Mielen avaimet

Mielen avaimet

Jos kaikki olisi loogisesti pääteltävissä, eikö elämämme olisi silloin jo kunnossa? Ajanpuun Mielen avaimet -ohjaukset sukeltavat mielen sopukoihin ja löytävät sieltä polkuja ja alkuja kohti sydäntietoisempaa elämää.

Oletko viime aikoina kohdannut sulkeutuvia ovia? Onko kehosi toiminut tai kipeytynyt eri tavalla kuin ennen? Ovatko ennen niin merkitykselliset asiat, muuttuneet merkityksettömiksi? Toimitko edelleen vanhan kaavan mukaan, vaikka kaipaat jo muutosta? Onko vaikea löytää uutta suuntaa, vanhojen rakenteiden tipahdellessa pois?

Mielen avaimet -ohjaus on lempeä tapaaminen tai ohjauspolku, jossa pääset avaamaan tämän hetkisiä elämänjumeja ja haasteita. Saat selkeyttä tilanteeseesi sekä käytännönläheisiä oivalluksia siitä, miten jatkaa tilanteessasi eteenpäin. Sydäntietoisuuden valitseminen edellyttää joskus vanhojen oppiläksyjen purkamista sekä toisinaan elämänmuutosten tekemistä.

Mielen avaimet -ohjaus sopii erityisen hyvin, jos olet elämässäsi risteyskohdassa ja tilanteen tarkasteleminen kaipaa jäsentelyä ja uutta näkökulmaa. Se sopii hetkiin, joissa tuntuu, että ovia on sulkeutumassa, mutta ei vielä tiedä, minne voisi jatkaa. Ohjaukseen kannattaa tulla, jos tunnistat, että kasvuprosessisi herättää epävarmuutta ja pelkoa. Ohjaus soveltuu tueksi henkisiin kasvukipuihin sekä hetkiin, jolloin haluat astua sydäntietoisemmalle polulle.

Mielen avaimet ohjaus voi

  • avustaa henkisen hyvinvoinnin ja kasvun polulla
  • lisätä luovuutta elämään ja työelämään
  • opastaa tekemään sydäntietoisempia valintoja
  • poistaa pelkoja ja rajoitteita ajatuksista
  • tasapainottaa hermostoa ja mieltä
  • tukea sisäisen voiman ja potentiaalin löytämisessä
  • tukea työ, terveys ja parisuhdeasioissa
  • vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä ja hyvinvointia

Mielen avaimet -ohjaajanasi toimii Tuija Levo, joka on ohjaustyön asiantuntija ja toiminut mm. ura- ja koulutusohjaajana, työpaikkaohjaajana ja esimiehenä. Tuija on aina ollut intuitiivinen ohjaaja ja kohdannut omalla polullaan isoja työhön ja terveyteen liittyviä haasteita. Omat ja asiakkaiden kanssa koetut kokemukset, ovat johtaneet siihen että ohjaustyöhön yhdistyy tänä päivänä henkisen kasvun tukeminen sekä sydäntietoisuuden herättäminen. Ohjauksessa voidaan käyttää useita mentelmiä ja työkaluja, joilla omaa tietoisuutta voidaan lempeästi herätellä ja vahvistaa. Voit varata yhden kerran tapaamisen tai jatkaa pidemmällä ohjauspolulla. Tapaamiset voidaan järjestää Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä. Yhden tapaamisen kesto on 1h ja hinta 85,-.

0