Tuunaa kehonkuva ja elämänvirta Frantsilassa

Tuunaa kehonkuva ja elämänvirta Frantsilassa

11.-12.3.2023 Frantsilan hyvän olon keskus, Hämeenkyrö. Haluaisitko muuttaa elämäsi virtaa? Tuunaa kehonkuva ja elämänenergia on intuitiivinen maalaus- ja transformaatiomatka, jonka aikana pääsemme tuunaamaan kehonkuvaa ja koko elämänenergiaa. Koulutuspäivien aikana avaamme kehotietoisuutta sekä löydämme mielen avaimia elämänpolun muuttamiseen ja uudelleenrakentamiseen. Päivien aikana tuunaamme kalkkimaaleilla kehyksellisen peilin sekä kehystetyn taulun. 

Transformatiivisen matkan lisäksi opit kalkkimaaleilla maalaamisesta, pienesineiden tuunaamisesta ja pääset rentoutusharjoitusten myötä ainutlaatuiselle kehoyhteysmatkalle sekä muuttamaan elämäsi värähtelyä ja taajuutta. Tuunausprosessin avulla elämänkokemuksia on mahdollista kohdata ja käsitellä uudella tavalla. Koulutuksen aikana käytössäsi on Vintage Paint kalkkimaalit upella värikokoelmalla.

Koulutus voi tukea sinua elämänmuutoksissa, parantumisen poluilla ja itsetuntemuksen lisäämisessä. Päivien aikana kuljemme tietoisuuden lähteille, jossa tutustumme elämänsykleihin, rajoittaviin uskomuksiin sekä mielen esteisiin, joita pääsemme muuttamaan oivallusten avulla. Päivien aikana teemme kehoa ja mieltä avaavia harjoituksia ja rentoutusmatkoja. Harjoituksia voidaan syventää äänimaljojen soinnuilla tai rummun päristyksillä.

Paikka ja aika: Frantsilan hyvän olon keskus (Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö) la-su 11.-12.3.2023 klo 9-17. 

Hinta: Koulutus maalaustarvikkeineen 295 € (sis. alv.)  Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, kalkkimaaleilla tuunaamisen (kalkkimaali, vaha, vahaliinat ja sudit arvo 50 eur) sekä kehoyhteyttä ja elämänvirtaa transformoivat harjoitukset. Mahdollinen majoitus varataan erikseen kts. alla.

Tuo mukana: Tuo tuunattavaksi 1) pieni peili ja 2) pieni taulu, joissa kehykset. Huom. myös taulun kuvan voi maalata uudelleen. Mukaan myös maalaamiseen sopivat vaatteet tai esim. esiliina.

Matkan kanssasi kulkee Hyvinvointiakatemia Ajanpuun kehotietoisuuskouluttaja ja luontaisterapeutti Tuija Levo. Tuija on oman elämänsä tuunailija, joka on pitkään puuhastellut tietoisuustyökalujen lisäksi myös huonekalumaalauksen ja tuunaamisen parissa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutukseen Tuijalle osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260. Ajanpuun kotisivut löytyvät osoitteesta www.ajanpuu.fi

Täältä näet koulutuspäivien tarkemman ohjelman: 

Koulutusohjelma:
Lauantai 11.3.2023 Tuunaa kehonkuva päivä. Tuo mukanasi peili, jonka kehykset voi tuunata.
9.00 Tutustuminen kehonkuvaan ja kehotietoisuuteen.
10.00 Tuunaamme peilin Vintage Paint kalkkimaaleilla
12.00 Lounas
13.00 Kehoyhteysharjoitus
13.30 Peilin tuunaus jatkuu
15.00 Kehoyhteyspiiri ja kehonkuvan vahvistaminen
17.00 Päivän lopetus
Illalla mahdollisuus saunoa ja kokeilla Frantsilan tuotteita.

Sunnuntai 12.3.2030
9.00 Elämänvirran ja värähtelytaajuuksien muuttaminen
10.00 Tuunataan ja maalataan taulu kalkkimaaleilla
12.00 Lounas
13.00 Uskomukset, rajoitukset ja mielen esteet
14.00 Taulun tuunaus jatkuu
15.00 Elämänenergiapiiri ja elämänvirran vahvistaminen
17.00 Kotimatkalle sydäntietoisemmin ja iloisin mielin

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 päivää ennen kurssin alkamista tai et peru lainakaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40 €. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu koko kurssimaksu palautetaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Lisätietoja koulutuksen sisällöstä sekä ilmoittautuminen Tuija Levolle osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Koulutukseen mahtuu 10 osallistujaa, joten varaa paikkasi ajoissa.  

Frantsilan hyvän olon keskuksessa on mahdollisuus majoittua
koulutuksen aikana sekä nauttia maittavasta kasvisruuasta. Majoitus- ja
ruokavaraukset tehdään Aija Lento osoitteeseen info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi , Häme

0