Käyttöehdot & tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot & tietosuojakäytäntö

Vastuuvapauslauseke

Hyvinvointiakatemia Ajanpuu Oy tarjoaa kehon ja mielenhyvinvointia tukevaa hyvinvointivalmennusta. Yhtiömme ei tarjoa kelakorvattavaa terapiaa tai kuntoutusta. Lääketieteellistä hoitoa vaativissa tilanteissa, pyydämme sinua kääntymään terveydenhuoltosi puoleen.

Tietosuoja

Ilmoittautumisen yhteydessä keräämme vain valmennuksen ja laskutuksen kannalta olennaiset tiedot. Laskutustiedot säilytetään asianmukaisesti kirjanpidossa ja muu valmennustasi koskeva tieto säilytetään vain valmennuksen ajan. Emme ylläpidä asiakasrekisteriä tai tallenna tunnistetietojasi sähköisiin järjestelmiin.

Lisätietoja voit kysyä [email protected] tai 0400 169 260.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Hyvinvointiakatemia Ajanpuu Oy.

Verifone Finland Oy
Keskuskatu 1 A
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: [email protected]
www.verifone.fi