Kuumakivihieronnan koulutus

Kuumakivihieronnan koulutus

Tervetuloa rentoutumaan ja perehtymään tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, joka avaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Kuumakivihieronta-koulutus soveltuu hoito- ja hyvinvointialojen työntekijöille, alan opiskelijoille, alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

  1. Kuumakivihieronnan peruskoulutus
  • 20.-21.9. Jyväskylä Kuumakivihieronta peruskoulutus (hemmotteluhoito ja kuumakivihieronta) 1,5 päivää pe ilta klo 15.30-21.00 -la klo 9-17 . Hinta 225,- (norm. 250,-) , Mandalasali, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. 8/10 paikkaa vapaana.
  • 27.-28.9. Tampere Kuumakivihieronta peruskoulutus (hemmotteluhoito ja kuumakivihieronta) 1,5 päivää pe ilta klo 15.30-21.00 -la klo 9-17. Hinta 225,- (norm. 250,-) Stressinpurkuasema, Kuokkamaantie 18, Tampere. 7/8 paikkaa vapaana.
  • 29.-30.11. Seinäjoki Kuumakivihieronta peruskoulutus (hemmotteluhoito ja kuumakivihieronta) 1,5 päivää pe ilta klo 15.30-21.00-la klo 9-17. Hinta 225,- (norm. 250,-). Seinäjoki. 6/6 paikkaa vapaana.

Ajanpuun kuumakivihieronnan peruskoulutus kestää 1,5 päivää ja saat koulutuksesta perustiedot kivien käytöstä, niiden hoitamisesta sekä opit ja vastaanotat kaksi erilaista kuumakivihoitoa. Saat käyttöösi myös syvähoitaviä lisätekniikoita vyöhyketerapiasta sekä kuulet mm. aromaterapian käytöstä osana hoitoa. Koulutusta varten on mahdollista lainata kiviä sekä lämpökattilaa tai kokeilla hoitamista omilla kivillä. Koulutuksessa tutustumme erilaisiin kiviin ja hierontasetteihin. Voit halutessasi myös kysyä kivistä tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.
Koulutuksen hinta materiaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 225,- sis.alv (norm. 250,-). Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti Tuija Levolle osoitteeseen [email protected] tai 0400 169 260. Tulossa lisää koulutuksia Jyväskylään, Poriin, Tampereelle ja Seinäjoelle. Kalenteri päivittyy ajankohtien varmistuttua.

2. Kuumakivihieronnan jatkokoulutus

  • Koulutuksia tulossa 2025 vuoden alusta lähtien

Ajanpuun kuumakivihieronnan jatkokoulutus on syvärentouttava matka hoitavien kivien maailmaan. Koulutus soveltuu sinulle, jos olet jo tehnyt jonkin verran kuumakivihoitoja ja haluat syventää osaamistasi sekä inspiroitua kivien monista mahdollisuuksista. Jatkokoulutus kestää 2 päivää ja sen aikana perehdytään kuuma-kylmä eli vaihtolämpöhoitoon sekä opitaan erilaisia hoitokokonaisuuksia. Koulutuspäivien aikana pääset harjoittelemaan sekä vastaanottamaan hoidot. Koulutusta varten on mahdollista lainata kiviä sekä lämpökattilaa tai tehdä hoitoja omilla kivillä. Koulutuksen hinta luentomateriaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 300,- (sis. alv.). Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti Tuija Levolle osoitteeseen [email protected] tai 0400 169 260. Tulossa lisää koulutuksia Jyväskylään, Tampereelle ja Seinäjoelle. Kalenteri päivittyy ajankohtien varmistuttua.

Koulutukseni ovat saaneet hyvää palautetta rennosta ilmapiiristä sekä käytännönläheisestä opetuksesta. Koulutuksen tavoitteena on lisätä myös osallistujien hyvää oloa sekä innostusta hoitojen tekemiseen! Sain juuri myös palautetta, että varauskalenteri on usealta viikolta kuumakivihierontoja täynnä. Näin siis koulutus voi maksaa itsensä nopeastikin takaisin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä myös osallistujien hyvää oloa sekä innostusta hoitojen tekemiseen! Täältä voit käydä katsomassa lyhyen esittelyvideon Ajanpuun kuumakivihieronnan koulutuksesta

#ajanpuu #kuumakivihieronta #kuumamakivihoito #koulutus #jyväskylä #luontaishoito #kehoterapia #hyvinvointi #mielenhyvinvointi #kehonkuva #hyväolo #luontaisopisto #hyvinvointikeskus #kiviterapia