Kuumakivihieronnan koulutus

Kuumakivihieronnan koulutus

Ajanpuu järjestää kuumakivihieronta -koulutuksia seuraavasti:

  • Tampereella 1,5 päivää 9.-10.2.2024 pe ilta klo 15.30-21.00 -la 10.2. klo 9-16 (Hinta 225,-) Paikka ilmoitetaan lähiaikoina.

Tervetuloa rentoutumaan ja perehtymään tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, joka avaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Kuumakivihieronta-koulutus soveltuu hoito- ja hyvinvointialojen työntekijöille, alan opiskelijoille, alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

Ajanpuun koulutus kestää 1,5 päivää ja saat koulutuksesta perustiedot kivien käytöstä, niiden hoitamisesta sekä opit ja vastaanotat kaksi erilaista kuumakivihoitoa. Saat käyttöösi myös syvähoitaviä lisätekniikoita vyöhyketerapiasta sekä kuulet mm. aromaterapian käytöstä osana hoitoa.

Koulutusta varten on hyvä olla omat kivet ja lämmityskattila hoitoparia kohden. Voit kysyä sopivista kivistä tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksen hinta materiaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 225,- (sis.alv). . Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti Tuija Levolle osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tulossa lisää koulutuksia Jyväskylään, Poriin, Tampereelle ja Seinäjoelle. Kalenteri päivittyy ajankohtien varmistuttua.

Tämä on upea ja syvärentouttava hoito. Koulutukseni ovat saaneet hyvää palautetta rennosta ilmapiiristä sekä käytännönläheisestä opetuksesta. Koulutuksen tavoitteena on lisätä myös osallistujien hyvää oloa sekä innostusta hoitojen tekemiseen! Sain juuri myös palautetta, että syksyn varauskalenteri on usealta viikolta kuumakivihierontoja täynnä. Näin siis koulutus voi maksaa itsensä nopeastikin takaisin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä myös osallistujien hyvää oloa sekä innostusta hoitojen tekemiseen!

Täältä voit käydä katsomassa lyhyen esittelyvideon Ajanpuun kuumakivihieronnan koulutuksesta

#ajanpuu #kuumakivihieronta #kuumamakivihoito #koulutus #jyväskylä #luontaishoito #kehoterapia #hyvinvointi #mielenhyvinvointi #kehonkuva #hyväolo #luontaisopisto #hyvinvointikeskus #kiviterapia

0