Horstmann jäsenkorjaus

Horstmann jäsenkorjaus

Horstmann terapia muistuttaa hieman jäsenkorjausta ja se on miellyttävää ja rentouttavaa liikeratojen hoitoa. Asiakkailleni suosittelen Horstman hoidon kokeilemista, jos heillä on selkäkipuja, iskiasvaivoja, polvi- tai nivelvaivoja, niskakipuja, päänsärkyjä, rinnan jumeja, uniongelmia, turvotuksia tms. Hoito sopii myös hyvin, jos kehon pitää päästä elpymään ja käynnistymään uudelleen. 

Horstmann on syvähoitavaa kehoterapiaa 

Horstmann käsittelyn ajatellaan ulottuvan hierontaa syvemmälle. Se avaa kehon tukkeumia sekä lisää joustoa ja liikkuvuutta lihaksissa ja nivelissä. Hoito palauttaa kehon ulkoista ja sisäistä ryhtiä ja sillä on saatu helpotusta kipuihin ja särkyihin. Hoidolla voidaan edistää edistää mm. verenkiertoa, hapen kulkua, aineenvaihduntaa sekä lymfanestekiertoa. Hoitotekniikka soveltuu hoitamaan erityisesti lantion, selän ja jalkojen kipuja, jäykkyyttä ja virheasentoja. Tunne-elämän tasolla hoito voi auttaa päästämään irti vanhoista haitallisista kuvioista ja luomaan uusia myönteisiä ajatusratoja.

Alta löydät tarkemmat kuvaukset hoidoista:

Käsien tai jalkojen vapautus soveltuu erityisen hyvin niskan- ja päänalueen vaivoihin. Hoito palauttaa ja elvyttää käsien luontaisia liikeratoja ja elvyttää verenkiertoa. Hoidolla voidaan pehmentää kivettyneitä niskoja sekä niskapatteja. Jalkojen vapautuksella taas autamme alavartalon liikeratoja, kuten alaselkä, reidet ja polvet.

Lantion vapautus soveltuu erityisen hyvin selkä- ja nivelvaivoihin. Sillä saadaan korjattua ryhtiä sekä vapautettua ja kevennettyä keskikehon kipuja. Lantion vapautuksella voidaan luontaisesti hoitaa mm. alakehon, selän ja vatsan vaivoja. 

Haitallisten toiminta- ja tunnekaavojen vapauttaminen eli itsesabotaasin vapauttaminen voidaan tehdä, kun olet jo vastaanottanut horstman hoitojen perushoidot. Oikea hoitohetki tälle hoidolle löytyy, kun hoito vastaanotetaan sarjahoitona tai olet jennen käynyt hoidossani. 

Yhdistelmähoito soveltuu tilanteisiin, jossa halutaan avata kehon jumeja ja kolotuksia vähän joka puolelta. Hoito rentouttaa ja auttaa päästämään irti jännityksistä. Hoidolla saadaan tuettua kehon joustavuutta ja palautumista.

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla joustavat vaatteet päällä. Pidempään hoitoon voidaan yhdistää muita tekniikoita ja hoitoa voidaan tukea tuoksuilla tai kukkatipoilla.

Mitä Horstmannilla voidaan hoitaa?

 • Ahdistuneisuus tai surullisuus
 • Hengitys ja rentoutuminen
 • Iskias ja lantionalueen vaivat
 • Käsien ja jalkojen kiputiloja
 • Päänsärky ja migreeni
 • Selkä-, hartia- ja niskavaivat
 • Stressi ja uniongelmat
 • Raskausajan hoito
 • Tunne-elämän asiat
 • Turvotus
 • Urheiluvammat ja palautuminen
 • Verenkierron vilkastuttaminen
 • Kesto 0,5-1,5 h
 • Hinta 30 min 60,-, 1h 85,- ja 90 min 125,-

  Ajanpuun hoidon toteuttaa Tuija, joka on kokenut tietoisuusohjaaja ja kehoterapeutti (horstmann, vyöhyketerapia & kehoprosessit). Hoidot suunnitellaan aina tilanteesi ja terveydentilasi huomioiden. Hoitohetkesi (30-90 min) voit varata sähköpostilla osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai puhelimitse 0400 169 260.

  Varaa aika

Voit myös varata hoitoajan, vaikka et ole varma, mikä hoidoista sinulle soveltuu. Hoitohuone sijaitsee Jyväskylässä.  

Täältä voit käydä lukemassa miten Horstmann hoito ja hoitopolku tuli elämääni? ….En ollut kuullut hoidosta aikaisemmin, enkä tiennyt, mitä se pitää sisällään, vaan silti tiesin, että sitä haluan. Siitä käynnistyivät opinnot, jotka pitivät sisällään perushoidon, lantion vapautuksen, käsien- ja jalkojen vapautuksen sekä itsesabotaasi -hoidon. Olin myös hoitoa tutkiessani lukenut, että hoitoon voidaan yhdistää kukkaterapiaa ja silloin palaset loksahtivat kauniisti paikoilleen. Lue lisää kokemuksistani ja polustani Horstmann terapeuttina ja hoitajana.

0