Parantava tapaaminen

180,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Parantava tapaaminen on kokonaisvaltainen, syvähoitava ja rauhallinen hoitohetki, joka yhdistää fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Tapaamisen aikana pääset nauttimaan energiahoidosta, kehoterapiasta sekä tietoisuutta avaavasta tulkinnasta.

Parantava tapaaminen on yhdistelmähoito, joka voi tukea hyvinvointiasi elämän eri tilanteissa. Tapaamiseen voit tulla, kun haluat saada selkeyttä henkiselle polullesi tai elämäntilanteeseen. Parantava tapaaminen voi auttaa sinua mm. terveys-, työ- ja parisuhdeasioissa, pelkojen ja surujen käsittelyssä, elämäntehtävän löytämisessä sekä vahvistamaan yhteyttäsi maailmankaikkeuden kanssa. Jokainen käynti on erilainen ja tapaamisella saamme avattua juuri niitä asoita, joiden on nyt mahdollista tulla hoidetuksi.

Tapaamisen aikana puhdistamme ja vahvistamme energiaasi. Voimme tasapainottaa chakrat, puhdistaa auraa ja kehon energiavärähtelyä tai käyttää muita energiahoitamisen tekniikoita. Hoitohetkeesi valitsemme aina tilannettasi parhaiten tukevan hoidon. Energiahoito on lempeää ja tapaamisessa on turvallista hoitaa ja avata kehosta ja mielestä esiintulevia asoita. Energiavirtojen avaaminen lisää sisäistä valoa sekä elämänvoimaa.

Parantava tapaaminen sisältää myös kehoa hoitavan hoitohetken, jonka aikana saat nauttia tuoksuista ja kehoasi hoitavasta hieronnasta. Tapaamiseen voidaan sisällyttää mm. kehoa korjaavaa Horstmann tekniikkaa, kiviterapiaa, koko kehon vyöhyketerapiaa tai äänimaljahoitoa. Hoito voidaan suunnitella hoitohetken alussa ja siinä huomioidaan tilanteesi ja toiveesi.

Parantava tapaaminen on myös polkuasi vahvistava näkijätapaaminen. Vastaanotan hoitojen aikana viestejä energiastasi ja näiden viestien avulla saamme tilanteeseesi tietoisuutta ja selkeyttä. Toisinaan viestit saapuvat aikojen takaa ja toisinaan ne kertovat juuri tähän hetkeen vaikuttavista energioista. Viestit ovat lempeitä sekä tilannettasi selkeyttäviä ja niiden avulla tilannettasi on helpompi hoitaa myös kotona.

Parantavaan tapaamiseen voit varata ajan sähköpostilla osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Tapaamisen kesto on 3h ja hinta 180,-. Tapaamiset järjestetään rauhallisella hoitohuoneella Jyväskylässä.

0