Access Facelift hoito

160,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Access Facelift®

Access Energeettinen Facelift on hoito, jossa yläkehon alueita, kasvoja ja päätä kosketetaan ja painellaan kevyesti. Hoito tuo kehoon ja kasvoihin raikkautta sekä lisää elämään positiivista energiaa. Soveltuu hyvin kiireisen elämän vastapainoksi ja samalla voimme poistaa ikääntymisen vaikutuksia sekä kehon jännitystiloja. Hoito sisältää voimauttavan keskustelun, jonka avulla asiat helpottavat ja muuttuvat nopeammin.

Energeettisen kasvojenkohotuksen aikana mieli tyyntyy ja piristyy. Hoito avaa tietoisuutta ja tukee kehon paranemisprosesseja. Ihana hemmotteluhetki, joka vaikuttaa syvälle kehoon. Hoitotekniikka yhdistää ihanasti energia- ja kosketushoidon. Hoidon aikana saattaa nousta pintaan lukkoja ja kireyksiä, jotka saadaan hoidon aikana vapautettua.

Kokemuksen perusteella hoito on helpottanut mielen kiristyksiä ja yläkehon alue (niska, kaula, leuka ja kasvot) on silminnähden rentoutunut. Hoito on käynnistänyt energiavirtoja ja palauttanut värin kasvoille. Hoidosta on saatu tukea tunnepuolen asioihin, itsensä löytämiseen, itsetunnon vahvistamiseen ja rauhoittumiseen. Hoitohetki on antanut tukea ahdistukseen, elämänsolmuihin ja fyysisiin kehon haasteisiin.

Tämä hoito tuo arkeen luksusta, joten varaa oma aikasi toimisto@ajanpuu.fi. Voit ostaa hoidon täältä ja varata ajan osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi. Hoidon voi maksaa myös paikan päällä. Saatavilla myös Access Facelift koulutus, jos haluat tehdä hoitoja itse.

Ajan vot varata sähköpostilla toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260. Myös viestit ja whatsapp.

0