La Entrata®

La Entrata®

Taikahuonekaluja ja tarinoita

La Entrata® pajassa antiikkiset tai vanhat huonekalut saavat energiaputsauksen, tuunauksen sekä elämäntarinan. Huonekalut ovat Ajanpuun haltijoille ja tontuille ystäviä ja elämänopettajia. Ne herättävät muistoja, ajatuksia ja toisinaan syviäkin elämän viisauksia. Huonekalujen värinmuutokset tehdään Vintage Paint kalkkimaaleilla.

Uniikit huonekalut ryppyineen, nyppyineen ja tarinoineen ovat myynnissä ja tällä hetkellä löydät ne instagramista #laentratar

Tuunaa esine ja elämä 

Vintage painting on hyvin energisoivaa ja terapeuttista. Kun vanhat, toisinaan likaantuneet ja unohdetut esineet pääsevät La Entrata® pajalle, ne suorastaan puhkeavat kukkaan ja kertovat, mitä kaikkia värejä tai kuvioita he pintaansa haluavat. Muodonmuutos syntyykin prosessin kautta. Joskus erehdymme ajattelemaan, että jokin entrauksen kohta tehdään nopeasti tai yritämme käyttää ”väärää” maalia, silloin joudumme huomaamaan, että maalipinta ei tartukkaan, jostain ilmaantuu hiomista vaativa nyppy tai työn jarruttaa vedin, joka ei enää sovi ruuviinsa. Kaikkea hullunkurista sattuu ja tapahtuu, kuten elämässäkin.

Tuunaus auttaa elämään hetkessä, se rauhoittaa ja oman työn jäljen näkeminen on palkitsevaa.  La Entrata® järjestää hyvinvointi-iltoja ja kursseja, joilla tuunaamme esineitä ja elämää.

Tällä hetkellä tarjolla:

Tuunaa peili ja kehonkuva -hyvinvointi-iltoja, jossa maalaamme kalkkimaaleilla peilin kehykset tai jopa peilin. Keskustelemme samalla kehonkuvasta ja poistamme kehoihimme kohdistunutta arvostelua tai asettamiamme vaatimuksia.

Tulossa: Tuunaa taulu ja elämänenergia, jossa maalaamme kalkkimaaleilla ja akvarelliväreillä taulun. Maalaustyön aikana käymme läpi transformaation, jossa tarkastelemme elämänlähdettämme.

Tarjolla olevat kurssit löydät sivulta Ajankohtaista.

Lisää luovuutta elämääsi ja tule mukaan #laentratar

 

 

0