Johtajasta luontaishoitajaksi

Johtajasta luontaishoitajaksi

Toiminnan esittely

Hyvinvointiakatemia Ajanpuu oy tukee mielen ja kehon hyvinvointia yksilö- ja organisaatiotasolla. Sana akatemia viittaa paikkaan, jonne voi tulla tutustumaan psykofyysisiin palautumisen avaimiin. Käytössäni on erilaisia työkaluja, hoitotekniikoita, kehon ja mielen avaimia sekä työnohjaus, jolla voidaan tukea myös työhyvinvointia. Ajanpuu kuvastaa vanhaa viisautta, joka löytyy meistä jokaisesta.

Esimiehestä kehoterapeutiksi

Ajanpuun ankkurina ja kehittäjänä toimin minä, Tuija Levo. Olen toiminut yli 20 vuotta vaativissa ohjaus- ja kehittämistehtävissä, joista yli viisitoista vuotta kului erilaisia projekteja suunnitellessa ja johtaessa. Olen aina pitänyt opiskelusta ja yhdeltä koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri (Educational Leadership). Täydennyskoulutuksena olen perehtynyt mm. Laatu- ja ympäristöasioihin (Kestävän kehityksen johtaminen) ja olen suorittanut myös ammatillisen koulutuksen rehtorin ja opettajan opinnot. Työelämän kehittämistehtävissä olen saanut perehtyä työelämään monesta eri näkökulmasta.

Työurani opetti minulle paljon ja antoi kokemusta myös julkishallinnon, oppilaitosmaailman sekä järjestötyön maailmasta. Vuosien edetessä havahduin tilanteeseen, jossa työympäristössä oli yhä enemmän kiirettä ja selittämätöntä pahoinvointia. Jouduin kohtaamaan myös omia sairastumisia sekä mielen uupumista. Perehdyin hyvinvoinnin johtamiseen ja samalla myös kehoparantamisen kutsu lähti kuljettamaan omaa polkuaan. Hakeuduin diplomivyöhyketerapeutin opintoihin ja opintoja kertyi hiljalleen lisää mm. astrologiasta, keho- ja luontoyhteyden ohjaamisesta, mielen hoitamisesta sekä erilaisista kehoterapiatekniikoista, kuten Horstmann- tekniikasta, äänimaljoista, shindo venyttelystä ja soundful yin -joogan ohjaamisesta.

Tänä päivänä työhöni yhdistyy pitkä ohjausalan kokemus sekä kehon hyvinvointi. Erikoisalaani on lempeä palautuminen, jota voidaan tukea löytämällä Kehon ja Mielen avaimet®. Näissä hoitoprosesseissa yhdistyy hoitava keskustelu sekä kehoon kertyneiden kokemusten ja jännitysten avaaminen. Järjestän myös erilaisia hyvinvointitapahtumia sekä luontaishoitojen koulutusta. Työelämän ohjaustyö jatkuu edelleen ja teen mm. työnohjausta sekä Työn ja kehon avaimet -ohjauksia, joissa yhdistyy kehoterapia ja työnohjaus. Pätevöidyn parhaillaan myös johdon ja esimiesten työnohjaajaksi. Ohjaustyössäni olen rento, innostava ja empaattinen kanssakulkija.

Tervetuloa matkaamaan kanssani, jos haluat vahvistaa omaa hyvinvointipolkuasi tai muuten vain lisätä energiaa elämääsi.

Sinua tervehtien,
Tuija Levo

0