Access Bars koulutus

380,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Haluaisitko sinä tehdä Bars hoitoja ystäville tai asiakkaille? Voit kouluttautua Bars hoitajaksi Ajanpuun yhden päivän koulutuksessa. Access Bars hoito tehdään päänalueelle ja siinä kosketeaan ja painellaan pään alueelta 32 stressipistettä. Tämä on varsinainen mielen superhoito, joka auttaa hoitamaan ylivirittynyttä ja kuormittunutta mieltä sekä kehoa. Hoito auttaa rauhoittamaan ajatuksia sekä rentouttamaan oloa.

Koulutuksessa saat lisätietoa Access Consciousnessin tietoisuutta lisäävistä työkaluista ja harjoittelet sekä vastaanotat Bars hoidon kahdesti. Koulutuksen käytyäsi olet lisensoitu antamaan hoitoja niin perheelle, ystäville kuin asiakkaillekin. Bars -hoito sopii kotikäyttöön, hyvinvointialalle aikoville tai jo hyvinvointihoitoja tarjoaville hieronta- ja energiahoitajille. Voit osallistua ryhmäkoulutukseen tai varata yksityisen koulutuspäivän.

Koulutuspäivän kansainvälisesti määritelty hinta on 380 euroa (sis. alv.) Saat koulutuksesta hyvät materiaalit (ohjekirjan, hoitokartan ja hoitolisenssin), jotta voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Jos olet aiemmin käynyt koulutuksen ja haluat tulla kertaamaan, saat koulutukseen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta [email protected] tai p. 0400 169 260.

Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista.

Access Bars esittelyvideon voit katsoa täältä https://www.youtube.com/watch?v=KXQEw0rUBio

Access Barsin vaikutuksista löydät englanninkielisen artikkelin täältä

Haluaisitko katsoa elämääsi ihaillen? Lämpimästi tervetuloa hoitoon tai koulutukseen!