-29%

Coaching ja työnohjaus

85,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Työnohjaus asiantuntijoille, johtajille ja yrittäjille

Mikä saisi sinut innostumaan tulevasta työpäivästä? Ajanpuun työnohjauspolulle voit astua silloin, kun on aika lisätä työn ja elämän tasapainoa. Työnohjaukseeni tullaan usein tilanteissa, joissa mieleen on päässyt kertymään ylikuormaa. Ylivirittyneenä on vaikea hahmottaa omia ajatuksia tai tarpeita ja siten ohjauksessa onkin mahdollista saada selkeyttä ja konkreettisia askeleita, joilla tilanteessa pääsee eteenpäin. Ohjauksessani puhutaan usein myös siitä, miten kehoon kertynyttä stressiä, jännityksiä tai kipuja voi helpottaa. Lisäksi työnohjauksen aiheena voi olla jokin yksittäinen teema, kuten esimerkiksi muutos, uralla eteneminen, työttömyys, terveydentilan muutokset, työilmapiiri tai työssäjaksaminen.

Milloin viimeksi voit hyvin? Ohjauksessani hyvinvointiasi vahvistetaan tietoisuutta lisäämällä. Kun mielesi selkeytyy, on asioita helpompi käsitellä ja muuttaa. Asioiden rehellinen tarkastelu auttaa tekemään kestävämpiä valintoja ja työn kuorma helpottuu. Tietoinen ja rentoutunut mieli löytää enemmän mahdollisuuksia haasteiden sijaan. Kun toimit arvojesi mukaisesti, rohkaistut ja löydät itsellesi sopivampia mahdollisuuksia. Ajanpuun työnohjauksessa huomioidaan elämäntilanteesi ja henkinen jaksaminen. Ohjaus on aina luottamuksellista sekä yksilöllistä.

Miksi työnohjaukseen kannattaa tulla? Työnohjauksella on tutkittuja etuja ja sen on todettu

  • lisäävän työmotivaatiota
  • jäsentävän perustehtävää
  • lisäävän työn laadukkuutta
  • kehittävän identiteettiä
  • kehittävän johtajuutta
Ajanpuun työnohjaus soveltuu mm. hyvinvointialan, luovien alojen, sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan asiantuntijoille. Erityisalaani on työssäjaksaminen, herkkyys ja empatiauupumus. Työnohjauspolku suunnitellaan ja toteutetaan tilanteesi mukaan. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Kokonaisvaltainen työnohjaus 85 eur/h. Erikoistun parhaillaan johtajien työnohjaukseen, joten ohjaus soveltuu erityisen hyvin myös esimiehille, johtajille, ohjaajille sekä yrittäjille. Lisätietoja johtajien työnohjauksesta löydät täältä. Ohjaukset toteutetaan etänä.

Varaa aika

Työnohjaajanasi toimii Tuija Levo, joka on rehtori-instituutin MA Educational Leadership maisteri. Lisäksi Tuijalla on Laatu, ympäristö sekä työturvallisuusjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä opettajan ja rehtorin kelpoisuus. Tuijan ohjauksessa yhdistyy pitkä kokemus työelämän kehittämistehtävistä (julkishallinto, järjestö ja opetusala), johtamiskokemus sekä henkisen kasvun ohjaus. Erikoisalaa ovat mm. työuupumuksen ennaltaehkäisy ja hoito sekä uramuutokset. Tuija valmistuu Certified Supervisor and Coach -examination® tutkinnosta 10/2023. Kohti tyynempää työelämää pääset laittamalla viestin toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Voit jättää yhteystietosi myös lomakkeella. Työnohjaus soveltuu hyvin myös tiimeille, johtoryhmille sekä organisaation muutosvalmennukseksi. Pyydä tiimille tarjous täältä.

 

0