Työn avaimet

Työn avaimet

Tämän päivän työelämä on muuttunut paljon ja nykyään työ on enenevissä määrin määräaikaista tai projektiluontoista ja vaikka olisikin vakituisesti työssä, on työn luonne silti jatkuvasti muuttuva. Työelämän peli voi välillä olla raakaa ja kilpailu kovaa. Yhä enemmän tapaan ihmisiä, jotka ovat väsähtäneet työssä, paineissa ja suorittamisessa. Se harvemmin motivoi ketään, että työtä on paljon, kyllä siihen tarvitaan muutakin.

Kaikesta huolimatta työelämässä on paljon hyvääkin ja siellä todellakin voi myös pärjätä. Hyvin usein työuupumustilanteissa on kuitenkin muutettava jotain. On muutettava jotain itsessä ja on muutettava jotain ympäristössä. Tämä vaatiikin sitten sen kaikesta vaikeimman vastustajan eli itsensä kohtaamista.

Ajanpuu on erikoistunut työuupumuksen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon. Palvelutarjonnasta löytyy tilannetta kirkastava sekä työssäjaksamista lisäävä työnohjaus. Työnohjausta on saatavilla myös johtajille, esimiehille, yrittäjille ja ohjaustyön ammattilaisille. Lisätiedot kokonaisvaltaisesta, kehon ja mielen hyvinvointia tukevasta ohjauksesta löydät, työnohjaus sivulta. Työnohjaus voidaan toteuttaa Jyväskylässä tai etänä.

Ajanpuu on erikoistunut myös kehoprosesseihin, joiden avulla kehoon kertynyttä jännitystä, väsymystä, suorittamista, pelkoja tai uupumusta, voidaan lempeästi sulattaa pois kehosta ja mielestä. Työn ja kehon avaimet valmennus on suunniteltu tukemaan elämän ja työelämän tasapainoa sekä auttamaan sinua palautumaan työelämän kuormituksesta. Katso täältä lisää Työn ja Kehon avaimet valmennuksesta. Valmennus toteutetaan osittain etänä ja osittain Jyväskylässä.

0