Valmennuskauppa

Valmennuskauppa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” flex_column_spacing=”0px” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Ajanpuun henkäys, elämänmuutos, henkinen kasvu ja uudistuminen

Ikimetsän kätköissä on tarjolla erilaisia ohjaus- ja valmennuspolkuja. Valmennuksia toteutetaan yksilö- ja ryhmävalmennuksina, lähi- ja etätapaamisina. Saatavilla myös organisaatiovalmennuksia.

Valmennusten kuvaukset löydät www.elamantyo.fi sivuilta tai alla olevista linkeistä. Tervetuloa Ajanpuun maailmaan, matkalle kohtia omia voimanlähteitä!


Akuutti 60 min verkkotapaaminen

Hyvä olo ja selkeä mieli! Miltä päivä tuntuisi, jos kehoon ja mieleen tulisi tilaa uudelle? Ota arjen tauko ja avataan yhdessä elämänsolmu. Ajanpuun akuuttihoito on sinua varten, mikäli olet ponnistellut esimerkiksi ajatusten, stressin, kehon kipujen tai väsymyksen kanssa. Akuuttihoito on ohjauksellinen 60 min verkkotapaaminen, jonka aikana lisäämme tietoisuutta tilanteestasi, tunnistat energiaa vievät asiat ja saat voimaa muutokseen. Tapaaminen on kuin mielenhuolto, jonka avulla saat selkeyttä ja uutta energiaa tilanteeseesi.

Katso lisää täältä


Henkilökohtainen valmennus -Energiaa elämään

Mitä jos hyvinvointisi lisääntyisi jo tänään? Energiaa elämään on henkilökohtaisesti suunniteltu ja toteutettu valmennus, jossa tarkastellaan nykyistä ja luodaan uudenlaista elämänpolkua. Valmennuksen aikana saat uusia ideoita, energiaa ja vaihtoehtoja, joiden pohjalta sinun on helpompi tehdä uusia valintoja. Kasvavan itsetuntemuksen ja energian myötä elämänpolullesi avautuu uusia polkuja. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti ja toteutetaan verkkotapaamisina. Valmennuksissa tarkastelemme vahvuuksiasi ja osaamistasi hauskasti myös elämän peruselementtien kautta. Saatavilla 2 krt, 3 kk ja 6 kk valmennuspolkuja.

Katso lisää täältä


Kehon viestit tulkinta 45 min

Kuuletko kehosi viestit? Onko kehosi tuntunut erilaiselta viime aikoina? Oletko mahdollisesti tuntenut kipuja ja kolotuksia, jotka eivät tunnu omilta? Tai ovatko ennen niin tutut tilanteet alkaneet tuntua pelottavilta? Varaa aika ainutlaatuiseen ja energisoivaan mielen ja kehon lukkojen avaukseen. Tapaamisen aikana käymme keskustelun tilanteestasi ja skannaamme kehosi tilaa ja mahdollisia energiatukoksia. Lisäämme tietoisuutta kipujen ja jännitysten syntyperästä sekä poistamme jännitteitä ylläpitäviä ajatusmalleja ja toimintatapoja. Tapaaminen on hyvin energisoiva ja auttaa avaamaan niin kehon kuin mielenkin lukkoja. Teen työtäni intuition, kehotietoisuuden ja energiatuntemisen kautta. Varaa aika ja katsotaan, mikä keventäisi sinun oloasi?

Katso lisää täältä


Virtaa työelämään

Mitä jos se unelmien työ onkin olemassa? Virtaa työelämään on minimissään 2 tapaamisen tehovalmennus, jossa tarkastellaan nykyistä ja luodaan tulevaa (työ)elämää. Valmennuksen aikana saat uusia ideoita ja keskustelemme erilaisista vaihtoehdoista, joiden pohjalta sinun on helpompi tehdä uusia valintoja. Kasvavan itsetuntemuksen ja energian myötä elämäntyöllesi avautuu uusia polkuja. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti ja toteutetaan verkkotapaamisina.

Katso lisää täältä


Johtajuus- ja organisaatiovalmennukset 

Ajanpuun erikoisosaamista ovat myös esimiestyö ja organisaation kehittäminen. Tietoista johtamista ja työhyvinvointia voidaan lisätä yksilö- tai ryhmävalmennusten avulla.

Hyvinvoinnin johtaja diplomi

Hyvä fiilis vai piilotettu potentiaali? Tämä yksilövalmennus on 3 kuukauden matka omaan johtajuuteen ja hyvinvointiin. Matkan aikana tasapainotamme mielen ja kehon yhteyttä, tarkastelemme tämän hetkistä elämää ja työelämää. Matkan aikana saat lisättyä itsetuntemustasi sekä voit tarkastella johtajuuttasi turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti ja toteutetaan verkkotapaamisina.

Tulevaisuuden johtaja -ryhmävalmennus (voi sis. henkilökohtaista valmennusta)

Kuuluuko käytävillä naurun remakka vai katkeileeko kireät pinnat?  Tulevaisuuden johtaja -organisaatiovalmennus tukee kestävää hyvinvointia. Johtajan hyvinvointi on resurssi, pääoma, joka näkyy suoraan henkilöstön hyvinvoinnissa ja sitoutuneisuudessa. Viisaat valinnat ja päivitetyt toimintatavat luovat työhön sujuvuutta ja toimimattomista sekä vanhentuneista tavoista on helpompi päästää irti. Henkilöstön hyvinvointi on panostamista yrityksen tuottavuuteen.


[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]