Parantava tapaaminen

Parantava tapaaminen

Parantava tapaaminen on kokonaisvaltainen ja syvähoitava hoitohetki, joka yhdistää fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Tapaamisen aikana pääset nauttimaan energiahoidosta, kehoterapiasta sekä tietoisuutta avaavasta tulkinnasta.

Parantava tapaaminen on yhdistelmähoito, joka voi tukea hyvinvointiasi elämän eri tilanteissa. Tapaamiseen voit tulla, kun haluat saada selkeyttä henkiselle polullesi tai elämäntilanteeseen. Parantava tapaaminen voi auttaa sinua mm. terveys-, työ- ja parisuhdeasioissa, pelkojen ja surujen käsittelyssä, elämäntehtävän löytämisessä sekä vahvistamaan yhteyttäsi maailmankaikkeuden kanssa. Jokainen käynti on erilainen ja tapaamisella selkeytämme juuri niitä asoita, joiden on nyt mahdollista tulla hoidetuksi.

Parantava tapaaminen sisältää energiahoidon, joka puhdistaa ja vahvistaa energiaa. Voimme tasapainottaa energiakeskuksia, siivota ulkopuolista energiaa ja vahvistaa kehon energiavärähtelyä. Hoitohetkeesi valitsemme aina tilannettasi parhaiten tukevan hoidon. Energiahoito on lempeää ja tapaamisessa on turvallista hoitaa ja avata kehosta ja mielestä esiintulevia asoita. Energiavirtojen avaaminen lisää sisäistä valoa sekä elämänvoimaa.

Parantava tapaaminen sisältää myös hoitohetken, jonka aikana saat nauttia aromaterapeuttisista tuoksuista ja kehoterapiasta. Tapaamiseen voidaan sisällyttää mm. kehoa korjaavaa Horstmann tekniikkaa, kiviterapiaa, koko kehon vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa. Hoito suunnitellaan hoitohetken alussa ja siinä huomioidaan tilanteesi ja toiveesi.

Parantava tapaaminen on myös polkuasi vahvistava ohjaus- tai näkijätapaaminen. Hoidon aikana keskustelemme esiin tulevista viesteistä ja saat niiden avulla tilanteeseesi tietoisuutta ja selkeyttä. Toisinaan viestit saapuvat aikojen takaa ja toisinaan ne kertovat juuri tähän hetkeen vaikuttavista energioista. Viestit ovat lempeitä sekä tilannettasi selkeyttäviä ja niiden avulla tilannettasi on helpompi hoitaa myös kotona.

Ajan voit varata ajan sähköpostilla osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamisen kesto on 3h ja hinta 180,-. Lisätietoja löydät myös verkkokaupasta. Tapaamiset järjestetään rauhallisella hoitohuoneella Jyväskylässä tai, jos haluat tavata etänä, voit aloittaa energiahoidosta

0