Access Bars & Facelift koulutus

Access Bars & Facelift koulutus

Access Bars hoitomenetelmä stressinpoistoon

Access Bars hoidossa  käsitellään pään 32 voimapistettä kevyellä kosketuksella. Hoitokosketus on lempeä, mutta vaikutukset syvähoitavat ja rentouttavat. Hoito tukee mielen rentoutumisessa, ajatusten selkeytymisessä sekä helpottaa vanhentuneista ja raskaista ajatuksista irtipäästämistä. Hoidolla on saatu tukea ahdistukseen, ylivirittymiseen, uupumistilanteisiin, kiputiloihin, pelkoihin, jännityksiin ja paniikkioireisiin. Hoito soveltuu myös lapsille ja nuorille mm. poistamaan pelkoja ja jännityksiä.  

Ajanpuu järjestää Access Bars koulutuksia, jossa pääset harjoittelemaan sekä vastaanottamaan tämän ihanan hoidon. Koulutuspäivän aikana kuulet lisäksi sanallisista työkaluista, joiden avulla hyvää oloa on helppo ylläpitää myös koulutuksen jälkeen. Koulutuspäivä soveltuu työkaluksi omaan hyvinvointiin sekä esim. hierojien, energiahoitajien tai kosmetologien palvelutarjontaan. Hoitoja voi tehdä heti koulutuksen käytyään kotona, ystäville tai asiakkaille. 

Seuraavat Access Bars koulutukset:

  • La 13.7. Access Bars koulutus Satakunta, Pomarkku 1 päivä klo 9.30-17. Hinta 380,-
  • La 27.7. Access Bars koulutus Kalajoki 1 päivä klo 9.30-17. Hinta 380,- 
  • La 10.8. Access Bars koulutus Jyväskylä 1 päivä klo 9.30-17. Hinta 380,- 
  • La 22.9. Access Bars koulutus Jyväskylä 1 päivä klo 9.30-17. Hinta 380,-
  • Su 1.12. Access Bars koulutus Seinäjoki 1 päivä klo 9.30-17. Hinta 380,-
  • Access Bars koulutuksia myös pienelle ryhmälle ja sopimuksen mukaan. 

Koulutuksesta saat hyvät materiaalit, manuaalin,hoitokartan ja 2 vuoden hoitolisenssin Bars hoitojen tekemiseen. Voit myös ehdottaa aikaa ja paikkakuntaa, jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp) 

Access  Facelift (Natural facelift) koulutus luo keveyttä elämään

Access Facelift hoito tehdään yläkehon ja erityisesti kasvojen ja päänalueelle kevyesti koskettaen. Hoito keventää mieltä ja häivyttää elämänsolmuja. Se voi auttaa myös ehkäisemään ja hoitamaan fyysisiä ryppyjä ja jännityksiä. Access Facelift on todellinen elämän piristysruiske. Koulutuspäivässä pääset harjoittelemaan ja vastaanottamaan tämän ihanan hoidon. Lisäksi kuulet myös sanallisista työkaluista, joiden avulla omaa hyvinvointia on helppo jatkaa koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa opit kaksi erilaista tapaa hoidon tekemiseen ja hoitoja voit tehdä heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuspäivä tukee omaa hyvinvointia ja sopii myös mm. hierojien, energiahoitajien ja kosmetologien palvelutarjontaan.  

Seuraavat Access Facelift koulutukset: 

  • 29.9.2024 Access Energeettinen Facelift Tampere. Hinta 480,-
  • Access Facelift koulutuksia myös pienelle ryhmälle ja sopimuksen mukaan

Koulutuksesta saat hyvät materiaalit, manuaalin,hoitokartan ja hoitolisenssin Facelift hoitojen tekemiseen. Järjestän Access Facelift koulutuksia myös sopimuksen mukaan. Ota yhteys ja sovitaan aika ja paikka tarkemmin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). , Satakunta