Horstmann jäsenkorjaus

Horstmann jäsenkorjaus

Horstmann terapiaa kehon ja elämän jumeille

Horstmann terapia on miellyttävää ja rentouttavaa liikeratojen hoitoa. Hoidolla voidaan tukea kehon parantumista sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja, kuten selkäkipu, iskiasvaivat, polvi- tai nivelvaivat, niskakivut, päänsäryt, hengitysvaivat, uniongelmat, nestevirtaukset ja turvotusten hoito. Hoito sopii hyvin tilanteisiin, jossa kehoa on hyvä elvyttää ja kuntouttaa. 

Tunteita ja kokemuksia vapauttavaa kehoterapiaa

Horstmann käsittelyn ajatellaan ulottuvan hierontaa syvemmälle. Se avaa kehon tukkeumia sekä lisää joustoa ja liikkuvuutta lihaksissa ja nivelissä. Hoito palauttaa kehon ulkoista ja sisäistä ryhtiä ja sillä on saatu helpotusta kipuihin ja särkyihin. Hoidolla voidaan edistää edistää mm. verenkiertoa, hapen kulkua, aineenvaihduntaa sekä lymfanestekiertoa. Hoitotekniikka soveltuu hoitamaan erityisesti lantion, selän ja jalkojen kipuja, jäykkyyttä ja virheasentoja. Hoito tukee myös tunne-elämän asioita ja voi auttaa päästämään irti vanhoista haitallisista kuvioista ja luomaan myönteisiä ajatusratoja.

Alta löydät tarkemmat kuvaukset hoidoista:

Käsien tai jalkojen vapautus soveltuu erityisen hyvin niskan- ja päänalueen vaivoihin. Hoito palauttaa ja elvyttää käsien luontaisia liikeratoja ja elvyttää verenkiertoa. Hoidolla voidaan pehmentää kivettyneitä niskoja sekä niskapatteja. Jalkojen vapautuksella taas autamme alavartalon liikeratoja, kuten alaselkä, reidet ja polvet.

Lantion vapautus soveltuu erityisen hyvin selkä- ja nivelvaivoihin. Sillä saadaan korjattua ryhtiä sekä vapautettua ja kevennettyä keskikehon kipuja. Lantion vapautuksella voidaan luontaisesti hoitaa mm. alakehon, selän (mm. noidannuoli, iskias, pursiitti tai pullistuma) ja vatsan vaivoja. 

Haitallisten toiminta- ja tunnekaavojen vapauttaminen eli itsesabotaasin vapauttaminen voidaan tehdä, kun olet jo vastaanottanut horstman hoitojen perushoidot. Tämä syväluotaava hoito voidaan tehdä, kun kehoprosessit ovat sinulle jo jonkin verran tuttuja ja katsomme ajan olevan oikea. 

Yhdistelmähoito soveltuu tilanteisiin, jossa halutaan avata kehon jumeja ja kolotuksia vähän joka puolelta. Hoito rentouttaa ja auttaa päästämään irti jännityksistä. Hoidolla saadaan tuettua kehon joustavuutta ja palautumista.

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla joustavat vaatteet päällä. Pidempään hoitoon voidaan yhdistää muita tekniikoita ja hoitoa voidaan tukea tuoksuilla tai kukkatipoilla.

Mitä Horstmannilla voidaan hoitaa?

 • Ahdistuneisuus tai surullisuus
 • Hengitys ja rentoutuminen
 • Iskias ja lantionalueen vaivat
 • Käsien ja jalkojen kiputiloja
 • Päänsärky ja migreeni
 • Selkä-, hartia- ja niskavaivat
 • Stressi ja uniongelmat
 • Raskausajan hoito
 • Tunne-elämän asiat
 • Turvotus
 • Urheiluvammat ja palautuminen
 • Verenkierron vilkastuttaminen
 • Kesto 0,5-1,5 h
 • Hinta 30 min 60,-, 1h 85,- ja 90 min 125,-

Hoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina tilanteesi ja terveydentilasi huomioiden. Hoitoaikoja on saatavilla sopimuksen mukaan ja ajan voit varata klikkaamalla altaosoitteesta [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Voin myös suositella sinulle sopivaa hoitoa, jos et ole varma, mikä hoidoista tilanteeseesi soveltuu. Hoitohuone sijaitsee Jyväskylän Holstissa ja hoito maksetaan tapaamisen yhteydessä. 

Varaa aika

Täältä voit käydä lukemassa miten Horstmann hoito ja hoitopolku tuli elämääni? ….En ollut kuullut hoidosta aikaisemmin, enkä tiennyt, mitä se pitää sisällään, vaan silti tiesin, että sitä haluan. Siitä käynnistyivät opinnot, jotka pitivät sisällään perushoidon, lantion vapautuksen, käsien- ja jalkojen vapautuksen sekä itsesabotaasi -hoidon. Olin myös hoitoa tutkiessani lukenut, että hoitoon voidaan yhdistää kukkaterapiaa ja silloin palaset loksahtivat kauniisti paikoilleen. Lue lisää kokemuksistani ja polustani Horstmann terapeuttina ja hoitajana.