Äänimaljahoito

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Erilaisia maljoja soittamalla syntyy kauniisti soivia ääniä, jotka hoitavat ja keinuttavat kehoa. Aallot kuljettavat sinut lempeästi rauhallisemmille ja selkeämmille vesille. Äänimaljat luovat rauhaa ja tasapainoa kehoon sekä voivat auttaa sinua päästämään irti stressaavista ajatuksista. Hoito auttaa palauttamaan sisäistä harmoniaa.

Meistä yli 70% onkin vettä ja siten hoidossa soitettavat maljat saavat kehosi veden värähtelemään. Äänimaljojen soinnut voivat rauhoittaa ja muuttaa kehon värähtelyä ja jännitystä. Stressi ja murheet voivat huomaamatta aiheuttaa kehon jännityksiä ja tukkoisuutta ja silloin keho menee epävireiseksi. Toimiva ja hyvinvoiva keho on joustava ja avoin. Äänimaljahoidossa epätasapainotilat voidaankin tasapainottaa hoitavien taajuuksien ja äänien avulla.

Ajanpuun äänimaljahoidossa saat ensin vastaanottaa rentouttavan ja kevyen hieronnan. Sen jälkeen maljoja asetetaan ja soitetaan kevyesti jalkojen, käsien, selän ja vatsan päällä. Hoito toteutetaan vaatteiden päältä ja lämpimien vilttien alla maaten.

Äänimaljoilla hoidetaan mm.

  • Ahdistus ja masentuneisuus
  • Kehon jännitystilat
  • Kehon tasapainotus
  • Kiputilat
  • Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tukeminen
  • Mielen harmonisointi
  • Stressioireet
  • Uniongelmat

Äänimaljojen soinnut ja värähtelyt mahdollistavat syvärentoutumisen ja kokemuksen mukaan kiireisinkin mieli hyötyy maljojen hoitavista äänistä. Tunnin hoidon on todettu vastaavan jopa hyviä unia. Joissain sairauksissa maljoja ei suositella soitettavan kehon päältä, vaan silloin hoito voidaan toteuttaa myös sointukylpynä, jossa maljoja soitetaan kehon ulkopuolelta.

Äänimaljahoidot toteutetaan yksilöhoitona Jyväskylän hoitohuoneella. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 85,- ja 90 min 125,-. Teen myös äänimaljahoitoja ja sointukypyjä ryhmille. Tarjouksen ryhmällesi voit pyytää laittamalla sähköpostin toimisto@ajanpuu.fi tai ottamalla yhteyttä lomakkeella.

Hyviä väreitä ja kirkkaita ajatuksia toivottaen,

Ajanpuun Tuija

0