Tulkinnat

Tulkinnat

Tulkinnat

Ajanpuun tarjonnasta löydät myös mielen ja kehon hyvinvointia lisäävät tulkinnat.

Kehon viestit tulkinta 45 min

Kuuletko kehosi viestit? Onko kehosi tuntunut erilaiselta viime aikoina? Oletko mahdollisesti tuntenut kipuja ja kolotuksia, jotka eivät tunnu omilta? Tai ovatko ennen niin tutut tilanteet alkaneet tuntua pelottavilta? Varaa aika ainutlaatuiseen ja energisoivaan mielen ja kehon lukkojen avaukseen. Tapaamisen aikana käymme keskustelun tilanteestasi sekä skannaamme kehosi tilaa ja mahdollisia energiatukoksia. Lisäämme tietoisuutta kipujen ja jännitysten syntyperästä sekä poistamme jännitteitä ylläpitäviä ajatusmalleja ja toimintatapoja. Tapaaminen on hyvin energisoiva ja auttaa avaamaan niin kehon kuin mielenkin lukkoja. Tulkinnan löydät verkkokaupasta ja varataan aika henkilökohtaiseen hoitoon ja tulkintaan.

Parantavat siskot 75 min

Parantavat Siskot prosessissa saat tuplahoidon parantamistyötä tekeviltä siskoksilta. Ajanpuun Tuijan tarjonnasta löytyvät parantavat energiat, hoidot ja sanat. Sydäntunteen Saija on tunnetaito-ohjaaja ja intuitiivinen sydäntunneohjaaja. Molemmilla on omat ihanat taitonsa, lahjansa ja parantamisen tahto. Lisätietoja löydät www.ajanpuu.fi ja www.sydantunne.fi. Tulkinnassa otamme yhteyden etänä ja hoidon aikana sinä saat nauttia, levätä ja rentoutua kotona. Hoidon aikana olosi rentoutuu, tietoisuus lisääntyy ja kehoa ja mieltä hoidetaan monitasoisesti. Hoidon lopuksi voimme viettää pienen rentoutushetken ja käymme yhteisen voimakeskustelun. Tulkinnan löydät verkkokaupasta ja varataan aika henkilökohtaiseen hoitoon ja tulkintaan.

Shamanistinen astrologia ja elementtitulkinta 60 min

Shamanistinen astrologia perustuu luontoon, luonnonsykleihin ja ajankuvaan. Tulkinnassa katsomme astrologista karttaasi luonnon vanhalla viisaudella ja löydämme ajankuvaan peilaten elämän teemat, jotka ovat sinulle potentiaalisia juuri tässä hetkessä. Tulkinnassa huomioin myös eläinratasi elementtiasetelman ja katsomme, mitkä voimat ja vahvuudet ovat käsilläsi juuri nyt. Tulkinta on ainutlaatuinen ja se toteutetaan intuitiivisesti. Shamanistisen astrologia ja elementtitulkinnan voit valita, kun haluat kulkea polullasi kohta uusia askeleita. Olet kenties tunnistanut, että ympärilläsi olevat asiat kaipaavat muutosta ja sitä varten vanhentuneista toimintamalleista ja energiasta on hyvä päästää irti. Tulkinnan avulla voimme lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä tilanteestasi sekä lisätä ja vahvistaa itsetuntemustasi. Ajanpuun astrologinen tulkinta on kaunis kuvaus siitä, miten ainutlaatuinen ja olennainen osa olemme universaalia kokonaisuutta. Lisäksi keskustelemme hyvin käytännönläheisesti siitä, miten kasvavan, herkän ja kauniin potentiaalisi voi ottaa käyttöön. Tulkinnan löydät verkkokaupasta ja varataan aika henkilökohtaiseen hoitoon ja tulkintaan.

0