Kuumakivihieronta ja -hoito koulutus

Kuumakivihieronta ja -hoito koulutus

Ajanpuu järjestää kuumakivihieronta -koulutuksia seuraavasti:

  • Jyväskylässä (Kolikkotie 18) pe 31.3. klo 15.30-21.00 – la 1.4. klo 9-16.00.
  • Jyväskylässä (Kolikkotie 5) pe 28.4. klo 15.30-21.00 – la 29.4. klo 9-16.00

Tervetuloa rentoutumaan ja perehtymään tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, joka avaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Kuumakivihieronta-koulutus soveltuu hoito- ja hyvinvointialojen työntekijöille, alan opiskelijoille, alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

Ajanpuun koulutus kestää 1,5 päivää ja saat koulutuksesta perustiedot kivien käytöstä, niiden hoitamisesta sekä opit ja vastaanotat kaksi erilaista kuumakivihoitoa. Saat käyttöösi myös syvähoitaviä lisätekniikoita vyöhyketerapiasta sekä kuulet mm. aromaterapian käytöstä osana hoitoa.

Koulutusta varten on hyvä olla omat kivet ja lämmityskattila hoitoparia kohden. Voit kysyä sopivista kivistä tarkemmin Tuijalta.

Koulutuksen hinta materiaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 180,-. Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti Tuija Levolle osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tulossa lisää koulutuksia Jyväskylään, Poriin, Tampereelle ja Seinäjoelle. Kalenteri päivittyy ajankohtien varmistuttua.

Tämä on upea ja syvärentouttava hoito. Edellinen koulutukseni sai hyvää palautetta ja tuloksena oli rentoutuneet kehot ja mielet sekä iso innostus hoitojen tekemiseen!

#ajanpuu #kuumakivihieronta #kuumamakivihoito #koulutus #jyväskylä #luontaishoito #kehoterapia #hyvinvointi #mielenhyvinvointi #kehonkuva #hyväolo #luontaisopisto #hyvinvointikeskus #kiviterapia

0