Access Bars koulutus

Access Bars koulutus

Access Bars hoito on mieltä ja kehoa tasapainottava kehoprosessi. Hoito tehdään päänalueelle ja hoidon aikana käsitellään päänalueen 32 pistettä kevyesti koskettamalla. Hoidosta on saatu tukea stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä rajoitusten ja uskomusten poistamiseen. Se voi auttaa myös äkillisissä trauma, elämänmuutos tai stressitilanteissa. Tukea on saatu ahdistusoireisiin, kasvukipuihin, pelkotiloihin, suruun, jännitykseen sekä mielen että kehon kipuihin.

Hoitohetki on hyvin meditatiivinen ja syvähoitava. Hoito on fyysisesti lempeä ja se soveltuu paranemista tukemaan myös heikkokuntoisemmille. Hoito soveltuu myös lapsille ja nuorille sekä raskauden ajan hoidoksi.  Hoidon kesto 1,5 h ja hinta 125,-. Lapsille ja nuorille on oma hinnasto. Ajan voit varata sähköpostilla [email protected] tai p. 0400 169 260. Myös viestit ja whatsapp. 

Huom! Haluatko tulla kokeilemaan hoitoa ensimmäisen kerran? Kokeiluhoidon 45 min saat tarjoushinnalla 50,-. Mainitse, että olet tulossa kokeilemaan hoitoa, kun varaat ajan. 

Voit myös tulla Access Bars® koulutukseen, jos haluat itse tehdä hyvinvointi- ja energiahoitoja ystäville tai asiakkaille. Ajanpuu järjestää yhden päivän Bars koulutuksia. Koulutuksissa saat lisätietoa Access Consciousnessin tietoisuutta lisäävistä työkaluista ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti. Hoito soveltuu kotikäyttöön, hyvinvointialalle aikoville tai jo hyvinvointihoitoja tarjoaville hieronta- ja energiahoitajille. Koulutuspäivän määritelty hinta on 380 euroa (sis. alv.). Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, ohjekirjan, hoitokartan ja 2 vuoden hoitolisenssin ja voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Tulevat koulutukset näet täältä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta [email protected] tai p. 0400 169 260. Ajanpuun koulutukset ovat rentoja ja käytännönläheisiä. Voit myös tiedustella tulevia koulutuksia, jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa. Järjestän lisäksi Access Energeettinen Facelift koulutusta.

Ajanpuun Access Bars esittelyvideon voit katsoa tubekanavalta 

Access Barsin vaikutuksista löydät englanninkielisen artikkelin täältä