Käsien vyöhykehoito koti- ja asiakaskäyttöön

160,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito koti- ja asiakaskäyttöön soveltuu itsehoitoon sekä asiakastyöhön. Käsien vyöhykehoito -koulutuksia järjestetään 1 päivän tai 2 illan koulutuksena. Tulevat koulutukset löydät kalenterista. Koulutuksia järjestetään myös sopimuksen mukaan ja lisätietoja voit kysyä toimisto@ajanpuu.fi

Vyöhykehoito

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha luontaishoito, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista. Käsien vyöhykehoito soveltuu itsehoidoksi, lapsille ja nuorille, aikuisten hoidoksi sekä hemmotteluhoidoksi. Vyöhyketerapiassa on tietyt kontraindikaatiot, mutta koulutuksessa opit tekemään myös kevyemmän hoidon, joka soveltuu kaikille.

Käsien vyöhykehoito koti- ja asiakaskäyttöön -koulutuspäivä

Koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Molemmat soveltuvat koti- ja asiakastyöhön. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla puolesta tunnista tuntiin. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu tarjolla oleviin koulutuksiin tai tiedustele sopivaa ajankohtaa toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260.

Kouluttajana toimii Tuija Levo, kouluttaja ja kehoterapeutti, joka on toiminut luontaishoitojen parissa pitkään ja viimeiset kolme vuotta erikoistunut vyöhyketerapiaan ja sen eri muunnelmiin.

0