Access Bars & Facelift koulutus

Access Bars & Facelift koulutus

Access Bars koulutukset

Access Bars on päänalueelle tehtävä kosketushoito, jossa kevyesti painetaan 32 pään stressipistettä. Hoito rauhoittaa mieltä ja auttaa irtipäästämään vanhentuneista ja raskaista ajatuksista sekä toimintamalleista. Koulutuspäivän aikana kuulet lisäksi sanallisista työkaluista, joiden avulla omaa hyvää oloa on helppo jatkaa myös koulutuksen jälkeen. Hoito soveltuu työkaluksi omaan hyvinvointiin sekä esim. hierojien, energiahoitajien tai kosmetologien palvelutarjontaan. Hoito sopii myös lapsille ja nuorille mm. poistamaan pelkoja ja jännityksiä.  

Seuraavat Access Bars koulutukset:

  • 3.2.2024 Access Bars Jyväskylä klo 9.30-17. Kolikkotie 5. Hinta 380,-
  • 13.-14.2. Access Bars iltakoulutuksena Jyväskylä. Kolikkotie 5. Hinta 380,-
  • 15.2. Access Bars klo 10-17 Jyväskylä. Kolikkotie 5. Hinta 380,- 

Koulutuksesta saat hyvät materiaalit, manuaalin,hoitokartan ja hoitolisenssin Bars hoitojen tekemiseen. Järjestän Jyväskylässä myös 1-2 hengen koulutuksia sopimuksen mukaan. Voit myös ehdottaa aikaa ja paikkakuntaa, jos kalenterist ei löydy sinulle sopivaa aikaa. Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp) 

Access  Facelift (Natural facelift) koulutukset 
Access Facelift hoito tehdään yläkehon ja erityisesti kasvojen ja päänalueelle kevyesti koskettaen. Hoito keventää mieltä ja häivyttää elämänsolmuja. Se voi auttaa myös ehkäisemään ja hoitamaan fyysisiä ryppyjä ja jännityksiä. Todellinen elämän piristysruiske. Koulutuspäivässä kuulet myös sanallisista työkaluista, joiden avulla omaa hyvinvointia on helppo jatkaa koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa opit kaksi erilaista tapaa hoidon tekemiseen ja hoitoja voit tehdä heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuspäivä tukee omaa hyvinvointia ja sopii myös mm. hierojien, energiahoitajien ja kosmetologien palvelutarjontaan.  

Seuraavat Access Facelift koulutukset: 

  • 11.2.2024 Access Energeettinen Facelift Kangasala. Hinta 480,-

Koulutuksesta saat hyvät materiaalit, manuaalin,hoitokartan ja hoitolisenssin Facelift hoitojen tekemiseen. Järjestän Access Facelift koulutuksia myös sopimuksen mukaan. Ota yhteys ja sovitaan aika ja paikka tarkemmin. Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260.

0