito- ja hyvinvointialojen työntekijöille, alan opiskelijoille, alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksessa saat perustiedot kivien käytöstä, niiden hoitamisesta sekä opit ja vastaanotat kaksi erilaista kuumakivihoitoa. Saat käyttöösi myös syvähoitaviä lisätekniikoita vyöhyketerapiasta sekä kuulet mm. aromaterapian käytöstä osana hoitoa.

Koulutusta varten tulee olla omat kivet ja lämmityskattila hoitoparia kohden. Koulutuksen hinta materiaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 180,-. Koulutus on jaettu kahdelle päivälle, joiden aikana pääset tutustumaan kahteen erilaiseen hoitotekniikkaan.

Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti/kouluttaja Tuija Levolle osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Lisätietoja myös www.ajanpuu.fi. Tervetuloa mukaan!

0