Yleinen

Kokemukseni Horstmann terapeuttina

Horstmann tekniikka terapia jäsenkorjaus vyöhyketerapia

Kokemukseni Horstmann terapeuttina

Horstmann hoito ja polku tuli elämääni, kun halusin löytää uuden työkalun omaa hyvinvointiani varten. Tutkin tarjolla olevia koulutuksia ja törmäsin nimeen Horstmann -hoito. En ollut kuullut hoidosta aikaisemmin, enkä tiennyt mitä se pitää sisällään, vaan silti tiesin että sitä haluan. Siitä käynnistyi opinnot, jotka pitivät sisällään perushoidon, lantion vapautuksen, käsien- ja jalkojen vapautuksen sekä itsesabotaasi -hoidon. Olin hoitoa tutkiessani lukenut, että hoitoon voidaan yhdistää kukkaterapiaa ja silloin palaset loksahtivat kauniisti paikoilleen. Kuten usein työkalujen opiskelu, niin opintopolku on myös omaa prosessointia ja henkistä kasvua. Minulla on helposti kipeytyvä keho ja kuten aikanaan vyöhyketerapiankin kanssa, niin olen tässäkin joutunut kohtaamaan kehoni jännityksiä sekä mm. surullisuuteen taipuvaa mieltäni.

Horstmann terapiassa minua kutsui liikkuvuuden lisääminen sekä kehon jännitysten vapauttaminen. Olen perehtynyt moniin kehoprosesseihin ja vaikka minulle toimivat myös energeettisemmät hoidot, niin nauttii kehoni siitä, että sitä huolletaan ja hoivataan. Horstmann hoitoa voi hieman verrata jäsenkorjaukseen, sillä siinä hoitaja tekee lempeitä liikkeitä, pyörityksiä ja venytyksiä, joiden avulla esimerkiksi ryhti korjaantuu ja jännittyneet lihakset rentoutuvat. Samalla pääsee puhaltamaan ulos patoutuneita tunteita ja ajatuksia. Horstmann terapiaan ei yleensä liitetä tulkintaa, vaan lukot saavat avautua omalla kauniilla tavallaan niitä sen enempiä pohtimatta. Tämä on kyllä mahtava hoito ja käyn edelleen hoidossa, jos minulla on esimerkiksi selkäkipuja tai iskias vaivoja. Hoito laittaa liikkeelle myös jumittuneen mielen ja sillekin on joskus edelleen tarvetta.

Asiakkailleni suosittelen Horstman hoidon kokeilemista, jos heillä on selkäkipuja, iskiasvaivoja, polvi- tai nivelvaivoja, niskakipuja, päänsärkyjä, rinnan jumeja, uniongelmia, turvotuksia tms. Hoito sopii myös hyvin, jos mielen päällä on suruja, stressiä tai liikaa mietittävää. Horstmann käsittelyn ajatellaan ulottuvan hierontaa syvemmälle. Se avaa kehon tukkeumia sekä lisää joustoa ja liikkuvuutta lihaksissa ja nivelissä. Hoito palauttaa kehon ulkoista ja sisäistä ryhtiä ja sillä on saatu helpotusta kipuihin ja särkyihin. Hoidolla voidaan edistää edistää mm. verenkiertoa, hapen kulkua, aineenvaihduntaa sekä lymfanestekiertoa. Hoitotekniikka soveltuu hoitamaan erityisesti lantion, selän ja jalkojen kipuja, jäykkyyttä ja virheasentoja. Tunne-elämän tasolla hoito voi auttaa päästämään irti vanhoista haitallisista kuvioista ja luomaan uusia myönteisiä ajatusratoja.

Horstmann hoito on siis minulla toiminut sekä mielen että kehon jumien hoitamiseen. Olen myös saanut hyvää palautetta hoidon yllättävänkin rentouttavista vaikutuksista, joissa keho ja mieli tasapainottuu. Hoito on helppo toteuttaa ja hoidon aikana voi päällä pitää joustavia vaatteita ja housuja. Hoitoaika voi olla lyhyemmillään 30min, jolloin valitsemme jonkin yksittäisistä hoidoista kuten lantio, käsi tai jalat. Pidemmissä 60-90 min hoidoissa ehdimme käymään läpi useampia hoitoalueita. Ajanpuun hoitoon voit varata ajan osoitteella toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Täältä voit myös käydä lukemassa lisää hoidosta Horstmann jäsenkorjaus.

Vahva suositus tälle hoidolle, jos kehoon on päässyt kertymään kipuja ja jännityksiä.

Voi hyvin,
Ajanpuun Tuija

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0