TyönTaidot coaching ja työnohjaus

TyönTaidot coaching ja työnohjaus

Jos olisin silloin tiennyt tämän, olisi työssäkäynti ollut helpompaa

Haluatko lisätä työn ja elämän tasapainoa? Onko työ muuttunut puurtamiseksi tai onko aika suunnata eteenpäin? Onko sinun helppo toimia työelämän muutoksissa vai kaipaisitko pientä breikkiä? Työnohjauspolulle voit astua silloin, kun haluat muuttaa oloasi, saada työkaluja palautumiseen tai lisätä työhyvinvointia. Kokonaisvaltaisessa ohjauksessa on mahdollista saada selkeyttä ja konkreettisia askeleita, joilla tilanteessa pääsee eteenpäin. 

Työtä tyyrpuurissa ja tunteita paapuurissa 

Työn pitäisi tuottaa iloa ja mahdollistaa luovien kykyjen käyttämisen. Toisinaan elämä muuttaa meitä tai sitten työ muuttuu. Työnohjauksella voidaan saada uutta näkökulmaa sekä työkaluja oman jaksamisen lisäämiseen. Kun mieli rauhoittuu, on asioita helpompi käsitellä ja muuttaa. Asioiden tarkastelu auttaa tekemään kestävämpiä valintoja ja samalla työn kuorma helpottuu. Tietoinen ja rentoutunut mieli löytää jälleen enemmän mahdollisuuksia haasteiden sijaan. 

Työnohjaus etenee prosessimaisesti ja tilanteesi mukaan

Ajanpuun työnohjaus on kokonaisvaltaista ja siinä huomioidaan elämäntilanteesi, henkinen jaksaminen sekä etsitään sinulle sopivia palautumisen avaimia. Työnohjauksen tavoitteena voi olla ratkaisun löytäminen akuuttiin tilanteeseen tai jokin teema, kuten elämänmuutos, kiireen helpottaminen, stressi, terveydentilan muutokset, työilmapiiri, työttömyys, työssäjaksamisen lisääminen tai uralla eteneminen. Työnohjaukseen kannattaa tulla myös silloin, jos työasiat pyörivät liikaa ajatuksissa tai stressi vaikuttaa kehossa. 

Työnohjauksen on todettu vaikuttavan työssäjaksamiseen monin eri tavoin ja se voi lisätä työmotivaatiota ja työn laadukkuutta, sen avulla voidaan jäsentää perustehtävää sekä kehittää ammatti-identiteettiä ja johtajuutta. Ajanpuun ohjaus tukee myös henkistä jaksamista ja antaa avaimia työhyvinvoinnin lisäämiseen.  

Ajatusten kevennys asiantuntijan kanssa

Ajanpuun työnohjaus on inspiroivaa keskusteluhoitoa. Työnohjaana toimii Tuija Levo, jolla on pitkä kokemus asiantuntijatehtävistä sekä luontais- ja kehoterapeutin työstä. Tuija on erikoistunut keho/mieli työnohjaukseen sekä johdon työnohjaukseen (Certified Supervisor and Coach of Leaders and Executives). Ajanpuun työnohjaus soveltuu hyvin mm. hyvinvointialan, luovien alojen, sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan asiantuntijoille. 

Tervetuloa voimaan paremmin 

Voimme suunnitella polkuasi tarkemmin ensimmäisellä tapaamisella. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Työnohjaustapaamisen kesto on 60 min ja hinta alkaen 115 eur/h (sis. alv.). Ohjaukset toteutetaan etänä tai Jyväskylän hoitohuoneella. Yhteyden saat laittamalla viestin [email protected] tai 0400 169 260. Voit varata ajan tai pyytää tiimille tarjouksen klikkaamalla alta > 
 
       Varaa aika 

  

Soveltuuko coaching tai työnohjaus sinulle? Ajanpuun työnohjaus on työssäjaksamisen sekä työhyvinvoinnin ohjausta, joka huomioi myös terveydelliset, henkiset sekä sosiaaliset tekijät. Voit käydä tekemässä työnohjauksen alkukartoituksen ja saat sähköpostiisi henkilökohtaisen vastauksen sekä tarvittaessa suosituksen coachingista tai työnohjauksesta. Alkukartoituksen voit tehdä täällä Ajanpuun alkukartoituslomake työssäjaksamiseen

Tarinastani voit käydä lukemassa lisää esittelysivulta Johtajasta luontaishoitajaksi
 
Ajanpuun työnohjaukseen on mahdollista yhdistää kehoa energisoivaa luontaisterapiaa. Näitä Kehon ja mielen avaimet yhdistelmähoitoja teen tällä hetkellä Jyväskylässä [email protected] tai 0400 169 260.
 

Lyhyen kuvauksen Ajanpuun työnohjauksesta löydät myös Ajanpuun tubekanavalta.

Omasta muutospolustani voit käydä lukemassa täältä Työuupumuksesta uuteen alkuun – Ajanpuu