Luontaishoito/Kehoterapia koulutukset

Luontaishoito/Kehoterapia koulutukset

Ajanpuu on erikoistunut luontaishoitoihin ja -koulutuksiin, jotka käynnistävät kehon virtauksia, voivat tukea kehon paranemista ja lisäävät liikkuvuutta. Saatavilla on koulutusta energiahoidosta, kuumakivihieronnasta (kiviterapia) sekä vyöhyketerapiasta. Voit kysyä koulutusta asuinpaikkakunnallesi, mikäli kalenterista ei löydy sopivaa paikkaa tai aikaa.

    • La 18.2.2023 Käsien vyöhyketerapia -koulutus, Jyväskylä, Ajanpuun hoitotila. Aikataulu klo 9.30-16. Tervetuloa tutustumaan vyöhyketerapiaan! Päivän aikana pääset harjoittelemaan ja vastaanottamaan rentouttavan käsien hieronnan sekä hoitavan käsien vyöhyketerapian. Hoidot soveltuvat koti- ja asiakaskäyttöön sekä erinomaisesti osaksi kosmetologien, kynsiteknikoiden tai hierojien hoitotarjontaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutuksen hinta 160,- Yhteys toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169 260.

    • 31.3.-1.4.2023 Kuumakivihieronta -koulutus, Jyväskylä. Aikataulu pe klo 16-20.30 ja la 9.30-16. Tervetuloa harjoittelemaan ja vastaanottamaan syvähoitava kuumakivihieronta. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan kivillä hoitamiseen, opit erilaisia kuumikivihoito ja -hieronta tekniikoita. Koulutuksen jälkeen voit lisätä hoidon hoitotarjontaasi. Koulutusta varten on hyvä olla jo omat kivet ja kattila, ei välttämätön. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutuspäivien hinta 180,- Yhteys toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169 260.
    • Tulossa Pään vyöhykehieronta, Jyväskylä. Paikka tarkentuu lähempänä. Aikataulu 9.30-16. Tervetuloa harjoittelemaan pään vyöhykehieronta. Päivän aikana pääset harjoittelemaan ja vastaanottamaan rentouttavan päähieronnan. Hoito soveltuu koti- ja asiakaskäyttöön sekä erinomaisesti osaksi hoitajien, hierojien ja kosmetologien palvelutarjontaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutuksen hinta 160,- Yhteys toimisto@ajanpuu.fi ja 0400 169 260.

  •  
 

0