Kuumakivihieronta -koulutus

225,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Tervetuloa rentoutumaan ja perehtymään tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, joka avaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Kuumakivihieronnan koulutus soveltuu hoito- ja hyvinvointialojen työntekijöille, alan opiskelijoille, alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.
Ajanpuun kuumakivihieronnan koulutuksessa saat perustiedot kivien käytöstä, niiden hoitamisesta sekä opit ja vastaanotat kaksi erilaista kuumakivihoitoa. Saat käyttöösi myös syvähoitaviä lisätekniikoita vyöhyketerapiasta sekä kuulet mm. aromaterapian käytöstä osana hoitoa.
Koulutusta varten on hyvä olla omat kivet ja lämmityskattila hoitoparia kohden. Tarvittaessa kiviä voi lainata ja koulutuksessa tutustumme erilaisiin kiviin ja setteihin tarkemmin. Koulutuksen hinta materiaaleineen (ei sis. kivet/pyyhkeet) 225,-. Koulutus on jaettu kahdelle päivälle ja pääset koulutuksen aikana tutustumaan kahteen erilaiseen eli kemmottelevaan ja hierovaan hoitotapaan.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti/kouluttaja Tuija Levolle osoitteeseen [email protected] tai 0400 169 260. Lisätietoja myös www.ajanpuu.fi. Tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista.Tervetuloa mukaan!