-22%

Pään ja niskan meridiaanihieronta koulutus

195,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Ajanpuu järjestää luontaishoitojen ja vyöhyketerapian koulutusta. Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, joka perustuu ajatukseen, että kehoa voidaan hoitaa painelemalla tiettyjä alueita (vyöhykkeitä) kehosta. Heijastealueiden hieromisen sanotaan aktivoivan vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa.Vyöhyketerapia aktivoikin kehon virtauksia ja voikin auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian alueet kulkevat osittain myös akupunktio pisteillä. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressiä, kehon jumeja, virheasentoja, ruuansulatuksen vaivoja, iho-oireita sekä hermostollisia vaivoja. Hoidon tarkoituksena on tukea kehon ja mielen tasapainottumista.
Pään ja niskan meridiaanihieronta koulutuksessa pääset harjoittelemaan ja vastaanottamaan rentouttavan päähieronnan sekä hoitavaa yläkehon vyöhyketerapiaa. Koulutuspäivän jälkeen voit itse tehdä hoitoja kotona tai asiakkaille. Hoidot soveltuvat erinomaisesti osaksi kosmetologien, kynsiteknikoiden tai hierojien hoitotarjontaa. Aikaisempaa kokemusta ei kuitenkaan tarvita.

Opit koulutuksessa kaksi erilaista hoitotekniikkaa, jotka voit ottaa käyttöösi heti koulutuksen jälkeen. Saat koulutuksesta myös hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo jatkaa kotona. Koulutuksen hinta 195,- Lisätiedot ja ilmoittautuminen luontaisterapeutti/kouluttaja Tuija Levolle toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169 260. Lisätietoja myös www.ajanpuu.fi sivuilla. Tervetuloa mukaan!
Ajanpuu järjestää vyöhyketerapian koulutusta myös jalkojen vyöhyketerapiasta ja käsien vyöhyketerapiasta. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista. Tervetuloa voimaan paremmin.
0