Ajanpuun luksushoito

Ajanpuun luksushoito

Ajanpuun luksushoidot ulottuvat pintaa syvemmälle. Voit valita valmiin hoitopaketin tai voimme suunnitella juuri tilanteeseen sopivan hoidon. Luksushoito sisältää lyhyen keskusteluhoidon sekä kehon parantumista ja hyvinvointia tukevan kosketushoidon. Hoito voi sisältää aromaterapiaa, energiahoitoa, Horstmann-tekniikkaa, kiviterapiaa, vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa.

Luksushoito avaa kehon ja mielen jumeja

Elämän pyörrytyksissä hyvinvoinnille ei aina löydy riittävästi aikaa. Luksushoito tarjoilee sinulle ainutlaatuisen hoitohetken, joka jatkuu pitkään tapaamisen jälkeen. Hoitohetki suunnitellaan sinun tilanteeseesi sopivaksi ja se sopiikin hyvin hetkiin, joissa kaipaat hengähdystaukoa, selkeyttä, lievitystä kipuun tai rentoutumista.

Luksushoidon voit valita pakettina tai koota sopivista paloista

  1. Hermoston lepo laskee sykkeitä ja kierroksia. Se on suunniteltu tasapainottamaan mieltä ja kehoa, sekä rauhoittamaan yliaktivoituneita aisteja ja mielen kuormaa. Hoito rauhoittaa mielen säkenöintiä, hoitaa kuulo- ja hajuaistia sekä kiristyneitä leukoja. Hoidolla voidaan lievittää ahdistuneisuutta ja jännitystä sekä lisätä turvallisuuden tunnetta. Hoito keskittyy pään ja niskan alueen hoitoon ja sisältää koko kehoa maadoittavan hoidon. Hoitohetken kesto 2h ja hinta 165,-.
  2. Kehon puhdistushoito (energeettinen laihdutusleikkaus®) on suunniteltu tukemaan kehon puhdistumista ja keventymistä. Hoito on energisoiva ja avaa kehon virtauksia. Se laittaa pysähtyneen aineenvaihdunnan liikkeelle ja puhdistaa kehoa. Hoito poistaa kuona-ainaita ja sulattaa rasvakudosta. Hoito sisältää koko kehon tasapainotuksen ja keskittyy jalkojen alueen paineluterapiaan. Hoitohetken kesto2h ja hinta 165,-.
  3. Kehon ja mielen avaimet on hoitohetki, joka suunnitellaan tilanteesi mukaan. Käymme hoidon alussa keskustelun ja teemme tähän hetkeen sopivan hoitosuunnitelman. Hoito voi sisältää horstmann terapiaa, kiviterapiaa, vyöhyketerapiaa, äänimaljahoitoa jne. Varaa vain aika ja kerro, että toiveena on sinua varten suunniteltu hoitohetki. Hoitohetken kesto 2h ja hinta 165,-.

           Varaa aika

Luksushoito on jotain ihanasti erilaista, se on syvärentouttavaa ja kokonaisvaltaista paranemista tukevaa hoitoa. Hoidon voit varata osoitteesta [email protected] ja 0400 169260 (myös viestit ja whatsapp). Voit ostaa hoidon verkkokaupasta tai maksaa käyntisi yhteydessä. Saatavilla myös Luksuspäivä, johon voit varata 4-6h hoitopaketin.