Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöisillä kivillä hierotaan kehoa pyörivin liikkein ja kiviä myös asetetaan keholle tuomaan lämpöä. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen.

Kuumakivihieronta on syvärentouttavaa ja koko kehoa hoitavaa tehohoitoa. Se laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Kuuumakivihieronnalle on olemassa muutamia esteitä, eikä hoitoa suositella, jos sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin este hieronnalle. Kuumakivihieronta voidaan toteuttaa myös hemmotteluhoitona, jolloin se soveltuu kaikille nuorille ja aikuisille.

Hoidot suunnitellaan aina tilanteesi ja terveydentilasi huomioiden. Hoitohetkesi (60 min 95,- ja 90 min 135,-) voit varata sähköpostilla osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai puhelimitse 0400 169 260. Voit myös varata hoitoajan, vaikka et ole varma, mikä hoidoista sinulle soveltuu.

Ajanpuu järjestää myös luontaishoitojen sekä kuumakivihieronnan koulutusta.  Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista tai @hyvinvointiakatemia_ajanpuu sivuja Facebookissa tai instagramissa seuraamalla.

Kuumakivihieronnan hyödyistä voit käydä lukemassa myös askel terveyteen sivun artikkelista.

0