Levon tilan retriitti

Levon tilan retriitti

Ajanpuu kutsuu sinut rentoutumaan ja palautumaan hyvinvoinnin äärelle Levon tilalle.  Kesällä 2024 järjestetään eri teemaisia tapaamisia, joissa pääset hengähtämään ja hellittämään niin mielen kuin kehonkin kireyksiä. Kesän tapaamiset järjestetään Satakunnassa Pomarkussa Levon perinnetilalle. Voit käydä valitsemassasi päivässä tai kulkea läpi useamman tapaamisen. Tervetuloa voimaan paremmin.

Päivän retriitti sisältää aamun hiljentymisen ja läsnäoloharjoituksen. Ohjelmassa on lempeää yinjoogaa ja äänimaljakylpyjä. Päivä kulkee läpi eri teemaisen ja hyvää oloa vahvistavan prosessin, jonka aikana keskustelemme ajan teemoista, rentoutamme kehoa ja mieltä, teemme pieniä kehohoitoja pareittain sekä hiljennämme mieltä ulkona tai tuvassa tehtävillä mielikuva- ja meditaatioharjoituksilla. Päivään ja harjoituksiin osallistutaan omaa kehoa ja jaksamista kuunnellen. 

Päivät ohjaa Ajanpuun kehoterapeutti-työnohjaaja Tuija Levo, joka toimii Jyväskylässä mm. luontaishoitajana ja joogaohjaajana. Tuijan ohjaus soveltuu kaikenlaisille kehoille ja ohjauksessa painottuukin luonnollisen yhteyden palauttaminen ja ilon löytäminen. Tupana toimii perinteinen Levon tila, josta modernit mukavuudet puuttuvat, joten ota mukaan hieman retkeily- ja seikkailuhenkeä. Tupa on kaunis ja suojaisa niin paisteella kuin sateellakin ja täällä saat nauttia luonnon suojasta sekä vahvistaa omia juuria.

Ilmoittaudu mukaan haluamaasi päivään sähköpostilla toimisto(@)ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa/päivä ja päivän hinta 150,- joka pitää sisällään päivän harjoitukset, kahvin tai teen.

Retriittipäiviä tulossa seuraavasti:

  • torstaina 11.7. klo 9.30 – 17
  • sunnuntaina 14.7. klo 9.30-17
  • torstaina 18.7. klo 9.30-17

Mukaan kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa, sillä näin myös päivän toteutuminen varmistuu. Aikatauluja voidaan tarvittaessa muuttaa tai päiviä lisätä, joten voit kysyä lisätietoja Tuijalta toimisto(at)ajanpuu.fi tai lähettää viestin alta:

  Viestiä Ajanpuulle

0