Yleinen

Access Bars mielelle ja keholle

Access Bars, Access Facelift ja Access Foundation

Access Bars on yhdysvalloista rantautunut hoitotekniikka, jonka tavoitteena on rauhoittaa ja tasoittaa mielen myrskyjä. Access Bars hoidossa käsitellään päänalueen 32 pistettä kevyesti koskettamalla. Hoito rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mielen kuohuja. Hoidosta on saatu tukea stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä elämän jumien ja umpikujien poistamiseen. Hoidolla on saatu lisättyä hyvinvointia myös äkillisissä trauma- ja stressitilanteissa sekä elämänmuutoksissa. Hoito sopii kiireisen arjen keskelle ja soveltuu myös lasten/nuorten hoidoksi. Hoitokosketus on kevyt ja hoito soveltuu myös henkilöille, joille perinteinen hieronta ei sovellu.

Ajanpuun hoitotila toimii Jyväskylässä, jonne oletkin lämpimästi tervetullut kokeilemaan Bars hoitoa. Hoitoon kannattaa varata 1,5 aika, jonka aikana käymme myös tietoisuutta avaavan hoitokeskustelun. Ajanpuun hoitoon voidaan tarvittaessa lisätä myös muita kehonhoitoja. Ajanpuu järjestää Access Bars koulutusta ympäri Suomen ja tulevat koulutukset löydät täältä. Ajanpuu kouluttaa myös energeettisempää Access Facelift hoitoa sekä 4 päivän Access Foundation koulutusta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Access Bars®

Access Bars hoito ja koulutus

Access Bars, Energeettinen Facelift ja koulutus

Access Bars® hoidon voit valita, kun on aika palauttaa mieli perustilaan ja vapauttaa kuormitusta. Hoitokosketus on hyvin lempeä ja hoito soveltuu myös herkille ja kipuherkille. Täältä näet lisätietoja Bars hoidosta

Access Facelift® hoidon voit valita, kun on aika vapauttaa kehon henkisiä lukkoja. Hoito tehdään yläkehon alueelle ja tekniikka yhdistää ihanasti kosketus- ja energiahoidon. Täältä näet lisätietoja Facelift hoidosta.

Kehon ja Mielen avaimet® tapaaminen sopii elämäntilanteeseen, jossa on aika avata mielen ja kehon tietoisuutta. Tapaamisen aikana käytämme Accessin työkaluja sekä tyhjennyslausetta korjaamaan ja muuttamaan, mitä tahansa elämässäsi. Täältä näet lisätietoja Kehon ja Mielen avaimet tapaamisesta.

Access Bars® ja Access Energeettinen Facelift® koulutus: Ajanpuu järjestää yhden päivän Bars tai Facelift koulutuksia. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenterista. Koulutuksissa saat lisätietoa Access Consciousnessin tietoisuutta lisäävistä työkaluista ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti. Koulutuksen käytyäsi olet lisensoitu antamaan hoitoja niin perheelle, ystäville kuin asiakkaillekin. Molemmat hoidot sopivat kotikäyttöön, hyvinvointialalle aikoville tai jo hoitoja tarjoaville hieronta- ja energiahoitajille. Koulutuspäivän määritelty hinta on Bars koulutuksessa 380 euroa (sis. alv.) ja Facelift koulutuksessa 480  euroa (sis.alv.) Saat koulutuksesta hyvät materiaalit (ohjekirjan, hoitokartan ja hoitolisenssin) ja voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta toimisto@ajanpuu.fi tai p. 0400 169 260.

i

0