Access Bars & Facelift koulutus

Access Bars & Facelift koulutus

Järjestän Access Bars (stressihoito) ja Access Facelift (energiahoito) koulutuksia ympäri Suomen. Voit myös ehdottaa koulutuspaikkakuntaa ja aikaa, mikäli kalenterista ei löydy sopivaa koulutusta.

Access Bars koulutukset
Access Bars on päänalueelle tehtävä kosketushoito, jossa kevyesti painetaan 32 pään stressipistettä. Hoito rauhoittaa mieltä ja auttaa irtipäästämään vanhentuneista ja raskaista ajatuksista ja toimintamalleista. Koulutuspäivän aikana kuulet lisäksi sanallisista työkaluista, joiden avulla omaa hyvää oloa on helppo jatkaa myös koulutuksen jälkeen. Hoito soveltuu työkaluksi omaan hyvinvointiin sekä esim. hierojien, energiahoitajien tai kosmetologien palvelutarjontaan. Hoito sopii myös lapsille ja nuorille mm. poistamaan pelkoja ja jännityksiä.  

Seuraavat Access Bars koulutukset:

  • la 11.11. Access Bars Jyväskylä klo 9.30-17. Kolikkotie 5. Hinta 380,-
  • järjestän Jyväskylässä myös 1-2 hengen koulutuksia sopimuksen mukaan. Voit myös ehdottaa aikaa ja paikkakuntaa. 
  • Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260

Access  Facelift koulutukset 
Access Facelift hoito tehdään yläkehon ja erityisesti kasvojen ja päänalueelle kevyesti koskettaen. Hoito keventää mieltä ja häivyttää elämänsolmuja. Se voi auttaa myös ehkäisemään ja hoitamaan fyysisiä ryppyjä ja jännityksiä. Todellinen elämän piristysruiske. Koulutuspäivässä kuulet myös sanallisista työkaluista, joiden avulla omaa hyvinvointia on helppo jatkaa koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa opit kaksi erilaista tapaa hoidon tekemiseen ja hoitoja voit tehdä heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuspäivä tukee omaa hyvinvointia ja sopii myös mm. hierojien, energiahoitajien ja kosmetologien palvelutarjontaan.  

Seuraavat Access Facelift koulutukset: 

  • su 19.11. Access Energeettinen Facelift koulutus Seinäjoki, Ratamestarinkatu. Hinta 480,-
  • su 26.11. Access Energeettinen Facelift koulutus, Kirvesranta, Kuvansi, Joroinen (Varkaus). Hinta 480,-

 Järjestän Access Facelift koulutuksia myös sopimuksen mukaan. Ota yhteys ja sovitaan aika ja paikka tarkemmin.

0