Uutiset

Kokemuksia Access Bars® -hoidosta

Access Bars hoito tai koulutus

Mikä ihmeen Access Bars? Bars hoito on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista ja sen on kehittänyt Gary Douglas, joka edelleenkin on aktiivisesti mukana Accessin toiminnassa. Access Consciousness tarjoaa luentoja, koulutuksia ja työkaluja, joiden tarkoitus on lisätä tietoisuutta. ”All of life comes to me with ease and joy and glory” on Accessin käyttämä voimalause, joka suomennettuna tarkoittaa, että kaikki tulee elämääni helppoudella, ilolla ja loistolla. Tämä ei suinkaan tarkoita, että kaikki sujuu tästä eteenpäin täysin mutkattomasti, vaan sanallisten fasilitointien ja kehohoitojen, kuten Access Bars, meidän on mahdollista luoda mieleen ja kehoon tilaa, joka mahdollistaa uusien mahdollisuuksien näkemisen. Sallivuus ja tietoisten valintojen tekeminen luo tilaa uudelle ja voimme jälleen olla oman elämiemme staroja.

Access Bars -hoidossa kosketetaan lempeästi pään alueen 32 eri pistettä. Nämä pisteet ja alueet, Barsit, hoitavat hyvin arkisia, mutta usein kovin kuormittavia asioita pois mielestämme. Gary kuvailee, että hoito on kuin kovalevyn boottaus, joten sillä saadaan poistettua turhia mölyjä mielestä ja kehosta. Olen itse saanut hoidosta tukea mm. uupumistilanteessa, kroonisiin selkävaivoihin sekä elämänmuutoksiin. Jokainen tekemäni hoito on rentouttanut vastaanottajansa. Olen saanut hoitaa lapsia, nuoria ja aikuisia ja toisinaan kehon syvärentoutus on poistanut mielestä stressiä, ahdistusta, pelkoja tai suruja. Olen saanut palautetta, että jo kahdella hoitokerralla paniikkioireet hävisivät ja toisella henkilöllä jo yksi kerta riitti vähentämään pakko-oireita. Isoja vaikutuksia on saatu myös krooniseen stressiin, kehon kipuihin ja jännitystiloihin. Viimeisin palautteeni oli asiakkaalta, joka oli omien sanojensa mukaan kokeillut kaikkea saamatta apua. Parin hoitokerran jälkeen kehon jännitys helpotti, käsien tärinä väheni ja masentunut mieli sai alkaa parantumaan.

Toisinaan jo yksi hoitokerta on helpottanut oireita ja tuonut lievityksen murheisiin tai ongelmiin. Pienimmillään hoito on rentouttanut ja hoidon jälkeen olen kohdannut hymyilevän ja helpottuneen asiakkaan. Isoimmillaan olemme muuttaneet vuosia vaivanneita ongelmia ja ajatusmalleja. Sitten olen kohdannut myös niitä asiakkaita, jotka vain nukahtavat, eivätkä he oikein osaa edes sanoa, mitä hoidon aikana on tapahtunut. Kaikki kokemukset ovat kuitenkin oikein ja hoito vaikuttaa nukahtamisesta huolimatta.

Jos haluat tulla kokeilemaan, mikä kaikki voi olla sinulle mahdollista, olet lämpimästi tervetullut Bars hoitooni. Olen tehnyt hoitoja jo useamman vuoden sekä järjestänyt kymmeniä Bars koulutuksia. Osallistun aktiivisesti Accessin tilaisuuksiin ja siten koulutukseni sekä hoitoni päivittyvät koko ajan uusilla oivalluksilla ja työkaluilla. Jos haluat itse tehdä hoitoja perheelle, ystäville tai asiakkaille, niin Bars hoitajaksi voit kouluttautua Ajanpuun koulutuksissa, joita järjestetään ympäri Suomea. Koulutus kestää yhden päivän ja hoitojen tekemisen voit aloittaa heti koulutuksen käytyäsi.

Hoitoa voit tulla kokeilemaan Jyväskylän hoitohuoneelle. Koulutuksia järjestän ympäri Suomen ja saatavilla myös yksityiskoulutuksia. Katso ja kysy lisää www.ajanpuu.fi/koulutukset. Yhteyden saat laittamalla viestin [email protected].

Voiko tämä olla se muutos, jota olet toivonut?
Tuija

Linkki Ajanpuun Access Bars -esittelyvideoon

Linkki Access Consciousness -esittelyvideoon (tekstityksen voi vaihtaa suomeksi)