Tarjoushoito

Tarjoushoito

Kohta aurinko taas paistaa ja tässä odotellessa voi ajan hyödyntää käymällä ihanassa tarjoushoidossa. Kevätkauden tarjouksena on Puhdistava vyöhyketerapia, joka tukee kehon energisoitumista sekä auttaa mieltä käynnistymään talven jäljiltä. Tämä hoito on koko kehon hemmotteluhoito, jossa keskitytään erityisesti aineenvaihdunnan boostaamiseen sekä kehon puhdistumista tukevien vyöhykkeiden paineluun.

Puhdistava vyöhyketerapia sisältää jalkakylvyn, jota voidaan myös tehostaa puhdistavilla eteerisillä öljyillä. Käymme hoidon alussa pienen alkukeskustelun ja suunnittelemme juuri sinun tilanteesi sopivan hoitokokonaisuuden. Puhdistava vyöhyketerapiassa käsittelemme paineluhoidolla pään ja käsien vyöhykkeitä sekä saat vastaanottaa pitkän jalkojen vyöhyketerapian. Hoidon lopuksi kehon puhdistumista voidaan tukea hoitavalla kukkaterapialla.

Puhdistava vyöhyketerapia on koko kehon vyöhyketerapiaa ja hoidon kesto 90 min. Kauden tarjoushinta hoidolla on 1 krt 105,-  (norm. 125,-) ja 2 krt (superboostiin) 95,- krt eli 190,- yhteensä (norm. 250,-). Kahden kerran superboosti maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. Ajan voit varata osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp) tai klikkaamalla alta:

  Varaa aika

Hoitohuoneelta on saatavilla myös kehon puhdistumista tukevia luontaistuotteita, joiden avulla hoitoa voi jatkaa kotona. Saatavilla mm. eteeriset öljyt, detox tipat, oma kukkatippasekoitus tai vihreä savi.

Hoitohuone sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kolikkotie 5 ja saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Alueella on hyvin kiekkopaikkoja autolla saapuville. 

0