Access Facelift koulutus

480,00  sis. alv 24 %
image001
Suojattu maksupalvelu

Description

Access Energeettinen Facelift on yksi Access Consciousnessin kehoprosessi, jolla on saatu hyviä vaikutuksia koko kehon rentoutumiseen, tunne- ja keholukoista vapautumiseen sekä kehoon liittyvien haasteiden hoitamiseen. Hoidon aikana yläkehon alueita, kasvoja ja päätä kosketetaan ja painellaan kevyesti. Hoito tuo kehoon ja kasvoihin raikkautta sekä lisää elämään positiivista energiaa. Hoito soveltuu hyvin kiireisen elämän vastapainoksi sekä energian palauttamiseen.

Hoito tehdään kevyesti koskettaen ja se on miellyttävä ja kevyt tehdä. Hoidolla on saatu hyviä vaikutuksia mm. mielen kirkastumiseen ja selkeytymiseen. Hoidon jälkeen kasvot ovat kirkkaammat ja nuorentuneet. Hoidosta on saatu tukea ryppyjen vähentämiseen, ihottumien ja aknen hoitoon, näkö- ja kuulovaivoihin sekä narskutteluun. Koulutuspäivän aikana keskustelemme elämästä ja kehosta sekä muutamme kehoon liittyviä arvosteluja ja näkökulmia. Hoito voidaan tehdä kevyesti koskettaen tai energiahoitona.

Facelift koulutus on yhden päivän koulutus, jonka aikana hoito harjoitellaan ja vastaanotetaan kahdesti. Koulutuspäivän aikana tutustumme myös Accessin sanallisiin työkaluihin, joiden avulla hyvää oloa on helppo jatkaa koulutuspäivän jälkeenkin. Koulutuksen käytyäsi olet lisensoitu hoitaja ja voit tehdä hoitoja perheelle, ystäville tai asiakkaille. Koulutuspäivän hinta on 480,- (sis.alv.) Hinta sisältää lisenssin sekä hyvät materiaalit, joiden avulla hoitoja on helppo jatkaa kotona.

Tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista ja voit myös varata yksityisen koulutustilaisuuden. Yhteyden saat [email protected] tai 0400 169 260.

Tervetuloa, kun on aika avata kehon ja mielen lukkoja sekä vapauttaa kehosi.