-32%

Johdon ja esimiesten työnohjaus

85,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Onko työelämä tasapainossa? Ajanpuu tarjoaa työnohjausta asiantuntijoille, johtajille, ohjaajille ja yrittäjille. Ohjauksessa työhyvinvointia katsotaan laaja-alaisesti ja ohjauksessa voidaan huomioida työelämän lisäksi myös terveys, ihmissuhteet ja henkilökohtainen tilanteesi. Hyvinvoiva johtaja osaa tasapainotella työn ja arjen välillä ja tunnistaa niin rajansa kuin mahdollisuutensa.

Mikä on todella tärkeää tällä hetkellä? Onko aika parantaa työelämän laatua ja muovata omaa työhyvinvointi strategiaa? On helpompi tukea muita, kun omat palaset on kunnossa. Hyvinvoinva johtaja onkin sellainen, joka katsoo tilannetta laajemmasta näkökulmasta ja osaa sekä uskaltaa ottaa puheeksi hankaliakin asioita. Hän muistaa myös huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja tunnistaa omat rajansa. Johtajakaan ei ole turvassa muutoksen tuulilta, eikä työn paineilta ja siksi on joskus hyvä ottaa oma kehittämishetki asiantuntijan kanssa. Johtajan työnohjauksessa on mahdollista käsitellä esimerkiksi ajankäyttöä, delegointia, muutosjohtamista, puheeksiottamista, työssäjaksamisen elementtejä, vuorovaikutustaitoja tai pohtia omaa johtajuutta ja urapolkua.

Miksi työnohjaukseen kannattaa tulla? Työnohjauksella on tutkittuja etuja ja sen on todettu

  • lisäävän työmotivaatiota
  • jäsentävän perustehtävää
  • lisäävän työn laadukkuutta
  • kehittävän identiteettiä
  • kehittävän johtajuutta

Työnohjauspolku suunnitellaan ja toteutetaan tilanteesi mukaan. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Suositeltu valmennussarja on yleensä 3-5 krt. Ohjaukseni on luottamuksellista ja vertaista, sillä olen itse toiminut asiantuntijatehtävissä jo yli 20 vuotta ja näistä viimeiset vuodet toimin projektipäällikkönä ja lähiesimiehenä. Olen urani aikana kohdannut myös jaksamisen ja kehon kipujen haasteita. Tästä kaikesta on avautunut polku, jonka kautta olen erikoistunut työuupumisasioiden ehkäisyyn ja hoitoon. Olen koulutukseltani kasvatustieteilijä (Educational Leadership) sekä perehtynyt myös Laatu, ympäristö ja työturvallisuusjohtamiseen. Ajanpuun työnohjaus soveltuu mm. hyvinvointialan, luovien alojen, sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan asiantuntijoille ja johtajille.

Työnohjaus toteutetaan etänä ja yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Olen parhaillaan valmistumassa Certified Supervisor and Coach of Leaders and Executives -examination® (80 op) tutkinnosta ja kokonaisvaltainen johdon työnohjaus on saatavilla tarjoushinnalla 85 eur/tapaaminen. Varaa siis oma tapaamisesi osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp).

Varaa aika

Mikä saisi sinut voimaan paremmin? Toimin tänä päivänä myös luontaisterapeuttina ja kouluttajana. Työnohjaukseeni onkin mahdollista yhdistää kehoa energisoivaa luontaisterapiaa. Näitä Työn ja kehon avaimet yhdistelmähoitoja teen tällä hetkellä Jyväskylässä, joten ota yhteyttä, jos nyt on aika voida paremmin toimisto@ajanpuu.fi

Työnohjaus soveltuu hyvin myös tiimeille, johtoryhmille sekä organisaation muutosvalmennukseksi. Pyydä tiimille tarjous täältä.

0