-17%

Jalkojen vyöhyketerapia koulutus

250,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Vyöhyketerapeuttiset hoidot aktivoivat kehon omaa palautumista ja tukevat kehon hyvinvointia

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hieromisen sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa.

Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja voikin auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian alueet kulkevat osittain myös akupunktio pisteillä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidot sopivat pienille sekä aikuisille jaloille. Koulutuksessa perehdymme aikuisten jalkojen  perushoitoon. Vyöhyketerapeuttinen paineluhoito on hyvin rentouttavaa ja hoito voi tukea kehon ja mielen tasapainottumista.

Jalkojen vyöhyketerapia koulutus 2 pv
Jalkojen vyöhyketerapia on syvärentouttavaa, kehoa hoitavaa ja puhdistavaa vyöhyketerapiaa. Hoitona jalkojen vyöhyketerapia soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) jalkojen hierontahoidon sekä 2) jalkapohjien vyöhykehoidon. Hoidon kesto voi olla esimerkiksi 30-60 minuuttia. Jalkojen vyöhyketerapiahoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai jalkahoitajien tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt jalkapohjien vyöhykkeisiin sekä puhumme myös luontaishoitamisesta sekä saat käytännöllisiä hoitovinkkejä hoitojen tekemiseen. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi ja sitä varten saat koulutuksesta mukaan materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. Ajanpuun koulutukset ovat käytännönläheisiä ja pääset sekä kokemaan että tekemään molemmat hoidot. Tällä koulutuksella pääset hoitamisessa hyvin alkuun, vaikkakin perushoidon oppiminen saattaa edellyttää hieman harjoittelua.

Saatavilla myös käsien vyöhyketerapia koulutus ja pään ja niskan meridiaanihoidon koulutusta. Koulutusjankohdat löydät koulutuskalenterista. Koulutuksia järjestetään myös tilauksesta ympäri Suomen. Tervetuloa perehtymään vanhaan ja perinteiseen kehohoitamiseen menetelmään.

Lisätiedot ja Ilmoittautuminen koulutuksiin toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp).

 

0