Yleinen

Kokemukseni Horstmann terapeuttina

Horstmann tekniikka terapia jäsenkorjaus vyöhyketerapia

Horstmann hoito ja polku tuli elämääni, kun halusin löytää uuden työkalun omaa hyvinvointiani varten. Tutkin tarjolla olevia koulutuksia ja törmäsin nimeen Horstmann -hoito. En ollut kuullut hoidosta aikaisemmin, enkä tiennyt mitä se pitää sisällään, vaan silti tiesin että sitä haluan. Siitä käynnistyi opinnot, jotka pitivät sisällään perushoidon, lantion vapautuksen, käsien- ja jalkojen vapautuksen sekä itsesabotaasi -hoidon. Kun aikanaan kuulin, että hoitoon voidaan yhdistää kukkaterapiaa, niin silloin palaset loksahtivat kauniisti paikoilleen.

Helpotusta kipeytyvälle keholle ja murheelliselle mielelle

Horstmann terapiassa minua kutsui liikkuvuuden lisääminen sekä kehon jännitysten vapauttaminen. Olen vuosien varrella perehtynyt moniin hoitotekniikoihin ja vaikka minulle toimivat myös energeettisemmät hoidot, niin nauttii kehoni siitä, että sitä huolletaan ja hoivataan. Horstmann hoitoa voikin hieman verrata jäsenkorjaukseen, sillä siinä hoitaja tekee lempeitä liikkeitä, pyörityksiä ja venytyksiä, joiden avulla esimerkiksi ryhti korjaantuu ja jännittyneet lihakset rentoutuvat. Horstmann hoito auttaa myös vapauttamaan patoutuneita tunteita ja ajatuksia. Tämä on kyllä mahtava hoito ja itse käyn edelleen hoidossa, jos minulla on esimerkiksi selkäkipuja tai iskias vaivoja. Hoito laittaa liikkeelle myös jumittuneen mielen ja sillekin on joskus paikkansa.

Mihin Horstmann terapiasta voi saada apua?

Asiakkailleni suosittelen Horstman hoidon kokeilemista, jos heillä on selkäkipuja, iskiasvaivoja, polvi- tai nivelvaivoja, niskakipuja, päänsärkyjä, rinnan jumeja, uniongelmia, turvotuksia tms. Hoito sopii myös hyvin, jos mielen päällä on suruja, stressiä tai liikaa mietittävää. Horstmann käsittelyn ajatellaan ulottuvan hierontaa syvemmälle. Se avaa kehon tukkeumia sekä lisää joustoa ja liikkuvuutta lihaksissa ja nivelissä. Hoito palauttaa kehon ulkoista ja sisäistä ryhtiä ja sillä on saatu helpotusta kipuihin ja särkyihin. Hoidolla voidaan edistää edistää mm. verenkiertoa, hapen kulkua, aineenvaihduntaa sekä lymfanestekiertoa. Hoitotekniikka soveltuu hoitamaan erityisesti lantion, selän ja jalkojen kipuja, jäykkyyttä ja virheasentoja. Tunne-elämän tasolla hoito voi auttaa päästämään irti vanhoista haitallisista kuvioista ja luomaan uusia myönteisiä ajatusratoja.

Horstmann terapia on auttanut kehoni kuntoutumiseen sekä poistanut stressiä

Horstmann hoito on ollut minulle iso apu mielen sekä kehon jumien hoitamiseen. Hoito on auttanut minua akuuteissa selkä- ja jalkavaivoissa sekä auttanut käsittelemään ja vapauttamaan uupumuksen tuomia haasteita. Elämänpolulla sattuu ja tapahtuu ja kuntoutumisen tie ei ole aina helppo. Tämä hoito on auttanut minua tekemään parempia valintoja sekä kuntouttanut kehoani niin, että voin taas nauttia pitkistä kävelyistä sekä liikkumisesta. Kehooni on tullut myös lisää joustavuutta ja pääsin aloittamaan myös joogaohjaajan opinnot. Tällä hetkellä käyn hoidossa, jos kehoni kaipaa huoltoa ja hoivaa.

Tervetuloa kokeilemaan Horstmann terapiaa

Olen saanut hyvää palautetta hoidon yllättävänkin rentouttavista vaikutuksista. Välillä on myös ihmeellistä, miten paljon kehon huoltaminen, hoitaa ja piristää mieltä. Hoitoni soveltuvat hyvin henkilöille, jotka haluavat lisätä keveyttä ja joustavuutta elämään lempeällä tavalla. Horstmann terapia sopii myös tueksi erilaisille kuntoutuspoluille. Hoitoaika voi olla lyhyemmillään 30min, jolloin valitsemme jonkin yksittäisistä hoidoista kuten lantio, käsi tai jalat. Pidemmissä 60-90 min hoidoissa ehdimme käymään läpi useampia hoitoalueita. Ajanpuun hoitoon voit varata ajan osoitteella [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Täältä voit myös käydä lukemassa lisää hoidosta Horstmann jäsenkorjaus. Vahva suositus tälle hoidolle, jos kehoon on päässyt kertymään kipuja ja jännityksiä.

Joustavampaa ja kevyempää elämää toivottaen,
Ajanpuun Tuija

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *