Luksushoidot

Luksushoidot

Luksushoito on huokaus keholle ja mielelle

Ajanpuun luksushoidot ulottuvat pintaa syvemmälle. Voit valita valmiin hoitopaketin tai voimme suunnitella juuri tilanteeseen sopivan hoidon. Luksushoito sisältää lyhyen keskusteluhoidon sekä kehon parantumista ja hyvinvointia tukevan kosketushoidon. Hoito voi sisältää aromaterapiaa, energiahoitoa, Horstmann-tekniikkaa, kiviterapiaa, vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa.

  1. Hermoston lepo laskee sykkeitä ja kierroksia. Se on suunniteltu tasapainottamaan mieltä ja kehoa, sekä rauhoittamaan yliaktivoituneita aisteja. Hoito rauhoittaa mielen säkenöintiä, hoitaa kuulo- ja hajuaistia sekä kiristyneitä leukoja. Hoidolla voidaan lievittää ahdistuneisuutta ja jännitystä sekä lisätä turvallisuuden tunnetta. Hoitohetken kesto 2h ja hinta 165,-. Tätä hoitoa suositellaan otettavaksi myös sarjana. Katso lisää Hermoston stressihoidosta.
  2. Kehon puhdistushoito (energeettinen laihdutusleikkaus®) on suunniteltu tukemaan kehon puhdistumista ja keventymistä. Hoito on energisoiva ja avaa kehon virtauksia. Se laittaa turhan kuorman liikkeelle ja puhdistaa kehoa. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, sulattaa rasvakudosta ja tukee terveemmän elämän valinnoissa. Hoito soveltuu kehon vahvistamiseen sekä puhdistuskuurien tai paastojen tueksi. Hoitohetken kesto2h ja hinta 165,-. Katso lisää kehon puhdistushoidosta.
  3. Sydänprosessi on lempeä ja lämpöinen hoito, jossa avaamme kehon virtauksia, tasapainotamme kehoa ja mieltä sekä keskitymme erityisesti sydämen asioiden fyysiseen ja henkiseen hoitamiseen. Hoidolla voidaan tukea myös särkynyttä sydäntä tai lisätä elämään rakkaudellisiä kipinöitä. Hoitohetken kesto 2h ja hinta 165,-. Katso lisää sydänprosessista.
  4.  Kehon ja mielen avaimet on hoitohetki, joka suunnitellaan tilanteesi mukaan. Käymme hoidon alussa keskustelun ja teemme tähän hetkeen sopivan hoitosuunnitelman. Hoito voi sisältää horstmann terapiaa, kiviterapiaa, vyöhyketerapiaa, äänimaljahoitoa jne. Varaa vain aika ja kerro, että toiveena on sinua varten suunniteltu hoitohetki. Hoitohetken kesto 2h ja hinta 165,-. Katso lisää Kehon ja mielen avaimet hoitohetkestä.

Varaa aika

Luksushoito on jotain ihanasti erilaista, se on syvärentouttavaa ja paranemista tukevaa hoitoa. Hoidon voit varata osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169260 (myös viestit ja whatsapp). Voit ostaa hoidon verkkokaupasta tai maksaa käyntisi yhteydessä. Saatavilla myös Luksuspäivä, johon voit varata 4-6h hoitopaketin.

0