Työhyvinvointi johtajan työnohjaus

115,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Johdon työnohjaus tukee johtajaa yksilönä sekä koko organisaatiota työhyvinvoinnin johtamisessa. Hyvinvoiva johtaja osaa tasapainotella työn ja arjen välillä. Hän tunnistaa niin rajansa kuin mahdollisuutensa. On helpompi tukea muita, kun omat palaset on kunnossa. Hyvinvoinva johtaja katsoo tilannetta laajemmasta näkökulmasta ja osaa sekä uskaltaa ottaa puheeksi hankaliakin asioita.

Työnohjaus inspiroi ja lisää henkistä jaksamista

Johtaja ei ole turvassa muutoksen tuulilta, eikä työn paineilta. Muutokset ja haastavat tilanteet ovat osa johtajan työelämää ja siksi on hyvä pitää välillä kehittämishetki asiantuntijan kanssa. Työnohjauksessa tilanteeseen saadaan uutta näkökulmaa sekä työkaluja oman jaksamisen lisäämiseen. Kun tilannetta tarkastellaan rauhassa ja neutraalissa ympäristössä, on työhön helpompi löytää seuraavat askeleet.

Työnohjaus etenee prosessimaisesti ja tilanteesi mukaan

Ajanpuun työnohjaus on kokonaisvaltaista ja siinä huomioidaan elämäntilanne, henkinen jaksaminen sekä etsitään työhön sopivia palautumisen avaimia. Työnohjauksen tavoitteena voi olla ratkaisun löytäminen akuuttiin tilanteeseen tai jokin teema, kuten ajankäyttö, delegointi, muutosjohtaminen, outplacement, puheeksiottaminen, työssäjaksaminen tai vuorovaikutustaidot.

Työnohjauksella on tutkittuja etuja

Työnohjauksen on todettu vaikuttavan työssäjaksamiseen monin eri tavoin ja se voi mm. lisätä työmotivaatiota ja työn laadukkuutta, sen avulla voidaan jäsentää perustehtävää sekä kehittää ammatti-identiteettiä ja johtajuutta. Lisäksi Ajanpuun työnohjaus tukee mielen sekä kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tukea ja työkaluja johtamiseen

Työnohjaajanasi toimii Tuija Levo, joka on rehtori-instituutin MA Educational Leadership maisteri. Lisäksi Tuijalla on Laatu, ympäristö sekä työturvallisuusjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä ammatillisen opettajan ja rehtorin kelpoisuus. Ohjaustyössä yhdistyy yli 20 vuoden kokemus työelämän kehittämis- ja esimiestehtävistä sekä kehoterapia osaaminen. Ajanpuun työnohjaus soveltuu hyvin mm. hyvinvointialan, luovien alojen, sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan johtajille.

Polku hyvinvoivaan johtamiseen 

Voimme suunnitella työnohjausta tarkemmin ensimmäisellä tapaamisella. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Työnohjaustapaamisen kesto on 60 min ja hinta alk. 115 eur/h. Ohjaukset toteutetaan etänä tai Jyväskylän hoitohuoneella. Ajanpuun työnohjaus on erikoistunut johdon työnohjaukseen ja Tuija pätevöityy Certified Supervisor and Coach -examination® tutkinnosta 10/2023. Työnohjaus soveltuu hyvin myös tiimeille, johtoryhmille sekä organisaation muutosvalmennukseksi. Yhteyden saat laittamalla viestin [email protected] tai 0400 169 260. Voit varata ajan tai pyytää tiimille tarjouksen klikkaamalla alta >

 

Tuijan tarinasta voit käydä lukemassa lisää esittelysivulta Johtajasta luontaishoitajaksi. Ajanpuun työnohjaukseen on mahdollista yhdistää kehoa energisoivaa luontaisterapiaa. Näitä Kehon ja mielen avaimet yhdistelmähoitoja on tällä hetkellä tarjolla Jyväskylässä. Suunnittelen sinulle miellelläni myös henkilökohtaisen ohjauksen, joten ota yhteyttä [email protected] tai 0400 169 260.

Lyhyen kuvauksen Ajanpuun työnohjauksesta löydät myös Ajanpuun tubekanavalta.

Voit käydä lukemassa lisää myös täältä Työuupumuksesta uuteen alkuun – Ajanpuu tai blogitekstistä Työuupumuksen ei tarvitse olla pysyvä tila