Jalkojen vyöhyketerapia koulutus

220,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Ajanpuu järjestää luontaishoitojen ja vyöhyketerapian koulutusta. Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hieromisen sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa.

Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja voikin auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian alueet kulkevat osittain myös akupunktio pisteillä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista.

Jalkojen vyöhyketerapia koulutus 2 pv
Jalkojen vyöhyketerapia on syvärentouttavaa, kehoa hoitavaa ja puhdistavaa vyöhyketerapiaa. Jalkojen vyöhyketerapia soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) jalkojen hierontahoidon sekä 2) jalkojen vyöhykehoidon. Hoidon kesto voi olla esimerkiksi 30-60 minuuttia. Jalkojen vyöhyketerapiahoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopii hyvin hierojien, kosmetologien tai jalkahoitajien tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt jalkojen vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä käytännöllisiä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Saatavilla myös käsien vyöhyketerapia koulutus ja pään ja niskan vyöhyketerapia koulutus. Koulutusjankohdat löydät koulutuskalenterista. KOulutuksia järjestetään myös tilauksesta ympäri Suomen. Tervetuloa perehtymään vanhaan ja perinteiseen kehoterapiaan.

Lisätiedot ja Ilmoittautuminen koulutuksiin toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp).

 

0