Yleinen

Kehoa ja mieltä hellivät hoidot

Vyöhyketerapia Jyväskylässä

Kuvittele hetki, jossa voit tyytyväisenä laittaa hetkeksi silmäsi kiinni. Kuin auringon lämpö konsanaan, lämmin viltti pitää sinusta huolta ja mielesi matkaa rauhallisemmille aalloille. Kehon jännitys hellittää ja elämänvirta herää taas jaloissa, käsissä, vatsassa ja päässä. Pienen rentoutumisen jälkeen olo tuntuu hetken ihanan pöperöiseltä. Saat käteesi lämpimän kukkateen ja yhteisen keskustelen äärellä vielä ihmettelemme sitä, miten kaikki onkin taas paremmin.

Sydämellinen tervehdys sinulle kanssakulkijani. Täällä sinulle kirjoittaa Ajanpuun luontaishoitaja ja kehoterapeutti Tuija. Olen kulkenut pitkän tien maailman tuulissa ja saanut myös kokea elämän iloa sekä surua. Olen ollut elämässäni välillä hukassa ja kadottanut yhteyden itseeni ja kehooni. Olen välillä uuvahtanut työssä ja välillä elämässä. Kaikesta huolimatta olen etsinyt itselleni uutta ja kevyempää tietä. Matkani varrella minulle korvaamatonta tukea ovat tarjonneet luontaishoidot, joista olen myös itse saanut apua mielen solmukoihin sekä kehon kipuihin.

Tänä päivänä voin kulkea kanssasi, mikäli haluat hetkeksi hengähtää ja tulla tapaamiseen, jossa saamme avattua samalla kerralla mielen sekä kehon solmuja. Olen ohjausalan ammattilainen ja vuosien varrella tutustunut erilaisiin kehon ja mielen tekniikoihin. Näistä olen valinnut käyttööni sellaiset, jotka hoitavat niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Olen erikoistunut pitkiin hoitoprosesseihin, joihin yhdistyy hoitava keskustelu sekä kehollinen hoito. Jokainen hoito alkaa lyhyellä keskustelulla, jonka jälkeen saat nauttia jalkakylvystä ja kenties ihanista aromaterapeuttisista tuoksuista. Saat valita sinua kutsuvimman hoidon ja yhdistelemme siihen tilanteen mukaan myös muita hoitoja. Hoitoja voidaankin maustaa kukkatipoilla, kiviterapialla tai äänimaljoilla. Hoitohetki on ainutlaatuinen hyvinvointihetki sinulle ja varaamme sen toteuttamiseen hyvin aikaa.     

Elämän tuulissa on hyvä välillä pysähtyä, hyvä hengähtää ja puhaltaa ulos. Kehosta on hyvä karistaa kertyneet pölyt ja jumit. Mielestä voi putsata kertyneet kuormat ja vaatimukset. Kun keho voi hyvin, luistaa ajatus taas kirkkaammin. Kun mieli on selkeä, voi keho taas rauhoittua.

Tervetuloa Ajanpuun helllivään energiahoitoon, horstmann hoitoon, luksushoitoon, vyöhyketerapiaan tai yhdistelmähoitoon. Sinulle riittää, kun varaat vain ajan lähettämällä viestin [email protected]. Aikoja saatavilla 30 min kokeiluhoidosta aina 6 tunnin luksuspäiviin saakka. Tervetuloa unohtamaan murheet ja voimaan paremmin. Toisinaan hoidot käynnistävät kehon omaa paranemista ja isoimmillaan ne ovat johtaneet isoihinkin elämänmuutoksiin. Mikä kaikki voisi olla mahdollista sinulle, kun keho ja mieli taas rauhoittuvat? Yksittäisten hoitojen kuvaukset ja hinnat löydät kehon avaimet sivulta. Hoitohuone sijaitsee Jyväskylässä. Saatavilla hoitavaa keskustelua, työnohjausta ja energiahoitoa myös etänä.

Olen tehnyt työuran ohjaajana, esimiehenä ja lähtenyt opiskelemaan kehoterapiaa ensin oman hyvinvointini lisäämiseksi. Kohtasin työssäni paljon selittämätöntä pahoinvointia ja se ohjasi minut tekniikoiden pariin, joilla kehon ja mielen yhteyttä voidaan lisätä. Aikaisemman kokemukseni kautta olen myös erikoistunut johtamisen kehittämiseen ja työelämän hyvinvointiasioihin. Tänä päivänä käyn puhumassa tietoisemman elämän valinnoista ja oman polun löytämisestä. Voin kulkea mukana matkassasi, mikäli on aika keventää mielen kuormaa tai kehon ahdistusta. Varaa vain aika ja voimme yhdessä katsoa, mikä veisi sinun tilannettasi eteenpäin.  

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *