Uutiset

Erityisherkän maailma

Tulkinta & astrologia

Maailman pyörteissä herkkyys, aistivuus ja loppumaton mielikuvitus aiheuttavat joskus harmituksia. Syvästi kokevana ja moniaistivana huomaan, että asiat vyöryvät helposti yli. Ajatuksiini syntyy kuvia, tietoa kaikista menneisyyden ikävistä tapahtumista sekä samanaikaisesti erilaisista tulevaisuuksista. Tämä vyöry johtaa sekunnissa siihen, että olo lamaantuu. Oma rajallisuus, tietämättömyys ja pelko nostavat päätään. Samaan aikaan tunnen suurta vastuuta ja halua pelastaa maailma kaikelta pahalta. Huh, kuinka raskaalta kaikki tämä tuntuu myös kehossa. Ajatusvyöryn alla, voimat pakenevat ja rintaa painaa. Sitten pitää taas muistaa hengittää, muistuttaa itseään tästä hetkestä ja irrottaa asioiden ulottuvuudet ja tasot irti toisistaan. Kunpa kaikki menisi hyvin.

Aistivana ja herkkänä eläminen on jatkuvaa salapoliisin työtä. Tutka pyörii, poimii ja tutkii, haluaisi sitä tai ei. Keho aistii, mieli aistii ja tilanteeseen vaikuttaa aiempi tieto ja kokemus. Oletko astunut kauppaan, kirpputorille tai matkustanut julkisessa liikenteessä, niin että haluat vaan nopeasti pois tilanteesta? Vaikuttaako sinuun ystäväsi kokemukset tai luitko juuri uutisen, joka sai sinut täysin pois tolaltaan? Herkkyyteni äärivaiheessa en voinut katsoa televisiota tai kuunnella edes musiikkia, koska ne saivat minut tuntemaan liiallisia tunteita. Kaiken sen keskellä jäin helposti yksin ja pelkäsin kehoni reaktioita.

Kaikkea tätä herkkyyttä olen ollut koko elämäni. Nuorena sitä osasi piilottaa ja pystyi elämään tavoitteiden perässä. Aikuisena tuli uupumus, muutos ja ymmärrys, että mitään tästä ei voi enää salata itseltään. Ennen välttelin hoivatyötä, mutta sitten ymmärsin kehollani olevan lahjoja, joita halusin käyttää muiden kehoja ja kipuja auttaakseni. Olen edelleen hyvin lahjakas poimimaan toisten tunteita ja sairauksia. Tietoisuuden ja sallivuuden avulla, tunnistan kuitenkin nopeasti, mistä yllättävissä tuntemuksissani on kysymys. Mieleni koittaa edelleen ratkoa, niin omia kuin muidenkin asioita. Tähänkin olen saanut syvää rauhaa ymmärtämällä jokaisen olevan vastuussa omista valinnoistaan. En edellytä jatkuvaa positiivisuutta, mutta kannustan tarkastelemaan kieltä, jolla itselleen puhuu. En enää turhaan etsi kiitollisuutta niistä asioista, jotka kaipaavat muutosta, vaan tunnen aitoa iloa sitten onnistumisista.

Maailma muuttuu, ympäristö muuttuu ja sinä muutut. Kun hiljennyt hetkeksi ja katsot ympärillesi, oletko siellä missä haluat olla? Onko kaikki hyvin, ainakin osa asioista hyvin vai onko muutoksentarve ollut läsnä jo pitkään? Sen sijaan, että yrität muuttaa maailmaa, mitä jos muuttaisit itseäsi? Mitä, jos voisit kokea asioita ilman lamaantumista tai tunteiden tulvaa? Jos herkkyytesi onkin supervoimaa?

Ajanpuu tekee työtä suurella herkkyydellä ja isosti aistien. Jos joskus haluat helpotusta jännitykseen, pelkoihin tai kehon lukkoihin, niin voit tunnustella, olisiko kehon hoidostani tai sanallisista ohjauksistani sinulle tukea? Kun pääsemme avaamaan mielen lukkoja, niin herkkääkin polkua on helpompi kulkea. Yhteyden saat [email protected] ja verkkokaupasta löydät kehon ja mielen hoidot www.ajanpuu.fi/kauppa.

Elämänaallokoilla surffaten,

Tuija