Tarjoushoito

Tarjoushoito

Kesä- ja heinäkuun hoitotarjouksena Energia Coaching

Ajanpuun Energia coaching on suunniteltu vapauttamaan kehon ja mielen lukkoja. Sen avulla asiaan, tilanteeseen tai olotilaan on mahdollista luoda uutta värähdettä ja tilaa. Energia coaching sopii erinomaisesti erilaisiin elämänsolmuihin, henkiseen kasvuun, hyvinvointipoluille sekä helpottamaan jännittynyttä kehoa ja mieltä. Se on voimauttavaa keskusteluhoitoa, jonka avulla asiaa saadaan fokusoitua, siivottua sekä energisoitua uudella tavalla.

Energiaa vastaanotetaan ja lähetetään jatkuvasti

Energiavarastomme muuttuvat ja liikkuvat elämäntapahtumiemme ja kokemuksiemme mukana ja siksi on tärkeää myös ladata ja palauttaa omaa energiaa. Tukkeutunut tai vähentynyt energia voi tuntua esimerkiksi väsymyksenä, palautumisen hidastumisena, välinpitämättömyytenä, kiukkuisuutena, ahdistuksena tai pitkin kehoa kulkevina kipuina. Fyysisinä oireina tunnistetaan usein myös tukkoinen ja raskas olo sekä immuniteetin heikkeneminen. 

Energia coachingin varaaminen

KESÄTARJOUS! Kesä- ja heinäkuun aikana etänä toteutettavat Energia coachingit saatavilla tarjoushinnalla 55 eur/h (norm. 85,-). Varaa itsellesi rauhallinen hetki kotona, mökillä tai vaikka laiturilla istuskellen. Ajanpuun tarjonnasta löydät myös työnohjauksen, mikäli haluat selkeyttää työelämän tilannetta. Ajan voit varata sähköpostilla osoitteesta toimisto(at)ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp) tai klikkaamalla Varaa aika: 

       Varaa aika

Hoitohuoneelta on saatavilla myös rentoutumista ja puhdistumista tukevia luontaistuotteita, joiden avulla hoitoa voi jatkaa kotona. Saatavilla mm. eteeriset öljyt, detox tipat, oma kukkatippasekoitus tai vihreä savi.

Hoitohuone sijaitsee Jyväskylässä ja täältä löydät yhteystiedot.