-22%

Access Bars hoito

125,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Access Bars® mielelle ja keholle

Hoidossa käsitellään päänalueen 32 pistettä kevyesti koskettamalla. Hoito rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mielen kuohuja. Hoidosta on saatu tukea stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä rajoitusten ja uskomusten poistamiseen. Se voi auttaa myös äkillisissä trauma, elämänmuutos tai stressitilanteissa. Hoito sopii kiireisen arjen keskelle ja soveltuu myös nuorten hoidoksi. Hoito tekee mielen tilaa, jolloin ajatus kirkastuu ja selkenee. Hoito on fyysisesti lempeä ja se soveltuu myös henkilöille, joille hieronta ei sovellu. Hoidon aikana mielestä pääsee poistumaan muun muassa elämänhallintaan, kasvuun tai ikääntymiseen, sairastumiseen, rahaan ja itseilmaisuun liittyviä rajoituksia.

Hoitohetki on hyvin meditatiivinen ja syvähoitava. Se avaa mielen solmuja ja tukee kehon parantumista.  Hoitohetkeen sisältyy myös voimauttava keskustelu, jonka avulla asiat helpottavat ja muuttuvat nopeammin. Hoidon kesto 1,5 h.

Kokemuksen perusteella olo on hoidon jälkeen rauhallisempi ja mielen melut ovat hiljentyneet. Tukea on saatu ahdistusoireisiin, kasvukipuihin, pelkotiloihin, suruun, jännitykseen ja kipuihin.

Voit ostaa hoidon täältä ja varata ajan osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi. Hoidon voi maksaa myös paikan päällä. Saatavilla myös Access Bars koulutus, jos haluat tehdä hoitoja itse.

Ajan vot varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260. Myös viestit ja whatsapp.

0