Käsien vyöhyketerapia koulutus

280,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito koti- ja asiakaskäyttöön soveltuu itsehoitoon sekä asiakastyöhön.

Käsien vyöhyketerapia hoito ja koulutus

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha luontaishoito, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja tukee kehon omaa paranemista. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista. Käsien vyöhykehoito soveltuu itsehoidoksi, lapsille ja nuorille, aikuisten hoidoksi sekä hemmotteluhoidoksi. Vyöhyketerapiassa on tietyt kontraindikaatiot, mutta käsien vyöhyketerapia soveltuu moniin eri tilanteisiin ja lisäksi opit koulutuksessa tekemään myös kevyemmän hoidon.

Käsien vyöhykehoito koti- ja asiakaskäyttöön -koulutus

Koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Molemmat soveltuvat koti- ja asiakastyöhön. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla puolesta tunnista tuntiin. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu tarjolla oleviin koulutuksiin tai tiedustele sopivaa ajankohtaa [email protected] tai 0400 169 260. Ajanpuun matkassa on mahdollista suorittaa vyöhykehoitajan polku, joka sisältää jalkojen, käsien, pään, korvien ja pienten varpaiden vyöhyketerapian. Lisätiedot Vyöhyketerapia koulutus – Ajanpuu