Vyöhykehoitajan koulutus

320,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Vyöhykehoitajan koulutus

Ajanpuu järjestää vyöhyketerapian osakoulutuksia sekä niistä koostuvaa vyöhykehoitajan koulutusta. Vyöhykehoitajan koulutus sisältää 5 peruskoulutusta ja 1 kertaus/näyttöosion (yhteensä 100h opiskelua). Voit kulkea koko koulutuspolun tai valita sinulle sopivat osiot. Vyöhykehoitajaksi valmistuminen edellyttää kaikkien osioiden, tehtävien sekä näytön suorittamista. Ajanpuun matkassa voit opiskella jalkojen, käsien, pään, korvien ja lasten vyöhyketerapian perushoidot.

Jalkojen vyöhyketerapia 2 pv
Jalkojen vyöhyketerapia on syvärentouttavaa, kehoa hoitavaa ja puhdistavaa vyöhyketerapiaa. Jalkojen vyöhyketerapia soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) jalkojen hierontahoidon sekä 2) jalkojen vyöhykehoidon. Hoidon kesto voi olla esimerkiksi 30-90 minuuttia. Jalkojen vyöhyketerapiahoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopii hyvin hierojien, kosmetologien tai jalkahoitajien tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt jalkojen vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä käytännöllisiä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. KOulutuksen hinta 320,-.

Käsien vyöhyketerapia koulutus 1,5 pv
Käsien vyöhykehoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa vyöhyketerapiaa. Käsien vyöhykehoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön. Ajanpuun koulutuksessa opit 1) käsien hierontahoidon sekä 2) käsien vyöhykehoidon. Käsien vyöhykehoito on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Käsien vyöhykehoidon voi toteuttaa omana hoitonaan tai sen voi liittää muuhun palveluun. Hoito sopiikin hyvin hierojien, kosmetologien tai kynsi- ja hiusstudioiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa vyöhyketerapiasta, perehdyt käsien vyöhykkeisiin, saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen hinta 280,-.

Pään  ja niskan vyöhyketerapia 2 pv
Pään hieronta ja stressihoito on rentouttavaa, kehoa hoitavaa ja helposti toteutettavaa stressiterapiaa. Ajanpuun koulutuksessa opit Pään- ja niskan alueen hierontahoidon, joka voidaan toteuttaa omana hoitonaan tai osana muita hoitoja. Pään ja niskan vyöhyketerapia on helppo toteuttaa ja hoidon kesto voi olla 15-60 minuuttia. Hoito sopii hyvin energiahoitajien, hierojien, kosmetologien tai hoitoloiden tarjontaan. Koulutuksessa saat tietoa pään alueen hoitolinjoista (kasvot, pää ja niska) sekä pienimuotoisesti intialaisen ja kiinalaisen päähoitojen meridiaani, energia- ja akupisteistä. Lisäksi saat tietoa luontaishoitamisesta sekä hyviä hoitovinkkejä. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen hinta 280,-.

Korvien vyöhyketerapia 1,5 pv (aurikuloterapia)
Korvien vyöhyketerapia on tehokasta vyöhyketerapiaa, koska korvan pienelle alueelle mahtuu valtava määrä vyöhykkeitä. Ajanpuun koulutuksessa opit korvien hierontahoidon sekä perehdyt korvalehden pisteisiin. Pääset myös harjoittelemaan hoitoja eri tilanteisiin sekä kokeilemaan korvamagneettien käyttöä. Hoitoa voi tehdä heti koulutuksen jälkeen esim. osahoitona kokokehon vyöhyketerapiassa tai muissa hoidoissa. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen hinta 280,-.

Lasten ja raskausajan vyöhyketerapia 2 pv
Vyöhyketerapia sopii monenlaisiin tilanteisiin ja niin se sopii myös pienille ja isommille varpaille. Lasten ja raskausajan vyöhyketerapia koulutuksessa perehdyt muunneltuun vyöhyketerapiaan, jolla voidaan tukea koko raskausaikaa, vauvoja sekä pieniä lapsia. Tämä koulutus edellyttää, että olet käynyt muut vyöhykehoitajan koulutukset tai  vähintään jalkojen vyöhyketerapiakoulutuksen + tehnyt hoitoja yli vuoden. Tämä koulutus tutustuttaa herkkään hoitamiseen ihanien asiakkaiden parissa. Voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo tehdä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen hinta 320,-

Kertaus ja näyttöpäivä 1 pv
Vyöhykehoitajan opintojen hyväksytty suorittaminen edellyttää harjoitushoitojen sekä erillisten tehtävien suorittamista. Koulutuspolku päättyy erikseen sovittavaan kertaus- ja näyttöpäivään, jonka jälkeen voi käyttää vyöhykehoitajan nimikettä. Kertauspäivän hinta 150,-

Koulutuksen hinta määräytyy kulkemasi polun perusteella ja perusosien hinta vaihtelee 320-280,- välillä. Voit ilmoittautua kalenterissa oleviin koulutuksiin tai tiedustella sopivaa ajankohtaa [email protected] tai 0400 169 260. Kouluttajana toimii Tuija Levo, kouluttaja, diplomivyöhyketerapeutti ja työnohjaaja. Lisätiedot Vyöhyketerapia koulutus – Ajanpuu