Johtajasta luontaishoitajaksi

Johtajasta luontaishoitajaksi

Toiminnan esittely

Hyvinvointiakatemia Ajanpuu oy tukee mielen ja kehon hyvinvointia yksilö- ja organisaatiotasolla. Ajanpuulla on taskussaan erilaisia kehon ja mielen avaimia ja saatavilla on yksilöllisiä hoitohetkiä, parantavia keskusteluita sekä uusia oivalluksia työelämään.

Esimiehestä kehoterapeutiksi

Ajanpuun ankkurina ja kehittäjänä toimii Tuija Levo, joka on toiminut yli 20 vuotta vaativissa ohjaus- ja kehittämistehtävissä. Tuija on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri (Educational Leadership) ja täydennyskoulutuksena perehtynyt mm. Laatu-, ympäristö ja turvallisuusasioihin (Kestävän kehityksen johtaminen). Lisäksi Tuija on suorittanut ammatillisen koulutuksen rehtorin ja opettajan opinnot ja valmistunut johdon coachiksi ja työnohjaajaksi (Certified Supervisor and Coach of Leaders and Executives®). Työura on antanut monipuolista kokemusta julkishallinnon, oppilaitosmaailman sekä järjestötyön maailmasta.

Työ ja elämä toi polulle muutoksia ja Tuija kertookin omasta polustaan seuraavaa: vuosien edetessä havahduin tilanteeseen, jossa työympäristössä oli yhä enemmän kiirettä ja selittämätöntä pahoinvointia. Sairastelin paljon ja oli vaikeaa toimia muiden kannustajana. Lopulta keho ja mieli väsähtivät ja tuli aika tehdä elämään muutoksia. Perehdyin hyvinvoinnin johtamiseen ja jatkoin luontaisterapian opintojani. Opiskelin luontoyhteysmenetelmiä ja kuulin myös vyöhyketerapian kutsun. Siitä alkoikin polku, joka kuljetti minut vyöhyketerapian ja kiinalaisen lääketieteen maailmaan. Sain luontaishoidoista paljon tukea omaan tilanteeseeni ja perehdyin syvemmin mm. kehotietoisuuteen, mielen hyvinvoinnin työkaluihin sekä erilaisiin kehoterapiatekniikoihin, kuten Horstmann- terapiaan, kuumakiviterapiaan, äänimaljahoitoihin, öljyhoitoihin, shindo venyttelyyn ja soundful yin® -joogan ohjaamiseen.

Nykyään työhöni yhdistyykin pitkä ohjausalan kokemus sekä kehon hyvinvointi. Erikoisalaani on kehotietoisuus ja palautuminen, jota voidaan tukea löytämällä yksilölliset Kehon ja Mielen avaimet®. Hoitoprosesseissa yhdistyy hoitava keskustelu sekä kehoon kertyneiden kokemusten ja lukkojen avaaminen. Järjestän myös erilaisia hyvinvointitapahtumia sekä luontaishoitojen koulutusta. Kanssani voi myös lisätä työssäjaksamista ja työhyvinvointia kehoa ja mieltä hoitavalla työnohjauksella sekä johdon työnohjauksessa.

Tervetuloa voimaan paremmin!

Sinua tervehtien,
Tuija Levo