Vyöhyketerapia koulutus

Vyöhyketerapia koulutus

Vyöhyketerapia eli refleksologia on laadukasta luontaishoitoa 

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä vyöhykkeitä ja akupisteitä kehosta. Heijastealueiden sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Vyöhyketerapia on laadukasta luontaishoitoa, joka energisoi kehoa ja voi tukea kehon omia paranemisprosesseja. Vyöhyketerapia soveltuu vauvasta vaariin ja sen avulla voidaan hoitaa mm. stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Ajanpuun hoidot ja koulutukset tukevat lisäksi mielen harmoniaa ja tasapainottumista.

Tarkemmat tiedot hoidoista löydät koulutusaikataulun alapuolelta.

Tulevat vyöhyketerapian koulutukset:

  • pe-la 26.-27.4. Jalkojen vyöhyketerapia koulutus Seinäjoki (Ratamestarinkatu) pe 9.30-16.30 ja la 9-16. Hinta 280,-. 
  • su 28.4. Käsien vyöhyketerapia koulutus  Seinäjoki (Ratamestarinkatu) klo 9.30-16.30. Hinta 220,-. 
  • pe-la 3.-4.5. Käsien vyöhyketerapiakoulutus 1,5 pv Jyväskylä (Kolikkotie 5) pe 16-20 ja la 9.30-16 Hinta 225,-.  
  • la-su 25.-26.5. Jalkojen vyöhyketerapia koulutus Enkelikartano, Kirkkonummi klo 9.30-16.30. Hinta 280,-.
  • la-su 15.-16.6. Jalkojen vyöhyketerapia koulutus Jyväskylä (Kolikkotie) klo 9.30-16.30. Hinta 280,-. 

  • Jalkojen vyöhyketerapia Varsinais-Suomi (paikkaa etsitään, joten ehdota 🙂 la klo 9.30-16.30 ja su 9-16 (Hinta 280,-) 
  • Tulossa myös pään ja korvien vyöhyketerapiakoulutuksia. 

Lisätiedot ja Ilmoittautuminen koulutuksiin [email protected] tai p. 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp).

Tarkemmat tiedot koulutuksista alla:

Jalkojen vyöhyketerapia 2 pv
Jalkojen vyöhyketerapia on syvärentouttavaa, kehoa hoitavaa ja puhdistavaa vyöhyketerapiaa. Jalkojen vyöhyketerapia soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) jalkojen hierontahoidon sekä 2) jalkojen vyöhykehoidon. Hoidon kesto voi olla esimerkiksi 30-90 minuuttia. Jalkojen vyöhyketerapiahoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopii hyvin hierojien, kosmetologien tai jalkahoitajien tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt jalkojen vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä käytännöllisiä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Käsien vyöhyketerapia koulutus 1,5 pv
Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. 

Pään  ja niskan stressihoito 1-2 pv
Pään hieronta ja stressihoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa stressiterapiaa. Hoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit Pään- ja niskan alueen hierontahoidon, joka voidaan toteuttaa omana hoitonaan tai osana muita hoitoja. Pään ja niskan stressihoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Hoito sopii hyvin energiahoitajien, hierojien, kosmetologien tai hoitoloiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa pään alueen hoitolinjoista (meridiaanit) sekä pienimuotoisesti intialaisen ja kiinalaisen päähoitojen energia- ja akupisteistä. Lisäksi saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Voit ilmoittautua kalenterissa oleviin koulutuksiin tai tiedustella sopivaa ajankohtaa [email protected] tai 0400 169 260. Kouluttajana toimii Tuija Levo, kouluttaja, kehoterapeutti ja työnohjaaja, joka on tehnyt yli seitsemän vuotta luontaishoitoja. Ajanpuun koulutukset ovat kurssiluontoisia ja hoidoista voi käyttää nimikettä jalkojen/käsien vyöhyketerapia tai pään ja niskan vyöhyketerapia/hieronta.  2 p

0