Energiahoito

85,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Jotta keho ja mieli voi huokaista…

Onko sinun helppo rentoutua tai palautua päivästä? Energiahoitaminen on kuin raikas ja puhdistava tuulahdus kiireisen elämän ja kuormittuneen mielen ylle. Se voi auttaa palauttamaan kehon ja mielen tyyneyden tilaan, josta käsin on taas helpompaa katsoa elämää. Paineet tai murheet kuljettavat meidät joskus hetkiin, joissa epävarmuus ja pelko tuntuu ottavan vallan. Väsyneenä ja kuormittuneena, tilanteeseen ei tunnu löytyvän ratkaisua, vaan hetki voi tuntua lohduttomalta. Tällaisiin hetkiin voi saada tukea Ajanpuun energiahoidosta, jossa voimmekin palauttaa kehon ja mielen tasapainoa, puhdistaa ja kirkastaa energiakeskukset (chakrat) ja vahvistaa sisäistä suojausta sekä loistoa.

Ajanpuun energiatapaaminen on ainutlaatuinen ja voimauttava hetki, jonka aikana avaamme kehon ja mielen jännityksiä, tunteita ja lukkoja. Tapaamisen aluksi käymme hoitavan keskustelun, jonka jälkeen voit valita 1-2 aihealuetta, joita hoidossa kevennämme ja transformoimme. Hoidon aikana energiaa ja kehon tilaa hoidetaan intuitiivisesti sekä tietoisuustyökaluja käyttäen. Hoidon aikana energiajumit puhdistetaan ja avataan. Hoidon aikana myös keskustelen kanssasi minulle näyttäytyvistä viesteistä. Hoito on hyvin lempeä ja tavoitteena on sinun hyvinvointisi lisääminen.

Haluatko hengähtää ja voimautua energialatauksen äärellä? Tervetuloa rentoutumaan Ajanpuun energiahoitoon, joka voidaan toteuttaa Jyväskylän hoitohuoneella tai etänä puhelimitse/videona. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Tapaamisen kesto 60 min ja hinta 85 euroa. Etähoidot maksetaan varauksen yhteydessä. Energiahoidon löydät myös verkkokaupasta. Tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Varaa aika

0