Luksushoidot

Luksushoidot

Luksushoito on huokaus keholle ja mielelle

Ajanpuun hoidot yhdistävät fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Voit valita valmiin hoitopaketin tai voimme suunnitella juuri tilanteeseen sopivan hoidon. Luksushoito sisältää tietoisuutta avaavan keskusteluhoidon sekä kehon parantumista ja hyvinvointia tukevan kosketushoidon. Hoito voi sisältää aromaterapiaa, energiahoitoa, Horstmann-tekniikkaa, kiviterapiaa, vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa.

  1. Hermoston lepo laskee sykkeitä ja kierroksia. Se on suunniteltu tasapainottamaan mieltä ja kehoa, sekä rauhoittamaan häiritsevästi aktivoituneita aisteja. Hoito rauhoittaa mielen säkenöintiä, hoitaa kuulo- ja hajuaistia sekä kiristyneitä leukoja. Hoidolla voidaan lievittää ahdistuneisuutta ja jännitystä sekä lisätä turvallisuuden tunnetta. Hoitohetken kesto 2h. Tätä hoitoa suositellaan otettavaksi myös sarjana. Katso lisää Hermoston stressihoidosta.
  2. Kehon keventäminen (energeettinen laihdutusleikkaus®) on suunniteltu tukemaan kehon puhdistumista ja keventymistä. Hoito on energisoiva ja avaa kehon virtauksia. Se laittaa turhan kuorman liikkeelle ja puhdistaa kehoa. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, sulattaa rasvakudosta ja tukee terveemmän elämän valinnoissa. Hoito soveltuu myös puhdistuskuurien tai paastojen tueksi. Hoitohetken kesto 2h. Katso lisää kehon keventämisestä.
  3. Sydänprosessi on lempeä ja lämpöinen hoito, jossa avaamme kehon virtauksia, tasapainotamme kehoa ja mieltä sekä keskitymme erityisesti sydämen asioiden fyysiseen ja henkiseen hoitamiseen. Hoidolla voidaan tukea myös särkynyttä sydäntä tai lisätä elämään rakkaudellisiä kipinöitä. Hoitohetken kesto 2h. Katso lisää sydänprosessista.

Luksushoito on jotain ihanasti erilaista, se on syvärentouttavaa ja paranemista tukevaa hoitoa. Hoidon voit varata osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169260 (myös viestit ja whatsapp). Voit ostaa hoidon verkkokaupasta tai maksaa käyntisi yhteydessä. Hoidon kesto on minimissään 2 h (alk. 150,-), jolloin pääsemme hoitamaan mieltä ja kehoa pintaa syvemmältä. Saatavilla myös Luksuspäivä, johon voit varata 4-6h hoitopaketin.

0