Vyöhyketerapia koulutus

Vyöhyketerapia koulutus

Ajanpuu järjestää luontaishoitojen ja vyöhyketerapian koulutusta. Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha luontaishoito, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hieromisen sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja voikin auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian alueet kulkevat osittain myös akupunktio pisteillä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista.

Keväällä 2023 tulossa Käsien vyöhyketerapia kouluksia:

Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla puolesta tunnista tuntiin. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu tarjolla oleviin koulutuksiin tai tiedustele sopivaa ajankohtaa toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Kouluttajana toimii Tuija Levo, kouluttaja ja kehoterapeutti, joka on toiminut pitkään luontaishoitojen parissa ja nelisen vuotta erikoistunut vyöhyketerapiaan ja sen eri muunnelmiin. Koulutustarjontaan on tulossa myös Pään vyöhykehoito sekä Jalkojen vyöhyketerapia.

0