Jooga Healing

Jooga Healing

Lempeällä liikkeellä on iso muutosvoima

Ajanpuu järjestää lempeää liikettä, traumasensitiivistä joogaa ja kehotietoisuutta lisääviä hyvän mielen tunteja, jotka sopivat myös aloittelijoille, kuntoutuville ja kenties vähän kankeillekin kehoille. Jooga healing tunnit koostuvat lempeiden venytysten lisäksi hoitavasta kosketuksesta (esim. horstman ja vyöhyketerapia) sekä äänimaljojen värähteistä. Tunteja järjestetään vaihtuvilla teemoilla ja niihin voi sisältyä myös kehotietoisuutta avaavia rentoutusharjoituksia ja meditaatiota.   

1. Lantion ja selän vapautus torstaina 7.3. & 14.3. klo 18.15-19.30 2 krt teemaryhmä. Tasapainoinotetaan kehon kannatusta, lantionpohjaa ja omaa voimaa. Teemme erityisesti lantiota ja selkää rauhoittavia harjoituksia, johon sisältyy hieronta- ja paineluhoitoa (horstmann ja vyöhyketerapia) ja äänimaljojen sulosointuja. Joogaryhmään voi ilmoittautua osoitteella toimisto@ajanpuu.fi ja matkan hinta 100,- maksetaan ensimmäisellä kerralla kortilla tai käteisellä. Ota mukaan oma pyyhe ja vesipullo. Tilassa on joogamatot ja -tiilet, tyynyt, viltit ja bolsterit tuntia varten. Osoite Mandalatalon sali Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä.

2. Keveyttä kehoon 3 torstaina 4.4.,11.4. & 18.4. klo 18.15-19.30. Kutsu keväiseen keveyteen ja kehon herättelyyn. Luvassa lempeää ja hermostoa rauhoittavaa yin joogaa hoitavien äänimaljojen äärellä. Ohjaukseen sisältyy liikeharjoitusten lisäksi rentoutus- ja meditaatiohetkiä sekä kevyttä hieronta- ja paineluhoitoa. Joogaharjoitus voi tukea kehon liikkuvuutta ja toimia huoltona keväisille kävelylenkeille. Ajanpuun joogatunnit soveltuvat kaikenlaisille kehoille ja erityisesti niille, jotka haluavat arkeen pieneen hengähdyshetken. Joogaryhmään voi ilmoittautua osoitteella toimisto@ajanpuu.fi ja ryhmän hinta 150,-, joka maksetaan ennen ryhmän alkua. Ota mukaan oma pyyhe ja vesipullo. Tilassa on joogamatot ja -tiilet, tyynyt, viltit ja bolsterit tuntia varten. Osoite Mandalatalon sali Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä.

 
Teemailtoihin ja ryhmiin voit ilmoittautua lomakkeella tai laittamalla viestin toimisto@ajanpuu.fi /0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tunnit järjestetään Mandalatalon salissa osoitteessa Kansakoulukatu 7-9. Tervetuloa parantaville joogamatkoille!  

Saatavilla myös yksilöllistä joogahoitoa kehon ja mielen kuntouttamiseen katso lisää Joogahoidot sivulta. 

0