Hyvinvoiva business

Hyvinvoiva business

Kaipaako busineksen käynnistäminen tulta alleen vai heitetäänkö kortit ilmaan ja luodaan busineksellesi uusi menestystarina? Busineksen avaimet on menestystarinasi innovaatiopaja, jossa hiotaan esiin juuri tähän hetkeen toimivat business askeleet, hyvinvointia unohtamatta.

Palautetaan innostus ja boosti businekseen

Onko nyt muutoksen aika? Busineksen avaimet tapaamiset suunnitellaan ja toteutetaan tilanteesi mukaan. Tapaaminen on yhdistelmä tietoisuutta avaavia työkaluja sekä busineksen innovointia. Busineksen avaimet kutsuvat katsomaan asioita ihan uudesta näkökulmasta ja uudella tavalla. Mitä jos sinulla onkin jo tarvittava tieto ja taito?

Kohti luovaa businesta

Tässä ajassa menestyvät ne, jotka ovat valmiita uudistumaan ja kehittymään. Muutoksen ei tarvitse kuitenkaan olla rasittavaa, väsyttävää tai aikaa vievää, vaan se voikin olla piilossa olleiden taitojen ja potentiaalin käyttöönottoa. Mitä loisit, jos business ei voisi epäonnistua?

Businesta elämää varten

Elämäkin on yhdenlainen business ja parhaimmillaan oma yritystoiminta voi olla se puuttuva, täydentävä palanen. Epätoivo ja laskujen tuijottelu pysäyttää kenet vain ja siksi voitkin nyt valita jotain ihan muuta. Busineksen avaimet on oivaltavaa ja tietoista johtamista avaavaa ohjausta hetkiin, jossa jaksaminen, ideointi, tuotteistaminen tai oman busineksen löytyminen kaipaavat lisäboostia. Tervetuloa luomaan uudenlaista ja hyvinvoivaa businesta varaamalla oma fasilitointisi.

Tuplaa ideat ja triplaa hyvä olo

Ajan henkilökohtaiseen fasilitointiin voit varata viestillä [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamiset järjestetään verkossa ja coachina toimii sertifioitu johdon työnohjaaja ja hyvinvointiohjaaja Tuija Levo. Fasilitoinnin kesto 60-90 min ja hinta 155,- tapaaminen. Toisinaan yksikin tapaaminen jäsentää ja antaa avaimia tulevaan. Valmennuksesta voidaan myös suunnitella pidempi ohjauspolku esimerkiksi tietyn teeman tai tilanteen ratkaisemiseksi. Ajan voit varata myös klikkaamalla alta: 

  Varaa aika

Tervetuloa voimaan paremmin!