Vyöhyketerapia koulutus

Vyöhyketerapia koulutus

Ajanpuu järjestää luontaishoitojen ja vyöhyketerapian koulutusta. Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha luontaishoito, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hieromisen sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja voikin auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian alueet kulkevat osittain myös akupunktio pisteillä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista.

Ilmoittautuminen käynnissä:

Su 30.4. Käsien vyöhyketerapia Jyväskylä klo 9.30-16.30 > toimisto@ajanpuu.fi

Tulossa syksyllä ja talvella 2023:
tulossa Pään vyöhyketerapia Jyväskylä syksy 2003
tulossa Jalkojen vyöhyketerapia Jyväskylä talvi 2023

Tarkemmat tiedot hoidoista alla.

  • Jalkojen vyöhyketerapia 2 pv (tulossa)
    Jalkojen vyöhyketerapia on syvärentouttavaa, kehoa hoitavaa ja puhdistavaa vyöhyketerapiaa. Jalkojen vyöhyketerapia soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) jalkojen hierontahoidon sekä 2) jalkojen vyöhykehoidon. Hoidon kesto voi olla esimerkiksi 30-60 minuuttia. Jalkojen vyöhyketerapiahoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopii hyvin hierojien, kosmetologien tai jalkahoitajien tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt jalkojen vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä käytännöllisiä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.
  • Käsien vyöhyketerapia koulutus 1 pv (tulossa)
    Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.
  • Pään vyöhykehoito 1 pv (tulossa)
    Pään hieronta ja vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Pään vyöhykehoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) Pään- ja niskan alueen hierontahoidon sekä 2) Pään- ja niskan vyöhykehoidon. Pään vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Pään vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin energiahoitajien, hierojien, kosmetologien tai hoitoloiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt pään ja niskan vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu tarjolla oleviin koulutuksiin tai tiedustele sopivaa ajankohtaa toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Kouluttajana toimii Tuija Levo, kouluttaja ja kehoterapeutti, joka on toiminut pitkään luontaishoitojen parissa ja nelisen vuotta erikoistunut vyöhyketerapiaan ja sen eri muunnelmiin. Tällä hetkellä Ajanpuun koulutukset ovat kurssiluontoisia ja hoidoista voi käyttää nimikettä vyöhykehoito tai jalkojen/käsien vyöhyketerapia.

0