Yleinen

Access Bars mielelle ja keholle

Access Bars, Access Facelift ja Access Foundation

Access Bars on yhdysvalloista rantautunut hoitotekniikka, jonka tavoitteena on rauhoittaa ja tasoittaa mielen myrskyjä. Access Bars hoidossa käsitellään päänalueen 32 pistettä kevyesti koskettamalla. Hoito rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mielen kuohuja. Hoidosta on saatu tukea stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä elämän jumien ja umpikujien poistamiseen. Hoidolla on saatu lisättyä hyvinvointia myös äkillisissä trauma- ja stressitilanteissa sekä elämänmuutoksissa. Hoito sopii kiireisen arjen keskelle ja soveltuu myös lasten/nuorten hoidoksi. Hoitokosketus on kevyt ja hoito soveltuu myös henkilöille, joille perinteinen hieronta ei sovellu.

Ajanpuun hoitotila toimii Jyväskylässä, jonne oletkin lämpimästi tervetullut kokeilemaan Bars hoitoa. Hoitoon kannattaa varata 1,5 aika, jonka aikana käymme myös tietoisuutta avaavan hoitokeskustelun. Ajanpuun hoitoon voidaan tarvittaessa lisätä myös muita kehonhoitoja. Ajanpuu järjestää Access Bars koulutusta ympäri Suomen ja tulevat koulutukset löydät täältä. Ajanpuu kouluttaa myös energeettisempää Access Facelift hoitoa sekä 4 päivän Access Foundation koulutusta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Access Bars®

Access Bars hoito ja koulutus

Access Bars & Natural Facelift hoidot

Ajanpuu on erikoistunut tunteita ja kehon jännityksiä vapauttaviin hoitoihin ja yksi avain eteenpäin pääsemisessä voi olla lempeä kehoprosessi, joka auttaa vapautumaan vanhasta ja selkeyttämään uutta suuntaa. Nämä hoidot soveltuvat hetkiin, joissa on aika lisätä elämään hyvää oloa. 

Access Bars® hoidon voit valita, kun on aika palauttaa mieli perustilaan ja vapauttaa ylivirittymistä sekä toistuvia ajatuksia. Access Bars hoidossa käsitellään päänalueelta 32 voimapistettä, jotka auttavat mieltä sekä kehoa rentoutumaan ja palautumaan. Hoito on hyvin lempeä ja soveltuu myös herkille ja kipuherkille. Tämä hoito poistaa stressiä tehokkaasti ja tekee mieleen suursiivouksen. Hyviä kokemuksia saatu mm. ahdistuksen, jännitys- ja pelkotilojen sekä kehon kipujen hoidossa. Voit valita 60-90 min hoitoajan tai voimme yhdistää stressinpoiston myös muihin hoitoihin. Hoitohetken hinta 95-135 eur. Hoitokosketus on lempeä ja hoito tehdään päänalueelle. Ajanvaraus viestin pääset lähettämään alta. 

Access Facelift® hoidon voit valita, kun on aika vapauttaa kehon lukkoja henkisesti ja fyysisesti. Access facelift hoidossa poistetaan mielen jumeja sekä lisätään elämään ja kasvoille nuorekasta iloa ja hehkua. Tämä hoitotekniikka yhdistää ihanasti kosketus- ja energiahoidon. Hoitokosketus on hyvin lempeä ja hyvin tehokas. Kasvojen ilme voi kirkastua ja rentoutua jo yhden hoidon aikana. Tämä hoito tuo kehoon ja mieleen keväisen pulppuavaa energiaa ja sopiikin siten hetkiin, jossa kaivataan uutta energiaa, iloa sekä mielenrauhaa. Voit valita 60-90 min hoitoajan tai voimme yhdistää stressinpoiston myös muihin hoitoihin. Hoitohetken hinta 95-135 eur. Ajanvarausviestin pääset lähettämään alta. 

Tervetuloa palautumaan kehoprosessin äärelle

  • Hoidot toteutetaan vilttien alla rentoutuen 
  • Yläkehon (pään ja niskan) lempeää hoitoa
  • Access Bars puhdistaa ja selkeyttää mieltä
  • Access Natural Facelift kohottaa mielen ja kehon taajuutta
  • Ihania hoitoja oman mielen ja kehon hoitamiseen 
  • Hoitoaika 60-90 min ja hinta 95-135,-
  • Access Bars® koulutuspäivä 380,-
  • Access Facelift® koulutuspäivä 480,-
Ajan voit varata ottamalla yhteyttä [email protected] tai 0400 169 260 (myös viestit ja whatsapp). Viestin voit laittaa klikkaamalla alta: 
 
     

 Haluatko tehdä lempeitä hoitoja, joilla on isot vaikutukset? 

Ajanpuu järjestää Access Bars koulutuksia sopimuksen mukaan. Koulutuksissa saat lisätietoa mielen vapauttamisesta, tietoisuutta lisäävistä työkaluista sekä pääset harjoittelemaan ja vastaanottamaan hoidon kahdesti. Koulutuksen käytyäsi olet lisensoitu antamaan hoitoja niin perheelle, ystäville kuin asiakkaillekin. Access Bars hoito sopii kotikäyttöön, hyvinvointialalle aikoville tai jo hoitoja tarjoaville hieronta- ja energiahoitajille. Koulutuspäivän määritelty hinta on 380 euroa (sis. alv.) Saat koulutuksesta hyvät materiaalit (ohjekirjan, hoitokartan ja ja luvan käyttää Access Bars nimikettä) ja voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta [email protected] tai p. 0400 169 260. 

Ajanpuun hauskan esittelyvideon, voit käydä katsomassa tubekanavalta Otso käy Bars hoidossa