Palautumisen avaimet

Palautumisen avaimet

Ajanpuu on erikoistunut kehoa ja mieltä palauttaviin hoitohetkiin

Palautumisessa tai parantumisessa on olennaista löytää juuri sinun polkuasi tukevat avaimet. Ajanpuun palveluista löytyvät kokonaisvaltaiset tapaamiset, joissa samalla tapaamisella saamme hoidettua mielen päällä olevia asioita sekä kehon jumeja tai kipuja.

Hermoston rauhoittuminen ja kehon rentoutuminen

Ajanpuun palautumiseen erikoistuneet yhdistelmähoidot sisältävät tilannettasi hoitavan keskustelun sekä kehoterapian, jonka avulla stressin aiheuttamia jännityksiä saadaan poistettua. Kehoterapialla voidaan palauttaa kehon tasapainoa, korjata virheasentoja tai hemmotella stressaantunutta kehoa. Paraneminen ja palautuminen nopeutuvat sekä tehostuvat, kun hoidamme tilannettasi monitasoisesti. Käytössäni on laadukkaita kehon avaimia, kuten Horstmann -jäsenkorjaus, meridiaanihoidot, vyöhyketerapia ja äänimaljahoidot. Hoitava keskustelu auttaa keventämään sekä selkeyttämään mieltä ja menetelminä voimme käyttää tietoisuutta avaavaa coachingia tai työstressiä vähentävää työnohjausta.

Yksilöllinen ja erilainen hoitohetki

Hoitohetki alkaa tilanteen kartoittamisella, jonka aikana keskustelemme elämääsi tällä hetkellä vaikuttavista tapahtumista. Suunnittelemme kehon hyvinvointia tukea hoitohetken, jossa voimme käyttää juuri sinulle sopivia kehon ja mielen avaimia. Hoitohetkeen varataan 120 min aika, joka sisältää hoitavan keskustelun tai työnohjauksen sekä kehoterapian. Kokonaisvaltaisen hyvinvointitapaamisen hinta on 150,- ja ajan voit varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi tai puhelimitse 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Yhdistelmähoidon avulla hyvä olo jatkuu pidempään, joten tervetuloa, jos nyt on aika voida paremmin.

0